0

کد ای جاوا اسکریپت کابردی و مفید

shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

پاسخ به:کد ای جاوا اسکریپت کابردی و مفید

درود.....
با قرار دادن این کد در وبلاگ تون می تونید مطالب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارین

در ابتدا این کد را بین تگ های head قرار دهید
این تگ ها در اول کد قالب وبلاگ قرار دارند

<script type="text/javascript">var switchTo5x=true;</script><script type="text/javascript" src="http://w.sharethis.com/button/buttons.js"></script><script type="text/javascript" src="http://s.sharethis.com/loader.js"></script>

پس از از قرار دادن کد ها کد زیر را در قسمت کد های اصلی جاوا اسکریپت یا همون محل قرار گیری کد های اختصاصی قرار دهید.

<script type="text/javascript">stLight.options({publisher: "5364a192-8d2e-477e-bf37-8180f3e328cc"});</script><script>var options={ "publisher": "5364a192-8d2e-477e-bf37-8180f3e328cc", "position": "left", "ad": { "visible": false, "openDelay": 5, "closeDelay": 0}, "chicklets": { "items": ["facebook", "googleplus", "twitter", "linkedin", "pinterest", "email", "sharethis"]}};var st_hover_widget = new sharethis.widgets.hoverbuttons(options);</script>

سرزنده و سربلند باشید

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

شنبه 11 خرداد 1392  11:38 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

پاسخ به:کد ای جاوا اسکریپت کابردی و مفید

سلام چه جوری گالری فیلم برای وبلاگم بسازم

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

شنبه 19 دی 1394  7:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها