0

اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه

گزارشي از تمرين عصر امروز استقلال

يک هافبک از کشور کرواسي در تمرين عصر امروز استقلال شرکت کرد.

تمرين تيم استقلال از ساعت 18 امروز در زمين شماره 3 ورزشگاه آزادي درحالي برگزار شد که ميشائيل هنکه مربي آلماني آبي‌پوشان از نزديک عملکرد بازيکنان اين تيم را براي اولين‌بار زيرنظر گرفت.

* علي فتح‌الله‌زاده در تمرين عصر امروز استقلال حضور داشت و در ابتداي تمرين با بازيکنان اين تيم صحبت کرد. وي خطاب به بازيکنان استقلال گفت: هنکه همان کسي است که پرسپوليسي‌ها از مدت‌ها قبل به دنبالش بودند اما استيلي و اعضاي پرسپوليس نمي‌دانستند که ما پيش از اين‌ها با اين مربي آلماني مذاکره کرده بوديم.

* حدود 200 نفر از هواداران استقلال در تمرين حضور داشتند.

* فتح‌الله‌زاده در طول تمرين دقايقي با منصور پورحيدري صحبت کرد و سپس نظر مربي آلماني را در خصوص بازيکنان جويا شد. هواداران تيم استقلال نيز از سرپرست باشگاه استقلال سؤالاتي را پرسيدند و در خصوص آخرين وضعيت خسرو حيدري و ديگر بازيکنان پرسيدند.

* پرويز برومند مثل روزهاي گذشته در تمرين آبي‌پوشان شرکت کرد. همچنين يک هافبک کروات با قد و قامتي مناسب در تمرين حضور داشت و عملکرد قابل قبولي از خود به جا گذاشت. اين بازيکن کمتر از 23 سال سن دارد.

* فرامرز ظلّي بازيکن اسبق تيم ملي در تمرين امروز حضور داشت و براي دقايقي با مربيان استقلال صحبت کرد.

* آرش برهاني برخلاف چند روز گذشته در تمرينات تاکتيکي آبي‌پوشان شرکت کرد و مجتبي جباري که در تمرين صبح غايب بود، به تمرينات آبي‌پوشان بازگشت.

* تمرين آبي‌پوشان ساعت 19:30 به پايان رسيد.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:17 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

اردوي 9 روزه پرسپوليس در100 کيلومتري آنکارا

کاروان تيم فوتبال پرسپوليس، فردا (يکشنبه) به ترکيه سفر خواهد کرد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي برپايي اردوي 9 روزه آماده سازي پيش از فصل، فردا (يکشنبه) ساعت 17:15 از فرودگاه امام خميني عازم آنکارا مي شود و در هتل پاتاليا در 100 کيلومتري آنکارا اقامت خواهد داشت.

اين کاروان 33 نفره شامل 27 نفر بازيکن و کادر فني و 6 نفر همراه است.

اردوي آماده سازي پرسپوليس در ترکيه تا 5 مرداد ادامه خواهد داشت.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:18 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

کعبي:پسر علي دايي هستم،مگر ايرادي دارد؟

مدافع جديد راه آهن گفت:«دايي چون مي داند به کسي خيانت نمي کنم و باتعصبم هميشه به هر تيمي مي رود، در ليستش هستم.»

حسین کعبی این را گفت و با اشاره به پیوستنش به راه آهن گفت:« با مس کرمان تمام کرده بودم ولی متاسفانه مسئولان این باشگاه پول رضایت نامه ام را ندادند. حتی کسی جوابم را نداد تا ببینم وضعیتم چه می شود.وقتی دیدم کسی جوابم را نمی دهد، دیگر نمی توانستم صبر کنم. حتی در دفتر هدایتی منتظر چک 250 میلیونی نژادزمانی مدیرعامل مس بودم تا بفرستد و بتوانم برای این تیم رضایتنامه بگیرم ولی خبری نشد.مرفاوی در ترکیه بود و اصلا خبر نداشت. او منتظرم بود تا به این تیم ملحق شوم. خیلی دوست داشتم به مس بروم چون از نیم فصل دوم سال قبل به مرفاوی قول داده بودم ولی این مسئولان مس بودند که وعده خود را عملی نکردند.»

کعبی در واکنش به این که می گویند کعبی پسر دایی است گفت:« نمی دانستم دایی به راه آهن می رود و یا حتی تیم می گیرد. باشگاه به من زنگ زد و صلاح دانستم به این تیم بروم. البته با رودباریان که دوست صمیمی من است، صحبت کردم و او گفت که به این تیم بروم.البته کسانی که می گویند من پسر دایی هستم به من لطف دارند. حسین کعبی آدمی نیست که به دایی خیانت کند. دایی با بازیکنان بی تعصب و بی غیرت کار نمی کند. حتما چیزی از من دیده که هرجا می رود در لیست او هستم. این بهترین لقب برای من است. چه کسی بهتر از دایی. بله من پسر دایی هستم و افتخار می کنم بازهم شاگردش هستم.»
یک شنبه 26 تیر 1390  8:45 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

کعبي:پسر علي دايي هستم،مگر ايرادي دارد؟

مدافع جديد راه آهن گفت:«دايي چون مي داند به کسي خيانت نمي کنم و باتعصبم هميشه به هر تيمي مي رود، در ليستش هستم.»

حسین کعبی این را گفت و با اشاره به پیوستنش به راه آهن گفت:« با مس کرمان تمام کرده بودم ولی متاسفانه مسئولان این باشگاه پول رضایت نامه ام را ندادند. حتی کسی جوابم را نداد تا ببینم وضعیتم چه می شود.وقتی دیدم کسی جوابم را نمی دهد، دیگر نمی توانستم صبر کنم. حتی در دفتر هدایتی منتظر چک 250 میلیونی نژادزمانی مدیرعامل مس بودم تا بفرستد و بتوانم برای این تیم رضایتنامه بگیرم ولی خبری نشد.مرفاوی در ترکیه بود و اصلا خبر نداشت. او منتظرم بود تا به این تیم ملحق شوم. خیلی دوست داشتم به مس بروم چون از نیم فصل دوم سال قبل به مرفاوی قول داده بودم ولی این مسئولان مس بودند که وعده خود را عملی نکردند.»

کعبی در واکنش به این که می گویند کعبی پسر دایی است گفت:« نمی دانستم دایی به راه آهن می رود و یا حتی تیم می گیرد. باشگاه به من زنگ زد و صلاح دانستم به این تیم بروم. البته با رودباریان که دوست صمیمی من است، صحبت کردم و او گفت که به این تیم بروم.البته کسانی که می گویند من پسر دایی هستم به من لطف دارند. حسین کعبی آدمی نیست که به دایی خیانت کند. دایی با بازیکنان بی تعصب و بی غیرت کار نمی کند. حتما چیزی از من دیده که هرجا می رود در لیست او هستم. این بهترین لقب برای من است. چه کسی بهتر از دایی. بله من پسر دایی هستم و افتخار می کنم بازهم شاگردش هستم.»
یک شنبه 26 تیر 1390  8:46 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

گزارش تمرين امروز تيم استقلال

معاون فرهنگي باشگاه استقلال در تمرين عصر امروز اين تيم در بين تماشاگران و بازيکنان شيريني و شربت پخش کرد.

تمرين عصر امروز استقلال از ساعت 18 در زمين شماره 3 ورزشگاه آزادي درحالي برگزار شد که معاون فرهنگي باشگاه استقلال در ابتداي تمرين در بين بازيکنان و اندک تماشاگران حاضر به مناسبت ميلاد حضرت مهدي(عج) شيريني و شربت پخش کرد.

* درحالي که تماشاگران براي تماشاي ديدار تيم ملي مقابل ماداگاسکار به استاديوم مي‌آمدند با بازيکنان استقلال روبه‌رو مي‌شدند و نسبت به اين مسئله واکنش‌هايي را نشان مي‌دادند.

* غيبت اعضاي کادر پزشکي مشهود بود و در اين بين تنها مهريزي در تمرين حضور داشت. دکتر نوروزي روز گذشته به دليل فراهم نبودن شرايط ادامه هکاري از اين تيم جدا شده بود.

* يکي از حاشيه‌هاي تمرين امروز آبي‌پوشان صحبت پيرامون قتل روح‌الله‌ داداشي قوي‌ترين مرد ايران بود. بازيکنان تيم استقلال از يکديگر جزئيات حادثه را مي‌پرسيدند و ناراحتي خود را نشان مي‌دادند.

* يوسيپ چرچيچ بازيکن اهل کرواسي همانند روز گذشته در تمرين شرکت کرد.

* خشايار محسني مديرعامل باشگاه دي استراداي اسلواکي در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور پيدا کرد.

* ميشائيل هنکه مربي آلماني آبي‌پوشان با لباس شخصي حاضر شد و پس از حضور 30 دقيقه‌اي و صحبت با پرويز مظلومي براي تماشاي بازي دوستانه تيم ملي برابر ماداکاسگار راهي ورزشگاه آزادي شد.

* کارهاي هوازي، تمرين تاکتيکي‌،‌ آقا وسط و فوتبال درون تيمي آيتم‌هاي اصلي تمرين امروز آبي‌پوشان بود.

*پرويز برومند در حين بازي آقا وسط دچار مصدوميت شد.
یک شنبه 26 تیر 1390  8:48 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

‌کاروان پرسپوليس عازم تركيه شد

کاروان تيم فوتبال ‌پرسپوليس با 35 نفر بعدازظهر امروز براي تشکيل اردويي 2 هفته‌اي راهي ترکيه شد.

با نظر حميد استيلي و اعضاي کميته فني ‌پرسپوليس مقرر شد اين تيم اردوي تدارکاتي را به مدت 2 هفته در ترکيه برگزار کند. از همين رو کاروان ‌پرسپوليس در غياب ملي‌پوشان خود با 35 بازيکن ساعت 17:15 امروز راهي ترکيه شد.

* در اين سفر حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه همراه ‌پرسپوليسي‌ها نبود و پرويز کماسي نيز همراه اين تيم به ترکيه نرفت.

*سومبيک، مشاور فني مديرعامل و کادر فني پرسپوليس قرار است روز چهارشنبه در ترکيه به قرمزپوشان اضافه شود.

*الونگ به دليل مشکل گذرنامه اي همراه قرمزپوشان به ترکيه نرفت.

*در شرايطي که پزشک جديد ‌پرسپوليس از اين تيم کناره‌گيري کرده، 3 پزشک جديد امروز همراه قرمزپوشان عازم ترکيه شدند.
یک شنبه 26 تیر 1390  8:49 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

براي موفقيت بايد شبانه‌روز کار کنيم

اظهارات سومديک درباره دلايل حضور در پرسپوليس

مشاور فني مديرعامل و کادرفني ‌پرسپوليس گفت: در مدتي که در ايران بودم متوجه شدم که ‌پرسپوليس چه شخصيت بزرگي دارد.

رالف سومدیک پیش از ترک ایران دربار‌ه حضورش در کشورمان گفت: با وجود تبلیغاتی که در بدو مذاکره‌ام با ‌پرسپولیسی‌ها به گوشم رسید، وقتی به ایران آمدم و همه چیز را با چشمان خودم دیدم پی به واقعیت بردم. از این به بعد هرجا درباره ایران حرف بزنند مطمئن باشید خوبی‌هایی که با چشمانم دیدم را خواهم گفت و از میهمان‌نوازی گرم شما حرف خواهم زد.
وی گفت: صبحت‌های بسیار خوبی با استیلی داشتم. من و استیلی یک دوست مشترک داریم که ما را با یکدیگر آشنا کرد. سپس به ایران آمدم و از نزدیک با ایشان درباره همه چیز و همچنین با مدیریت باشگاه حرف زدم. می‌خواهم به استیلی کمک کنم و خوشبختانه بستر لازم مهیا است. در مدتی که به ایران آمدم یک دقیقه هم درباره مسائل غیر فوتبالی با استیلی حرف نزدم و متوجه شدم که ‌پرسپولیس چه شخصیت بزرگی در ایران دارد.
این مربی ادامه داد: همه مذاکرات خوب بود و علاقه و انگیزه لازم را برای ورود به ‌پرسپولیس پیدا کردم. تا روز چهارشنبه در اردوی ترکیه به قرمزپوشان اضافه خواهم شد و برنامه‌هایم را برای این تیم با کمک استیلی پیاده خواهم کرد. باید عقب‌ماندگی‌ها را جبران کرد. برنامه‌های استیلی خیلی خوب بوده و باید شبانه‌روز کار کنیم و یک دقیقه هم تلف نکنیم. من درباره ‌پرسپولیس بررسی زیادی کردم و چشم‌بسته به این تیم جواب مثبت ندادم به همین دلیل می‌دانم انتظارات از من بالاست.
مشاور فنی مدیرعامل و کادرفنی ‌پرسپولیس گفت: یکی از مسائل مهم در این تیم هواداران است. امیدوارم کاری کنیم تا هواداران همیشه شاد باشند. من در این چند مدت خیلی از مسائل را بررسی کردم و از صحبت‌های حمید استیلی که یکی از بهترین بازیکنان ملی‌پوش ایران بود یادداشت‌برداری کردم. با تمام قوا سعی خواهم کرد تفکراتی که در تیم‌های مختلف را داشته‌ام را پیاده کنم تا بتوانیم با کمک یکدیگر به نتایج دلخواه برسیم.
سومدیک درباره حضورش در تمرین تیم ملی ایران گفت: استیلی دوست داشت همه اتفاقات ‌پرسپولیس را برای من شرح دهد و به همین دلیل در کاری بسیار جالب من را دعوت کرد تا ملی‌پوشان ‌پرسپولیس را ببنیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد. ارزیابی بسیار خوبی بود و من به آن چیزی که می‌خواستم رسیدم.
یک شنبه 26 تیر 1390  8:51 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

از جذب خسرو حيدري منصرف نشده‌ايم

باشگاه استقلال اعلام کرد که از جذب خسرو حيدري منصرف نشده است.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داري، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در مورد انصراف استقلال از جذب خسرو حيدري اعلام کرد: باشگاه استقلال از اين جذب منصرف نشده و همان‌طور که از روز اول اعلام شد، منتظر خسرو حيدري، مدافع راست سابق استقلال هستيم و اگر ايشان بتواند از سپاهان جدا شود در استقلال خواهد بود.

سررشته‌داري افزود: تکليف حيدري به زودي مشخص مي‌شود و ما هم به قوانين احترام مي‌گذاريم و تنها در صورت آزاد بودن‌ ايشان وارد عمل مي‌شويم.

مدير روابط عمومي باشگا‌ه استقلال در مورد ورود هنکه به کادرفني استقلال گفت: در پي جلسه‌اي که مظلومي و هنکه داشتند وظايف به طور کامل مشخص و معين شده است و هيچ‌گونه تداخل کاري بين هنکه و کادر فني استقلال وجود ندارد و همه موارد به طور کامل تفکيک و با آقاي مظلومي مشخص شده‌اند. هنکه مربي بزرگي است و کادرفني هم سعي دارد از تمامي تجربيات ايشان استفاده کند؛ ايشان در مورد يورگن گده هم چنين کردند و نشان دادند که بلدند از همه تجربيات بقيه اعضاي فني به درستي استفاده و وظايف را مشخص کنند.

