مصرف ترشی و موادغذایی ترش که حاوی اسید سیتریک هستند، روی کلسیم دندانها اثر مخرب دارد.
دکتر جعفر هنرمند، دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، ضمن اعلام این مطلب، گفت: استفاده از موادغذایی ترش و مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف این مواد، باعث ساییدگی بیشتر دندانها می شود.
وی ادامه داد: موادغذایی ترش دارای اسیدیته بالا هستند و مصرف بیش از حد این مواد، تاثیر مخربی روی کلسیم دندانها می گذارد.
هنرمند افزود: مصرف بیش از حد موادغذایی ترش بر ترکیبات آلی و معدنی دندانها، تاثیر سوء دارد و موجب حل نشدن مواد آلی و معدنی دندانها می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف موادغذایی ترش، میزان سایش دندانها را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود مسواک زدن را به دو تا سه ساعت پس از مصرف موادغذایی ترش موکول کنند.