0

مصرف شکر و افسردگی

 
mohamadsh74
mohamadsh74
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2354
محل سکونت : خوزستان

مصرف شکر و افسردگی



خوردن شکر زیاد و رابطه آن افسردگی

رژیم و تغذیه - رژیم درمانی

 یک متخصص تغذیه : یک رژیم غذایی متعادل در حفظ سلامت و کمک به کاهش استرس اهمیت زیادی دارد. برخی غذاها و نوشیدنی ها تحریکات قوی در بدن ایجاد می کنند و مستقیماً موجب بروز استرس می شوند.

شکر تأمین کننده انرژی در کوتاه مدت بوده موجب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریک پذیری، کاهش تمرکز و افسردگی می شود.

این تحریکات گر چه ممکن است در کوتاه مدت لذتبخش باشند ولی در درازمدت می توانندعوارض نامطلوبی داشته باشند.

پریسا ترابی افزود: چای، قهوه، کاکائو و شکلات، نوشیدنی های حاوی جوش شیرین و نوشابه های کولا، غذاهای آماده و هله هوله ها، زرده تخم مرغ، کره، پنیر، میگو و گوشت، روغن نارگیل، بادام هندی و سایر مغزها مانند بادام، پسته، گردو موجب بروز استرس می شود.

ترابی اضافه کرد: کافئین موجود در چای، قهوه، شکلات و نوشابه های گازدار وجود دارد. کافئین موجب آزاد شدن هورمون آدرنالین در بدن و افزایش استرس می شود.

وی گفت: زمانی که این ماده در حد متعادل مصرف شود، هوشیاری افزایش یافته و فعالیت قلب، سیستم عصبی و عضلات نیز بالا می رود اما مصرف بیش از اندازه کافئین اثری مشابه استرس طولانی مدت در بدن ایجاد می کند.

یک متخصص تغذیه افزود: مصرف کافئین با افزایش کلسترول و فشار خون ارتباط دارد. اگر به مصرف زیاد این ماده عادت کرده اید باید مصرف آن را به تدریج کاهش دهند.

ترابی اضافه کرد: شکر یک ماده غذایی اساسی محسوب نمی شود. این ماده تأمین کننده انرژی در کوتاه مدت است و موجب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریک پذیری، کاهش تمرکز و افسردگی می شود.

وی گفت: مصرف زیاد شکر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می کند که احتمال پیش روی به سوی دیابت را افزایش می دهد. افراد باید میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شکر احتیاط کنند.

شنبه 25 تیر 1390  5:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها