خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: قهرماني پرسپوليس مبارك آنهايي باشد كه هم اكنون در اين تيم كار ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي سرمربي جديد راهآهن در ابتداي نشست خبري خود كه روز گذشته (شنبه) برگزار شد، با تبريك به مناسبت ميلاد امام زمان (عج) خطاب به خبرنگاران گفت: قبل از آنكه پاسخگوي سؤالات شما باشم، قصد دارم از طرفداران پرسپوليس حلاليت بطلبم چون در زماني كه نياز داشتم آنها از من حمايت كردند و مرا تنها نگذاشتند. در ابتدا خواستم كه از آنها اجازه بگيرم و اگر كم و كاستي از علي دايي ديدند من را ببخشند.
دايي در اين نشست خبري به سؤالات خبرنگاران اينگونه پاسخ داد:
* هميشه كارهاي سخت و بزرگ را دوست دارم
مطمئن هستم كار خيلي سختي را شروع كرديم. تيم خيلي دير واگذار شده ولي جا دارد از شركت هلدينگ پنا تشكر كنم كه با توجه به دولتي بودن راهآهن و شرايط اين تيم كه خودتان بهتر از من ميدانيد، باشگاه را خريداري كرد. در جلسهاي كه با نمايندگان اين شركت داشتم به نتايج خوبي رسيديم و ايمان دارم اگر فوتبال ما قصد پيشرفت دارد بايد خصوصي شود.
علي دايي هميشه كارهاي سخت و بزرگ را دوست دارد و من آمدهام تا به راهآهن كمك كنم. به تواناييهاي خودم ايمان دارم و هميشه توكلم به خدا بوده و حالا با كادري شناخته شده براي هدايت راهآهن آمدهايم. هر چند كار سختي است ولي بايد به نحو احسن آن را انجام دهيم.
* خيلي از بازيكنان به خاطر من از راهآهن نرفتند
متاسفانه وقت و زمان خيلي محدودي در اختيار داريم اما بايد از بازيكناني تشكر كنم كه به خاطر من صبر كردند. آنها از خيلي از تيمها پيشنهاد داشتند اما از آنجا كه احتمال ميدادند من مربي راه آهن شوم به پاي اين تيم ايستادند. لازم است از تمام باشگاههايي كه قبل و بعد از همكاريام با پرسپوليس به من پيشنهاد دادند تشكر كنم و حالا سعي ميكنم تيم راهآهن را با توجه به نقاط ضعف و قوتش بسازم. سعي ما اين است كه بتوانيم از نفرات موجود چه از ليگ يك و چه ليگ برتر استفاده كنيم و با بازيكنان خوب خارجي نقاط ضعف را پوشش دهيم.
* سؤال يك ناشناس
به گزارش فارس در ادامه اين نشست خبري يك شخص ناشناس كه به عنوان خبرنگار در سالن نشسته بود، ميكروفن را به دست گرفت و از سرمربي تيم راهآهن سؤال كرد. سؤال وي اين بود: آقاي دايي من يك بازيكن هستم و ميخواستم به عنوان نماينده كساني كه پول و پارتي ندارند صحبت كنم. چه شانسي را براي اين اشخاص قائل هستيد.
علي دايي كه از پيشنهاد اين شخص تعجب كرده بود اينگونه جوابش را داد: من فرصت تست گرفتن از بازيكنان را ندارم. اينجا كنفرانس خبري و مطبوعاتي است. شما خودتان جواب خودتان را داديد. من فرصتي ندارم تست بگيرم. حداقل بايد هر بازيكن را يك هفته ببينم تا آن را انتخاب كنم اما مطمئنا ميدانيد كه چه در رده ملي و چه در رده باشگاهي بازيكنان بزرگي را به فوتبال مملكت معرفي كردهام. وقتم به شكلي نيست كه بخواهم از كسي تست بگيرم. صبح تا شب بايد روي اين تيم كار كنم و چنين فرصتي ندارم.
در ادامه نشست خبري شخص ناشناس باز هم از سرمربي راهآهن خواست كه از اين بازيكن تست بگيرد و علي دايي در پاسخ به او گفت: متاسفانه شما خبرنگار نيستيد و اگر ميخواستيد چنين كاري را انجام دهم، بايد بيرون من را ميديديد و درخواستتان را مطرح ميكرديد.
* برنامهام بهتر شدن جايگاه راهآهن نسبت به فصل قبل است
به اين خاطر به راهآهن آمدم كه در خصوصي شدن نقش داشته باشم. آنهايي كه سرمايهگذاري كردهاند زحمات زيادي كشيدهاند ولي با صحبتهايي كه با آنها انجام دادم در آينده اهداف بزرگي دارند. قصد ما اين بود كه امسال بتوانيم راهآهن را از وضعيتي كه سال گذشته داشت خارج كنيم و به ميانههاي جدول برسيم. هدف ما براي سالهاي آينده است كه تيم خوب و قوياي را ببنديم و خودتان هم ميدانيد كه اهل شعار دادن نيستم و سعي ميكنم امسال تيم را چندين رده بهتر از سال قبل ارتقا دهم ولي برنامهريزي كل باشگاه اين است كه در بلند مدت تيم خوبي بسازيم.
* مقابل پرسپوليس بازي ميكنم اما مقابل هوادارانش نيستم
فكر ميكنم اگر به برنامه ليگ نگاه كنيد اواخر نيم فصل بايد با پرسپوليس رو در رو شويم. فوتبال حرفهاي شده و من همان ابتدا از هواداران پرسپوليس حلاليت خواستم. من ديگر جايگاهي در پرسپوليس ندارم و تمركزم براي باشگاهي است كه در آن كار ميكنم. پرسپوليس عشق من است و در دل من جاي دارد اما براي كاري كه ميكنم خيلي ارزش قائل هستم. همانطور كه در زمان بازيگري با وجدان بالا كار ميكردم از اين به بعد هم تا زماني كه از پرسپوليس دور باشم كارم را با قدرت انجام ميدهم. رويارويي ما با پرسپوليس فوتبالي خواهد بود. شايد در زمين با راهآهن به مصاف اين تيم برويم اما هيچ گاه مقابل هواداران پرسپوليس قرار نخواهم گرفت.
* با انصاريفردي كار ميكنم كه بازيكن ملي بوده است
من عاشق كار كردن با چنين تيمهايي هستم. نميخواهم از خودم تعريف كنم ولي زماني كه در سايپا بودم اين تيم بازيكني در تيم ملي نداشت اما بچهها خوب زحمت كشيدند و ديديد كه نفرات زيادي به تيم ملي داديم. اگر بتوانيم تيم را خوب جمع و جور كنيم مطمئنا خيليها ميتوانند به خيلي چيزها پي ببرند. شما يك باشگاه به من بدهيد كه همه بازيكنانش مليپوش باشند. در آن صورت من تاثيرگذاري نخواهم داشت اما وقتي در چنين باشگاههايي كار ميكنيم تاثيرگذارياش به چشم خواهد آمد. من اينجا با انصاريفردي كار ميكنم كه بازيكن ملي بوده و همه شرايط را درك ميكند به همين خاطر مشكلي نخواهيم داشت.
* كريم انصاريفرد زودتر از من با سايپا به توافق رسيد
دايي در پاسخ به اين سؤال كه با كريم انصاري فرد براي حضور در راه آهن مذاكره كرده است گفت: من هيچ مذاكرهاي با انصاري فرد نداشتم. او قبل از حضور من در راه آهن با باشگاه سايپا به توافق رسيده بود. من تازه عصر روز گذشته سرمربيگريام در راه آهن قطعي شد. براي انصاري فرد در تيمي كه حضور دارد آرزوي موفقيت ميكنم.
* از اين بعد درباره تيم خودم صحبت ميكنم
علي دايي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه خواست در مورد پرسپوليس صحبت كند گفت: سعي ميكنم از اين به بعد فقط در مورد تيمم خودم صحبت كنم و به عنوان يك پرسپوليسي براي پرسپوليس آرزوي موفقيت ميكنم.
* من كي از مسئولان فدراسيون فوتبال تعريف كردم؟
به گزارش فارس، دايي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه به او گفت شما هميشه در ابتداي حضورتان در يك تيم از مديران و مسئولان آن تعريف كرديد اما پس از مدتي با آنها به مشكل برخورديد و هم در پرسپوليس و هم در تيم ملي چنين رويهاي داشتيد گفت: من از شما سؤال ميكنم چه زماني از مسئولان فدراسيون فوتبال تعريف كردم؟ حتي زماني كه سرمربي تيم ملي شدم كي گفتم فدراسيون فوتبال آدمهاي فوتبالي دارد؟ در مجموعهاي كه سال گذشته هم كار ميكردم نگفتم اين باشگاه آدمهاي فوتبالي دارد. سؤال شما بودار است. شما دنبال چيز ديگري ميگرديد. من همواره دنبال حق و حقيقت بودم و به كسي اجازه نميدهم حقم را ضايع كند. گذشت زمان نشان داد كه حق با چه كسي بوده است. من در هر مجموعهاي كه كار كنم اجازه نميدهم مشكلات آن خانواده به بيرون درز پيدا كند. آيا وقتي شما در خانوادهتان با پدر و برادران دعوايتان شود آن را به بيرون درز ميدهيد؟ من خيلي از مسائل باشگاه را به بيرون درز ندادم و به عنوان يك سرمربي تلاش ميكنم حريم و احترام همه را حفظ كنم اما ميگويند حرمت امامزاده به خود امامزاده مربوط ميشود.
برخي آقايان حرمت خودشان را نگه نداشتند و كارهايي كردند كه امروز همه مردم فهميدند كه آنچه من از قبل گفتم درست بوده است. همه چيزهايي كه 3 ماه عنوان و پيش بيني كردم اتفاق افتاد. سؤالي كه شما ميپرسيد نه به درد فوتبال ميخورد و نه به درد اين مجموعه و نه به درد مجموعه قبل.
* اگر مجيزگو بودم هم اكنون هم سرمربي تيم ملي ايران بودم
من هيچ وقت سرم زير بغل كسي نبوده است. اگر مجيز ميگفتم و مجيزگو بودم هم اكنون نيز سرمربي تيم ملي ايران بودم. مطمئن باشيد كه اين گونه بود. شما دوست نداريد آدمهايي مثل من كه سالم كار ميكنند در اين فوتبال باشند. من همه چيزم را از خدا دارم. من با هر مجموعهاي كه كار كنم سعي ميكنم مسائل گذشته پيش نيايد. بعد از تيم ملي به دنبال حق و حقوق خود رفتم كه هنوز هم آن را نگرفتهام. زماني كه سرمربي تيم ملي بودم آيا با كسي مشكل داشتم؟
وي در پاسخ سؤال خبرنگاري كه گفت شما در پرسپوليس با مديران اين باشگاه برخورد كرديد گفت: من با چه كسي برخورد كردم؟ با من برخوردهايي شد اما شما چون فوتبال بازي نكردهايد و كنار زمين فوتبال نيز زياد نبودهايد نميدانيد كه من چه حرفهايي ميزنم و حرفهايم را درك نميكنيد.
*براي رياست AFC حمايت يك كشور لازم است
دايي در مورد اينكه آيا تلاش خواهيد كرد تا رئيس كنفدراسيون آسيا شويد يا نه گفت: براي رياست AFC فقط تلاش ما كافي نيست. بايد حمايتهاي همه جانبه از يك شخص شود تا فردي رئيس AFC شود. بايد يك كشور از فرد حمايت كند تا يك فرد رئيس AFC شود. من اگر تنها تلاش كنم به جايي نميرسم. حمايتهاي زيادي ميخواهد و فاكتورهاي زيادي لازم است كه در اين جلسه زماني براي گفتن آن نيست.
* قهرماني پرسپوليس مبارك آنهايي كه اكنون در پرسپوليس كار ميكنند
دايي در مورد اينكه پس از رفتن شما در پرسپوليس قهرماني اين تيم را به حميد استيلي تبريك گفتند اظهار داشت: قهرماني مباركشان، وظيفه من اين بود كه تمام تلاشم را بكنم. در يك سال و نيمي كه در پرسپوليس بودم با تمام وجود براي اين تيم تلاش كردم. اين قهرماني نيز مبارك آقايان باشند و مبارك آنهايي باشد كه هم اكنون در پرسپوليس كار ميكنند.
انتهاي پيام/