0

خودتان کلسیم بسازید .

 
mohamadsh74
mohamadsh74
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2354
محل سکونت : خوزستان

خودتان کلسیم بسازید .



دويدن و پريدن عامل افزايش جذب كلسيم

  عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت :انجام ورزش‌هايي مانند دويدن ، پريدن ، واليبال ، فوتبال و ژيمناستيك كه با تحمل وزن بدن همراه هستند موجب افزايش جذب كلسيم در بدن مي‌شود.

به گزارش ايرنا ، دكتر سيد‌ ضياء الدين مظهري افزود: عدم بهره‌مندي از تغذيه مناسب و فعاليت‌هاي بدني لازم در طول زمان رشد، ممكن است موجب كاهش تراكم استخوان‌ها شود.

وي خاطر نشان كرد : اسكلت و استخوان‌بندي استخوان‌ها نه تنها چارچوب و ساختار بدن را تشكيل مي‌دهد بلكه از اندام‌هاي داخلي محافظت مي‌كند و در خونسازي مشاركت دارد و به عنوان انبار كلسيم، فسفر و كربنات‌هاي بدن در تعادل اسيدي بازي، حفظ و هدايت اكثر فعل و انفعالات بدن مؤثر است.

اين متخصص تغذيه يادآور شد: پوكي استخوان و از دست‌دادن تراكم استخوان‌ها ممكن است بين 30 تا 40 درصد با عوامل محيطي از جمله ميزان فعاليت شخص و نوع تغذيه مرتبط باشد.بهبود كيفيت تغذيه و تغيير روش زندگي مي‌تواند تا حد قابل توجهي از پوكي استخوان و شكستگي آنها جلوگيري كند.

شنبه 25 تیر 1390  5:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها