0

اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه

عبدي با تيم فوتبال راه آهن تمديد كرد

بهادر عبدي با حضور در باشگاه راه آهن و توافق با مسوولان اين تيم، قرارداد خود را براي دو سال ديگر تمديد کرد.

هافبک تيم فوتبال راه آهن ‌گفت: جلسه اي خوبي با مسوولان تيم راه آهن داشتم و درباره موضوع تمديد قراردادم بحث و گفت وگو کردم که در پايان با پذيرش شروطي که از سوي دو طرف مطرح شد، قراردادم را با اين تيم براي دو سال ديگر تمديد کردم.
عبدي افزود: البته از چند تيم ديگر پيشنهادهاي خوبي داشتم که فقط به علت شرايط مطلوبم در تيم راه آهن از همکاري با آنها منصرف شدم.
وي گفت: فصل گذشته در تمامي بازي هاي راه آهن حضور داشتم و پنج گل زدم و پنج پاس گل و چندين خطاي پنالتي براي اين تيم گرفتم حتي دو بار نيز از بازي در اين تيم به اردوي تيم ملي دعوت شدم.
عبدي ابراز اميدواري کرد که در فصل جاري اين روند نيز همچنان ادامه يابد تا بتواند بار ديگر براي تيم خود مفيد باشد.
هافبک تيم فوتبال راه آهن شهرري درمورد علي دايي سرمربي جديد اين تيم نيز گفت: دايي بزرگترين بازيکن تاريخ فوتبال ايران است که و از قرارگرفتن در کنار او بسيار خوشحال هستم.
به گفته عبدي، دايي در عرصه مربيگري نيز موفق بوده و مربي بزرگي است از اين رو افتخار مي کنم که در فصل جاري شاگرد اين مربي توانمند فوتبال ايران هستم. 

شنبه 25 تیر 1390  2:09 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

فردا ، نشست خبري علي دايي

نشست خبري علي دايي فردا در ورزشگاه اکباتان برگزار مي‌شود.

نشست خبري سرمربي جديد تيم فوتبال راه آهن فردا (شنبه) ساعت 17 در ورزشگاه اختصاصي اين تيم (اکباتان) برگزار مي‌شود.

در ابتداي اين نشست قرار است محمد حسن انصاري فرد - سرپرست باشگاه راه آهن صحبت کند و پس از آن دايي پاسخگوي سوالات خبرنگاران خواهد بود.

شنبه 25 تیر 1390  2:10 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

احتمال آبي‌پوش شدن مدافع اسبق سپاهان

باشگاه استقلال در نظر دارد مدافع اسبق باشگاه سپاهان اصفهان را جذب کند.

استقلالی ها این روزها دغدغه مرکز خط دفاعی خود را دارند؛ جایی که فقط حنیف عمران زاده و پژمان منتظری در آن پست بازی می کنند.

مسوولان این باشگاه که مذاکرات خود با فرشید طالبی بازیکن ذوب آهن اصفهان را ادامه می دهند، مذاکراتی را با حمید عزیززاده مدافع اسبق باشگاه سپاهان اصفهان و مس کرمان داشته اند تا از این مدافع باتجربه نیز در لیگ یازدهم استفاده کنند.

یکی از مسوولان استقلال با تایید این خبر گفت: این بازیکن مورد نظر کادر فنی قراردارد اما هنوز استقلالی شدن وی قطعی نیست و فرشید طالبی و یک مدافع خارجی در اولویت باشگاه قرار دارند.

شنبه 25 تیر 1390  2:11 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

سرمربي اسبق دورتموند مربي پرسپوليس شد

'رالف زومبيک' سرمربي اسبق تيم فوتبال دورتموند آلمان به توافق نهايي با مسوولان باشگاه پرسپوليس رسيد و از فصل آينده به عنوان دستيار 'حميد استيلي' در کادر فني اين تيم حضور خواهد داشت.

حميد استيلي روز جمعه با تاييد اين خبر افزود: توافقات نهايي با اين مربي حاصل شده و به احتمال فراوان اين مربي فصل آينده در پرسپوليس حضور خواهد داشت.
وي ادامه داد: اين مربي کارنامه بسيار درخشاني دارد و مي تواند با حضور در تيم، کمک هاي شاياني به پرسپوليس کند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در کارنامه کاري اين مربي، سرمربيگري تيم هاي دورتموند، بوخوم، تيم المپيک غنا و همچنين مربيگري هامبورگ مشاهده مي شود و اين نشان از توانايي هاي بالاي او است.
به گفته استيلي، سعي خواهيم کرد مقدمات حضور اين مربي را در ايران هرچه سريعتر فراهم کنيم تا از تجربيات بالاي او به خوبي در تمرينات تيم سود ببريم.
وي درمورد ناراحتي ''عليرضا حقيقي'' از جذب ''ميثاق معمارزاده'' و عدم حضور اين دروازه بان در تمرينات پرسپوليس گفت: سو تفاهم بسيار مختصري بود که برطرف شد و حقيقي هيچ مشکلي براي حضور در تمرينات پرسپوليس ندارد.
شنبه 25 تیر 1390  2:12 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

قرارداد 8 بازيکن با صباي قم ثبت رسمي شد

دبير هيئت فوتبال استان قم از ثبت قرار داد هشت بازيکن ديگر تيم فوتبال صباي قم در دفتر ثبت قراردادهاي اين هيئت خبر داد.

ابراهیم نیکوگفتار اظهار داشت: در حالی که آرام آرام به روزهای پایانی مهلت نقل و انتقالات فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور نزدیک می شویم، این روزها میزبان بازیکنان جدید و چند مهره فصل گذشته صبا هستیم تا قرار داد آنها در دفتر هیئت فوتبال قم به ثبت برسد.

وی ادامه داد: در آستانه سفر صبای قم به دومین اردوی تدارکاتی و آماده سازی خود در شهرستان بروجرد، هشت بازیکن دیگر در دفتر هیئت فوتبال استان قم حضور یافته و قرار داد خود را با این تیم برای حضور در لیگ یازدهم ثبت کردند.

دبیر هیئت فوتبال استان قم با اشاره به قرار دادهای ثبت شده، ابراز داشت: بازیکنانی همچون غلامرضا عنایتی، احمد داودی، مهدی بدرلو، پژمان شاه پری و احمد خرمالی که به تازیگی به تیم فوتبال صبای قم پیوسته اند، هر کدام قرار داد جدیدی در هیئت فوتبال قم به ثبت رساندند.

وی افزود: همچنین از جمع بازیکنان فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم، وحید حمدی نژاد، سعید آقاجانی و محسن بیات نیز در دفتر هیئت فوتبال استان قم حضور یافته و بعد از حضور در فصل گذشته لیگ برتر در صبای قم، امسال نیز قرار داد دیگری امضاء کردند.

نیکوگفتار اضافه کرد: بازیکنان جدید تیم فوتبال صبای قم نظیر میلاد سلیمان فلاح، مجید هوتن، رسول بروشی، حسین حجازی پور و همچنین بازیکنان قدیم صبای قم نظیر حامد لک، سیدمرتضی هاشمی زاده، حمیدرضا فرزانه و رامین رضائیان پیش از این قرار دادشان در هیئت فوتبال قم ثبت شده بود.

وی عنوان داشت: مهلت تعیین شده از سوی سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال برای نقل و انتقال تمام تیم های حاضر در یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور جام خلیج فارس، روز اول مرداد ماه خواهد بود و تمدید نمی شود.

دبیر هیئت فوتبال استان قم در ادامه با اشاره به تمهیدات هیئت فوتبال قم برای برگزاری مطلوب دیدارهای خانگی صبای قم در فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، عنوان کرد: همانند سه دوره گذشته که عوامل و امکانات خود را تجهیز کرده بودیم، امسال نیز تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا صبای قم یکی از میزبانان شایسته دیدارهای لیگ برتر فوتبال باشد.

وی در ادامه همچنین به آخرین وضعیت مسابقات لیگ باشگاه های استان قم اشاره کرد و ابراز داشت: بر اساس تقویم هیئت فوتبال، رقابت های لیگ فوتبال باشگاه های قم در دو رده سنی نوجوانان و جوانان و در قالب دسته های اول و دوم از اوایل تیر ماه آغاز شده و به صورت منظم در جریان است.

نیکوگفتار یاد آور شد: مسابقات لیگ های رده های سنی امید و بزرگسالان نیز از اوایل مهر ماه و در واقع در نیمه دوم سال برنامه ریزی شده است که انشاءالله در موعد مقرر خود برگزار می‌شود.
شنبه 25 تیر 1390  2:17 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

تمديد قرارداد رودباريان و معارفه دو مربي راه‌آهن

حسن رودباريان قراردادش را با راه‌آهن تمديد کرد.

حسن رودباريان که گفته مي شد در آستانه قرارداد بستن با فولاد خوزستان است با راه‌آهن قرارداد داخلي امضا کرد تا در ليگ يازدهم هم اين تيم را همراهي کند.

*مراسم معارفه يحيي گل محمدي و بهزاد غلامپور امروز در تمرين راه آهن برگزار شد. محمد حسن انصاري فرد سرپرست باشگاه راه‌آهن در اين مراسم به بازيکنان اعلام کرد اين دو مربي کارنامه مشخصي دارند و نيازي به معرفي من ندارند.
وي همچنين تاکيد کرد راه‌آهن در تهران ماندگار است و مشکلي هم در باشگاه وجود ندارد.

* حسين کعبي و حسين کاظمي که با راه‌آهن قرارداد داخلي امضا کرده‌ اند، از فردا در تمرينات راه‌آهن شرکت مي کنند.
شنبه 25 تیر 1390  2:20 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

وقتي علي و فرشيد کريمي کودک بودند(عکس)

در اين عکس علي کريمي به همراه برادر و خواهرش در دوران کودکي نشان داده مي شود.

علی کریمی

شنبه 25 تیر 1390  2:22 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

توافق 5 بازيكن فصل قبل استيل‌آذين با راه‌آهن

5 بازيکن فصل گذشته استيل‌آذين با راه‌آهن به توافق رسيدند.

علي دايي پس از قبول سرمربيگري راه آهن بلافاصله کار جذب بازيکنان را آغاز کرد و از باشگاه خواست بازيکنان مورد نظرش را جذب کنند.

در همين راستا روز گذشته حسين کاظمي، حسين کعبي، کاظم برجلو، امير شاپورزاده و فريدون زندي با مسئولان اين تيم به توافق رسيدند و قرار است فردا قرارداد آنها در هيئت فوتبال تهران ثبت شود.

مسعود عالي پور نيز به عنوان آناليزور اين تيم انتخاب شد.
مراسم معارفه علي دايي و نشست خبري او فردا برگزار مي شود.

شنبه 25 تیر 1390  2:24 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

استيلي:در جلسه با كي‌روش به هدفم رسيدم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در جلسه با کارلوس کي‌روش حرف‌هاي خيلي خوبي زديم و من به هدفم رسيدم.

حميد استيلي درباره آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: هر روز که مي‌گذرد تيم بهتر و آماده‌تر مي‌شود تا انشاءالله عملکرد قابل قبولي را در 3 جام داشته باشيم. کار سختي داريم و بايد خودمان را صددرصد آماده حضور در مسابقات کنيم.

وي افزود: نبود ملي‌پوشان مي‌تواند براي ما ناراحت‌کننده باشد اما بايد به نظرات سرمربي تيم ملي احترام بگذاريم. روز جمعه سر تمرينات تيم ملي حاضر شدم و آخرين وضعيت بازيکنانم را مورد ارزيابي قرار دادم. روز شنبه هم در جلسه‌اي با کي‌روش درباره بازيکنانم حرف زدم و از او درباره نحوه استفاده از بازيکنان پرسپوليس در تيم ملي سؤال پرسيدم. اين جلسه بسيار خوب و منطقي بود.

استيلي در جواب اين سؤال که جلسه با کي‌روش چه فوايدي داشت گفت: حرف‌هاي خيلي خوبي زديم و من به هدفم رسيدم. من بايد اطلاعاتي از ملي‌پوشانمان که در کنارمان نيستند از کي‌روش مي‌گرفتم که اين اتفاق افتاد. اميدوارم بچه‌هاي ما از اردوي تيم ملي سرحال، شاداب و پر انرژي به ما ملحق شوند.

اين مربي درباره اردوي ترکيه گفت: در اين اردو بيشتر به دنبال اين هستيم تا تاکتيکي‌هاي تيمي خود را کامل کنيم. در اين سفر 3 بازي تدارکاتي انجام خواهيم داد تا بچه‌ها محک جدي بخورند. اسم تيم‌ها هنوز مشخص نيست اما خواسته‌ايم با 3 تيم بسيار خوب و ترجيحاً‌ ليگ برتري ترکيه بازي کنيم.

استيلي درباره همکاري سومديک با پرسپوليس  گفت: پس از رايزني‌هاي انجام شده با سومديک به توافق رسيديم تا در خدمت ايشان باشيم. اين مربي يکي از مربياني است که کارنامه بسيار خوبي دارد. اگر پرونده او را بررسي کنيد متوجه خواهيد شد او مربي تيم ملي غنا، دورتموند، بوخوم و هامبورگ بوده و در همين اواخر در ليگ برتر ترکيه سرمربي بوده پس مي‌تواند به ما کمک کند. شرح وظايف سومديک کاملا مشخص است و پس از جلساتي که در ترکيه با وي برگزار خواهيم کرد، شرايط ايشان بيشتر مشخص خواهد شد.

وي درباره عدم حضور انصاري‌فرد در پرسپوليس گفت: ما تلاش خودمان را کرديم اما ايشان صلاح دانست در تيم خودش ماندگار شود و ما به تصميم انصاري‌ فرد احترام مي‌گذاريم.

استيلي درباره دليل حضور الونگ در تمرين پرسپوليس با توجه به اينکه قبلا به وي جواب منفي داده شده بود،گفت: با توجه به شرايطي که داشتيم از الونگ خواستيم با فرصتي مجدد در تمرينات ما شرکت کند. او بايد خودش را با حضور در تمرينات بيشتر به ما ثابت کند تا تکليفش را مشخص کنيم. در روز اول بسيار باانگيزه و خوب عمل کرد اما هنوز نظر نهايي را درباره ايشان نداده‌ايم. اگر شرايط ما را داشته باشد با وي پاي ميز مذاکره خواهيم نشست.

استيلي در پاسخ به اين سؤال که آيا باز هم بازيکن خواهيد گرفت، تاکيد کرد: بله، با چند گزينه خارجي صحبت‌هايي شده که در ترکيه از نزديک با اين افراد آشنا خواهيم شد. اگر در چارچوب تيمي ما باشند و فاکتورهاي لازم را داشته باشند آنها را جذب خواهيم کرد.

وي افزود: فعلا گزينه ايراني در برنامه‌هايمان براي جذب مهيا نيست اما اگر شرايط فراهم شود و گزينه‌اي خوب ايراني پيدا کنيم براي جذب او اقدام مي‌کنيم. ما در فصل نقل و انتقالات همراه با کاشاني تمام تلاش خودمان را انجام داديم و خوشحالم که 5 بازيکن خوب فوتبال کشورمان را جذب کرديم.

سرمربي پرسپوليس درباره انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي راه‌آهن گفت: براي دايي آرزوي موفقيت مي‌کنم و انشاءالله موفق باشد.

وي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: هواداران اين را بدانند که همه ما مديون آنها هستيم. من به دنبال اين هستم تا با کمک بچه‌ها و لطف خداي بزرگ تيمي بسازيم که بازي خوبي را انجام دهد و در کنارش به امتيازهاي دلخواه برسيم. تمام هدف من و بازيکنان بايد جذب رضايت هواداراني باشد که هميشه بدون چشم‌داشت يار و ياور پرسپوليس بوده‌اند. انشاءالله با دوستي، رفاقت و همدلي بتوانيم فصل خوبي داشته باشيم.

یک شنبه 26 تیر 1390  12:59 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

پيشنهادبالاي باشگاه‌ها براي جذب انصاري‌فرد

مديرعامل باشگاه سايپا از پيشنهاد يک ميليارد و 200 ميليون توماني برخي باشگاه‌ها به مهاجم اين تيم خبر دادند.

آرش کوشا در مورد ادامه حضور کريم انصاري‌فرد در سايپا گفت: انصاري‌فرد يکي از ورزشکاران بااخلاق و آينده‌دار کشور است که امروز به عنوان سرباز در تيم ملي اميد و بزرگسالان حضور دارد. او يکي از توليدات و محصولات ارزشمند باشگاه سايپا در طول تاريخ اين باشگاه است.

وي ادامه داد: انصاري‌فرد فصل گذشته نقش تعيين کننده‌اي در تيم داشت و با توجه به برنامه‌هاي کادر فني يکي از گزينه‌ها براي اين فصل بود. به همين دليل ما توجه ويژه‌اي به اين مهاجم داشتيم و مي‌خواستيم او را حفظ کنيم اما با توجه به حضور او در اردوهاي تيم ملي و پيشنهادات داخلي و خارجي که داشت، تأمل کرديم و در نهايت توانستيم انصاري‌فرد را براي ادامه حضور در سايپا راضي کنيم ضمن آنکه خانواده محترم اين بازيکن نيز نگاه ويژه‌اي به تيم سايپا داشتند و مي‌خواستند اين اتفاق رخ دهد زيرا برنامه ما تعامل مثبت و مستقيم با خانواده بازيکنان نيز است.

مديرعامل باشگاه سايپا در مورد اينکه برخي باشگاه‌ها ادعا کرده‌اند سايپا دستمزد يک ميليارد و 200 ميليون توماني به انصاري‌فرد پرداخت کرده و حتي اعلام شده هر زماني که او رضايت‌نامه بخواهد اين رضايت‌نامه داده خواهد شد، گفت: اعدادي که اعلام مي‌شود شايعه هستند و آنها را تکذيب مي‌کنم. باشگاه سايپا و انصاري‌فرد ارتباط خوب و ويژه‌اي دارند. آن‌طور که ما شنيده‌ايم باشگاه‌هاي ديگر پيشنهاد يک ميليارد و 200 ميليون توماني به انصاري‌فرد داده بودند.

کوشا اضافه کرد: با اين حال ما شرايط ويژه‌اي براي انصاري‌فرد تعريف مي‌کنيم اما باشگاه سايپا همواره مقيد به رعايت قوانين بوده است. شرايط ويژه‌اي که ما براي انصاري‌فرد در نظر گرفته‌ايم اين است هر زماني که پيشنهاد خوب خارجي داشت ما شرايط جدايي او را فراهم کنيم و حتي به او به عنوان يک بازيکن و سرمايه ملي در راه پيشرفتش کمک کنيم. او يک سرمايه ارزنده براي سايپا است. ما ارتباط منطقي و دوطرفه‌اي با انصاري‌فرد داريم.

مديرعامل باشگاه سايپا يادآور شد: باشگاه سايپا اين ارتباط‌هاي دو طرفه بين بازيکن و باشگاه را ضروري و ارزشمند مي‌داند. در فصل آينده ما برنامه‌ ويژه‌اي براي جواد آشتياني داريم زيرا او دهمين سال حضورش را در سايپا سپري مي‌کند. ما حتي جدايي که بين شجاعي و باشگاه سايپا افتاد را دوباره برقرار کرديم. هفته گذشته نيز جواد نکونام در باشگاه سايپا حاضر شد. او هم يکي از بازيکنان تيم‌هاي پايه ما بود. ما ارتباط بين باشگاه و بازيکن را يک ارتباط خوب و منطقي و آن را مدل خوبي مي‌دانيم.

وي در مورد اينکه قرارداد انصاري‌فرد دوساله ثبت شده است،گفت: طبق قانون تمام بازيکنان زير 28 سال بايد قرارداد دو ساله با باشگاه داشته باشند. ما طبق همين قانون سازمان ليگ با انصاري‌فرد قرارداد دوساله امضا کرديم ضمن اينکه باز هم تاکيد مي‌کنم کريم انصاري‌فرد بازيکني است که اصالت خانوادگي دارد و براي باشگاه بسيار قابل احترام است.

کوشا درباره جذب روانخواه تصريح کرد: اين پيشنهاد سرمربي تيم بود و نام او در فهرست بازيکنان مجيد صالح قرار داشت. ضمن آنکه باشگاه بررسي‌هاي لازم را در مورد اين بازيکن انجام داد و تست‌هاي پزشکي و ورزشي هم از او گرفت.روانخواه اکنون تمريناتش را آغاز کرده اما ما حتي با بازيکناني که در اوج مصدوميت بودند مانند خالدي‌فر و آشتياني قرارداد امضا کرديم. روانخواه در تيم بزرگي مانند استقلال بازي کرده و جوان لايق و شايسته‌اي است. او شخصيت دوست داشتني دارد و اميدوارم در تيم سايپا به موفقيت‌هايش ادامه دهد.

وي در پايان از سفر چهارشنبه خود به ترکيه براي حضور در اردوي تيم فوتبال باشگاه سايپا خبر داد.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:00 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

نقل و انتقالات ليگ يازدهم

هوگو ماچادو به تيم فوتبال ذوب‌آهن پيوست

"هوگو ماچادو"ي پرتغالي روز شنبه با عقد قراردادي يکساله به تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان پيوست.

ماچادو، هافبک 29 ساله تیم ناوال پرتغال، با انعقاد قراردادی یکساله به تیم فوتبال ذوب آهن پیوست و در لیگ یازدهم، سبزپوشان اصفهانی را همراهی می کند. این بازیکن سابقه بازی در تیم های استرالا آمادورا، المپیاکوس نیکوزیا، آلکی لارناکا و بارینسه را دارد.

تیم فوتبال ذوب آهن که خود را آماده حضور در یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر می کند، شنبه شب به اردوی آماده سازی اش در ترکیه پایان داد و قرار است از روز دوشنبه تمریناتش را در اصفهان پیگیری کند.  یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر باشگاه های کشور از روز 11 مردادماه آغاز خواهد شد.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:03 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

رابين دات: هدف قهرماني در بوندسليگاست

رابين دات سرمربي باشگاه بايرلورکوزن اعلام کرد هدف اين تيم در فصل اينده کسب عنوان قهرماني در بوندسليگاست.

