محققان معتقدند مصرف دست کم سه فنجان قهوه در روز، خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 44 درصد کاهش می دهد.
واحد مرکزی خبربه نقل از خبرگزاری آلمان، محققان سنگاپوری دو نوع چربی در دانه های قهوه شناسایی کرده اند که خاصیت محافظت از کبد در برابر خطر ابتلا به سرطان دارد.
این تحقیق که در سال 1993 میلادی با مطالعه روی 63 هزار مرد و زن چینی تبار 45 تا 74 ساله صورت گرفت، یافته های جدیدی را درباره خواص قهوه آشکار کرد.
همچنین محققان درمطالعاتی که سال 2008 میلادی داشتند دریافتند ، مصرف 4 فنجان قهوه یا بیشتر در شبانه روز، خطر ابتلا به دیابت را تا 30 درصد کاهش می دهد.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20