یک شنبه 26 تیر 1390  8:51 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

بازي فولاد با سايپا لغو شد

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: قرار بود فولاد در برابر تيم سايپا که هم اينک در ترکيه اردو زده است يک بازي تدارکاتي برگزار کند که اين بازي لغو شد.

حسین ابن قاسم اظهار داشت: فولادی ها که از چهارشنبه گذشته در هتل پاتالیا واقع در منطقه قزلچه حمام ترکیه اردو زده اند، تمرینات خود را به صورت منظم و شاداب ادامه می دهند.

وی افزود: تیم فولاد که در نخستین دیدار تدارکاتی خود در این کشور، یک تیم دسته دومی ترکیه را با 15 گل در هم کوبید، دومین بازی دستگرمی خود را در برابر حریف دیگری از ترکیه انجام می دهد.

ابن قاسم تصریح کرد: این در حالی است که قرار بود تیم سایپا البرز که هم اکنون در ترکیه اردو زده است، دومین حریف تدارکاتی فولاد در اردوی برون مرزی این تیم باشد اما برگزاری این بازی میسر نشد تا تیمی از ترکیه جایگزین این حریف لیگ برتری شود.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان عنوان کرد: این بازی عصر یکشنبه در محل برگزاری اردوی فولاد در منطقه قزلچه حمام انجام خواهد شد. همچنین قرار است فولادی ها در سومین بازی تدارکاتی خود در این اردو، عصر سه شنبه در برابر تیمی از جمهوری آذربایجان قرار گیرند.

ابن قاسم با اشاره به اینکه دو بازیکن خارجی در اردوی برون مرزی فولاد حضور یافتند تا مورد ارزیابی کادر فنی قرار گیرند، افزود: ایوان مائوریسیو مارتینز برزیلی که در پست هافبک نفوذی و مهاجم بازی می کند و آریلسون ملو داسیلوا مدافع - هافبک راست 27 ساله برزیلی به اردوی فولادی ها در منطقه قزلچه حمام ترکیه ملحق شدند تا در تمرینات گروهی فولاد شرکت کنند و میزان توانایی و آمادگی آنها مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: یک مدافع پرتغالی نیز از روز گذشته در تمرینات فولاد حاضر شده تا شانس خود برای عضویت در تیم فولاد خوزستان را بیازماید. ضمن اینکه اردوی خارجی فولاد از روز چهارشنبه بیست و دوم تیرماه آغاز شده و تا چهارشنبه آینده ادامه می یابد.

ابن قاسم با اشاره به اینکه دو بازیکن فولاد خوزستان، چند بازی ابتدای فصل را به دلیل مصدومیت از دست دادند، افزود: کاوه رضایی مهاجم جوان فولاد و همچنین عبدالکریم شاوردی هافبک دفاعی فولاد به دلیل مصدومیت قادر به حضور در چند بازی ابتدایی رقابت های لیگ برتر یازدهم نیستند.

وی اضافه کرد: این دو بازیکن پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت خود می توانند در دیدارهای بعدی فولاد در مسابقات لیگ برتر به میدان بروند.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان تصریح کرد: همچنین آرش افشین مهاجم ملی پوش امید کشورمان که اردوی خارجی فولاد را به دلیل مشکلات خروجی از دست داد، هم اکنون به صورت انفرادی تمریناتش را دنبال می کند تا پس از بازگشت فولادی ها به کشور در تهران به دیگر بازیکنان این تیم ملحق شود.

یک شنبه 26 تیر 1390  8:53 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه و یکشنبه

با سلام و با تشکر از شما دوست عزیز که در گذاشتن اخبار مرتبط با لیگ برتر همچنان استمرار و مداومت دارید

امیدوارم با برطرف شدن مشکلات و گرفتاری کاری به جمع شما در تالار لیگ برتر بپیوندم

موفق و پایدار باشید

یک شنبه 26 تیر 1390  9:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها