خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال راه آهن گفت: تمام اتفاقاتي را كه در 3 ماه گذشته پيشبيني كرده بودم درست از آب درآمد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي در ادامه نشست خبري خود به سؤالات خبرنگاران اينگونه پاسخ داد:
*انصاري فرد زودتر از من با سايپا به توافق رسيد
دايي در پاسخ به اين سؤال كه با كريم انصاري فرد براي حضور در راه آهن مذاكره كرده است گفت: من هيچ مذاكرهاي با انصاري فرد نداشتم. او قبل از حضور من در راه آهن با باشگاه سايپا به توافق رسيده بود. من تازه عصر روز گذشته سرمربيگريام در راه آهن قطعي شد. براي انصاري فرد در تيمي كه حضور دارد آرزوي موفقيت ميكنم.
* از اين بعد درباره تيم خودم صحبت ميكنم
علي دايي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه خواست در مورد پرسپوليس صحبت كند گفت: سعي ميكنم از اين به بعد فقط در مورد تيمم خودم صحبت كنم و به عنوان يك پرسپوليسي براي پرسپوليس آرزوي موفقيت ميكنم.
* من كي از مسئولان فدراسيون فوتبال تعريف كردم؟
دايي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه به او گفت شما هميشه در ابتداي حضورتان در يك تيم از مديران و مسئولان آن تعريف كرديد اما پس از مدتي با آنها به مشكل برخورديد و هم در پرسپوليس و هم در تيم ملي چنين رويهاي داشتيد گفت: من از شما سؤال ميكنم چه زماني از مسئولان فدراسيون فوتبال تعريف كردم؟ حتي زماني كه سرمربي تيم ملي شدم كي گفتم فدراسيون فوتبال آدمهاي فوتبالي دارد؟ در مجموعهاي كه سال گذشته هم كار ميكردم نگفتم اين باشگاه آدمهاي فوتبالي دارد. سؤال شما بودار است. شما دنبال چيز ديگري ميگرديد. من همواره دنبال حق و حقيقت بودم و به كسي اجازه نميدهم حقم را ضايع كند. گذشت زمان نشان داد كه حق با چه كسي بوده است. من در هر مجموعهاي كه كار كنم اجازه نميدهم مشكلات آن خانواده به بيرون درز پيدا كند. آيا وقتي شما در خانوادهتان با پدر و برادران دعوايتان شود آن را به بيرون درز ميدهيد؟ من خيلي از مسائل باشگاه را به بيرون درز ندادم و به عنوان يك سرمربي تلاش ميكنم حريم و احترام همه را حفظ كنم اما ميگويند حرمت امامزاده به خود امامزاده مربوط ميشود.
برخي آقايان حرمت خودشان را نگه نداشتند و كارهايي كردند كه امروز همه مردم فهميدند كه آنچه من از قبل گفتم درست بوده است. همه چيزهايي كه 3 ماه عنوان و پيش بيني كردم اتفاق افتاد. سؤالي كه شما ميپرسيد نه به درد فوتبال ميخورد و نه به درد اين مجموعه و نه به درد مجموعه قبل.
* اگر مجيزگو بودم هم اكنون هم سرمربي تيم ملي ايران بودم
من هيچ وقت سرم زير بغل كسي نبوده است. اگر مجيز ميگفتم و مجيزگو بودم هم اكنون نيز سرمربي تيم ملي ايران بودم. مطمئن باشيد كه اين گونه بود. شما دوست نداريد آدمهايي مثل من كه سالم كار ميكنند در اين فوتبال باشند. من همه چيزم را از خدا دارم. من با هر مجموعهاي كه كار كنم سعي ميكنم مسائل گذشته پيش نيايد. بعد از تيم ملي به دنبال حق و حقوق خود رفتم كه هنوز هم آن را نگرفتهام. زماني كه سرمربي تيم ملي بودم آيا با كسي مشكل داشتم؟
وي در پاسخ سؤال خبرنگاري كه گفت شما در پرسپوليس با مديران اين باشگاه برخورد كرديد گفت: من با چه كسي برخورد كردم؟ با من برخوردهايي شد اما شما چون فوتبال بازي نكردهايد و كنار زمين فوتبال نيز زياد نبودهايد نميدانيد كه من چه حرفهايي ميزنم و حرفهايم را درك نميكنيد.
*براي رياست AFC حمايت يك كشور لازم است
دايي در مورد اينكه آيا تلاش خواهيد كرد تا رئيس كنفدراسيون آسيا شويد يا نه گفت: براي رياست AFC فقط تلاش ما كافي نيست. بايد حمايتهاي همه جانبه از يك شخص شود تا فردي رئيس AFC شود. بايد يك كشور از فرد حمايت كند تا يك فرد رئيس AFC شود. من اگر تنها تلاش كنم به جايي نميرسم. حمايتهاي زيادي ميخواهد و فاكتورهاي زيادي لازم است كه در اين جلسه زماني براي گفتن آن نيست.
* قهرماني پرسپوليس مبارك آنهايي كه اكنون در پرسپوليس كار ميكنند
دايي در مورد اينكه پس از رفتن شما در پرسپوليس قهرماني اين تيم را به حميد استيلي تبريك گفتند اظهار داشت: قهرماني مباركشان، وظيفه من اين بود كه تمام تلاشم را بكنم. در يك سال و نيمي كه در پرسپوليس بودم با تمام وجود براي اين تيم تلاش كردم. اين قهرماني نيز مبارك آقايان باشند و مبارك آنهايي باشد كه هم اكنون در پرسپوليس كار ميكنند.
انتهاي پيام/