لورکوزن که فصل گذشته بعد از دورتموند عنوان نایب قهرمانی بوندسلیگا را از ان خود کرد امیدوار است در فصل آینده یک پله دیگر در جدول صعود کند.
 دات در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه انتظار دارند بعد از یک عنوان نایب قهرمانی در فصل گذشته تیم ما فصل آینده هم در بین چهار تیم اول باشد اما باید بگویم ما فقط به قهرمانی فکر می کنیم."
 "در بوندسلیگا فاصله بین تیم اول تا یازدهم بسیار ناچیز است و امیدوارم بتوانیم فصل آینده بالاتر از باقی تیم ها قرار بگیریم."
 یکی از مشکلات اصلی دات در راه کسب قهرمانی بوندسلیگا مصدومیت رنه آدلر است که اخیرا تحت عمل جراحی زانو قرار گرفت و به مدت حداقل 6 ماه از میادین دور خواهد بود.
 "بدون شک ادلر یکی از ستاره های تیم است و نبود او کار را برای ما بسیار سخت خواهد کرد. آدلر در کنار نویر بهترین دروازه بانان آلمان هستند."
 "عملکرد فابین گیفر و دیوید یلدل را دیده ام اما تصور می کنم باید یک دروازه بان با کیفیت به خدمت بگیریم."

یک شنبه 26 تیر 1390  1:04 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

کنگاني مدير تيم فوتبال نفت تهران شد

مجيد حسيني کنگاني مديرعامل مستعفي شاهين بوشهر به عنوان مدير تيم فوتبال نفت تهران منصوب شد.

او که کارمند وزارت نفت است گفته مي شد که از سوي افراشته، رييس هيات مديره شاهين بوشهر براي بازگشت به شاهين با پيشنهادي مواجه شده اما از آنجايي که نه خود تمايلي به بازگشت داشت و نه شاهين زير مجموعه نفت بود که بتواند مامور در آنجا باشد عذرخواهي کرد و اين سمت را نپذيرفت.

وي گفت: در زمان حضورم در شاهين، مديران نفت به خصوص آقايان شاه کرمي، قنبرزاده و عليپور به ما لطف زيادي داشتند و حالا هم که از من خواسته شد به اينجا آمدم تا در خدمت تيم نفت باشم و هر کمکي از دستم برآيد دريغ نخواهم کرد.

تيم نفت تهران درليگ يازدهم هم به عنوان نماينده تهران شرکت خواهد کرد.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:04 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

پاسخ به:اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه و یکشنبه

هنکه: پرسپوليس تيم بزرگي است

مربي جديد استقلال گفت: مي‌دانم پرسپوليس تيم بزرگي است اما با اين تيم به صورت مستقيم در ارتباط نبودم.

ميشائيل هنکه در نشست مطبوعاتي باشگاه استقلال گفت: خوشحالم به ايران آمده‌ام و در تيم استقلال هستم. من آشنايي با فوتباليست‌هاي ايراني دارم و اين آشنايي بيشتر با بازيکناني مانند دايي، پاشازاده، مهدوي کيا و هاشميان و برخي ديگر است که توانسته‌ام با آنها همکاري کنم. در سال 2005 و 2006 با فوتبال ايران آشنايي بيشتري پيدا کردم و توانستم برخي بازي‌هاي تيم ملي را مشاهد کنم. از آن زمان بود که به فوتبال ايران علاقمند شدم و بازيکنان خوبي را در اين کشور ديدم.

وي ادامه داد: 30 سال است که در فوتبال و ورزش هستم و تا امروز به غير از کشور آلمان در هيچ جاي ديگر فعاليت نداشته‌ام. خوشحالم که امروز در ايران هستم تا دانش خود را به فوتبال اين کشور عرضه کنم و در کنار آن مي‌خواهم از فرهنگ اين کشور چيزهاي جديد ياد بگيرم. با مديريت و کادر فني استقلال آشنايي پيدا کردم و خيالم راحت است که امسال مي‌توانيم سال موفقيت‌ آميزي داشته باشيم.

هنکه در مورد اينکه با چه هدفي به فوتبال ايران آمده است گفت: آمده‌ام تا بتوانم به اهدافي که مدنظرم است برسم و مقام‌هايي که در گذشته با تيم‌هاي ديگر داشتم را در ايران هم بياورم.

مربي جديد استقلال تصريح کرد: قبل از اينکه به ايران بيايم از طريق علي دايي در زماني که در بايرن مونيخ بازي مي‌کرد با فرهنگ ايران آشنايي پيدا کردم و وقتي که موضوع ورودم به اين کشور جدي شد از کساني که از ايران شناخت داشتم مشاوره گرفتم و جالب اين است که همه آنها با ديد مثبتي در مورد فوتبال ايران صحبت مي‌کردند. اسم‌ها را خودتان مي‌دانيد و لازم نيست چيزي‌ در مورد آنها بگويم اما همه چيز مثبت و خوشايند بود.

هنکه در مورد اينکه گفته مي‌شد پرسپوليسي‌ها قبل از استقلال با او مذاکره کرده بودند و همچنين تاثير مسائل مالي در تغيير تصميمش تاکيد کرد: مي‌دانم که استقلال و پرسپوليس دو تيم بزرگ ايران هستند اما در اين قضيه خيلي وقت پيش از طريق فتح الله زاده مدير عامل باشگاه با من صحبت شده بود و بعد از آن از طريق مشاورم که از دوستان استيلي بود با پرسپوليس مذاکره کردم که به نتيجه منجر نشد. به شما قول مي‌دهم که موضوع مالي مطرح نيست و در اصل وقتي که با فتح الله زاده آشنايي پيدا کردم تصميم گرفتم به استقلال بيايم.

وي در مورد اينکه آيا در مورد جذب بازيکن به اين تيم مشاوره داده يا خير گفت: روز گذشته براي اولين بار با فتح الله زاده نشست داشتم و امروز براي اولين بار با کادر فني صحبت‌هايي را انجام داديم. در حال حاضر احتياج دارم با تيم آشنا شوم. چند روزي طول مي‌کشد اين آشنايي انجام شود و در عرض چند روز سعي مي‌کنيم خيلي فشرده در مورد همه چيز صحبت کنيم.

گفتنی است، هنکه در ادامه اين نشست در پاسخ به اين سؤال که از اين موضوع هراسي ندارد که چون قرار بود به پرسپوليس برود، هواداران استقلال او را نپذيرند اظهار داشت: خير، چنين چيزي نيست، مي‌دانم پرسپوليس تيم بزرگي است. من مستقيم با پرسپوليسي‌ها در تماس نبودم پس جاي نگراني وجود ندارد.

مربي آلماني استقلال گفت: اندکي زمان مي‌خواهم تا در 2 يا 3 جلسه تمرين با ديدن تمرينات برنامه‌هايم را پياده کنم. بايد سعي کنيم هر چه زودتر با کادر فني هماهنگي پيدا کرده و اين زمان از دست رفته را به دست آوريم.

هنکه در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينکه او پنجمين مربي آلماني استقلال محسوب مي‌شود و با توجه به اينکه هيچ کدام از 4 مربي قبلي سابقه حضور يک فصل کامل در اين تيم را نداشته‌اند آيا مي‌تواند سنت شکني کند يا خير، تاکيد کرد: اگر در جريان باشيد از باشگاه‌هاي ديگر در اروپا و آلمان پيشنهاد‌هاي خوبي داشتم اما مايل بودم به ايران بيايم تا اهدافم را در اين کشور دنبال کنم. گذشته براي ما مهم نيست، مهم حال و آينده است. اينجا آمدم تا براي استقلال و فوتبال ايران مثمر ثمر باشم و مقام بياورم. از شما مي‌خواهم تحمل داشته باشيد چرا که هر تيم بزرگ زمان مي‌خواهد تا به سطح واقعي خودش برسد. سعي مي‌کنم در کادر فني هماهنگ و يکدل باشيم و از شما هم مي‌خواهم به ما کمک کنيد تا استقلال را به جايگاه واقعي‌اش برسد.

وي ادامه داد: تجربه نشان داده اگر تمام دست اندرکاران يک باشگاه دست به دست هم بدهند و يکدل باشند، مي‌توانيم به نتيجه‌اي که مي‌خواهيم برسيم.

هنکه در مورد اينکه روته مولر سال گذشته به خاطر بي‌نظمي کادرفني، از استقلال رفت گفت: در تمام دنيا يک چيزهايي شبيه هم است. اگر در فوتبال ديسپلين نباشد فوتبال به آن صورت معني ندارد. خيلي مهم است که اين موضوع را به بازيکنان بقبولانيم. چون با فوتباليست‌هاي ايراني کار کرده‌ام هيچ شکي ندارم که در اين زمينه مي‌توانم موفق باشم.

مربي استقلال در مورد روش مورد علاقه و فلسفه‌اش در فوتبال گفت: خيلي مهم است که هر بازيکن در زمين وظايف خود را به نحو احسن بداند. يکسري بازيکنان به صورت هجومي و يک سري دفاعي هستند اما من بازيکناني مثل مهدوي کيا و فرانک ريبري را بيشتر مي‌پسندم ولي مهم اين است که تمام تيم تاکتيکي را که کادر فني به آنها گفته بتواند پيدا کند. من دوست دارم تيمم بازي سريع و موثري ارائه کند.

وي افزود: يک مثال برايتان مي‌زنم. ما بايد خوب بازي کنيم اما با خوب بازي کردن نمي‌توان هميشه برنده شد. باشگاه استقلال هميشه بايد برنده باشد. به نظر من بايد تيم به صورت فشرده باشد تا بتواند خيلي سريع به طرف جلو حرکت کند.

هنکه در پاسخ به اين سؤال چه کارهايي بايد انجام دهد تا به اهدافش برسد خاطرنشان کرد: اولين کار اين است که سعي مي‌کنم بازيکنان با خنده و نشاط در تمرين حضور داشته‌ باشند و در ادامه مهم اين است که بازيکنان کليدي بدانند چه موقع توپ را نگه دارند و با يک يا دو پاس تيم را به سمت جلو بکشانند.

مربي جديد استقلال در ادامه در مورد اينکه چه شناختي از فوتبال آسيا دارد گفت: زماني که در دورتموند و بايرن مونيخ بودم سفرهاي زيادي به کشورهاي آسيايي داشتم و بازي‌هاي دوستانه آنها را ديده‌ام. در کنار مربيگري هميشه در کار شناسايي بازيکن هم بودم و از اين نظر تجربه خوبي کسب کرده‌ام.

هنکه افزود: همانطور که مي‌دانيد سال به سال فوتبال تغيير مي‌کند و شما بايد به روز باشيد و براي موفقيت قبل از هر چيز تيم‌هايي که مقابل‌تان بازي مي‌کنند را بايد آناليز کنيد.

وي در مورد اينکه چرا بازيکنان ايراني نسبت به سال‌هاي گذشته کمتر جذب فوتبال آلمان شده‌اند؛ تصريح کرد: به نظر من سطح فوتبال اروپا در چند سال اخير پيشرفت زيادي کرده و اين پيشرفت چه از نظر امکانات و چه از نظر تاکتيک پذيري تيم‌ها بوده و به نظرم در آسيا اين موضوع کمتر اتفاق افتاده است. يکي ديگر از اين دلايل مي‌تواند اين باشد که در چند سال اخير برخي از ليگ‌هاي اروپايي مانند آلمان ليگ 3 کشور خود را حرفه‌اي کرده‌اند که اين موضوع مي‌تواند به بازيکنان جوان کمک کند.

وي در پايان اين نشست با تشکر از خبرنگاران تاکيد کرد: فکر نمي‌کردم اين همه خبرنگار در ايران باشد. اميدوارم بتوانيم دست به دست هم دهيم و با کمک هم فوتبال ايران را بالا ببريم. براي مربيان ايران خيلي احترام قائل هستم و حتما سعي مي‌کنم با مربيان ايراني در ديگر باشگاه‌ها در ارتباط باشم تا بتوانيم فوتبال ايران را به جايگاه خوبي برسانيم.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:14 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

فتح‌الله‌زاده:

هنکه جانشين سرمربي استقلال نيست

سرپرست باشگاه استقلال گفت: انتقادي از سرمربي تيم نبوده، بلکه از مظلومي خواستيم مانند ما محکم باشد و حرف از قهرماني بزند.

علي فتح الله زاده در نشست خبري باشگاه استقلال گفت: هنکه را به عنوان مشاور فني مدير عامل و به عنوان مربي استقلال به استخدام باشگاه درآورديم. شما بهتر از من او را مي‌شناسيد. ايشان 10 سال در دورتموند فعاليت داشتند و با بزرگاني چون هيتسفيلد و سايرين کار کرده و با بازيکنان بزرگ ارتباطات نزديکي داشته است. او دو بار در دورتموند قهرمان باشگاه‌هاي آلمان شده و 2 بار نيز در جام حذفي قهرماني را کسب کرده ضمن اينکه همراه با دورتموند توانسته قهرماني جام باشگاه‌هاي جهان را در ژاپن و يک مقام قهرماني جام باشگاه‌هاي اروپا را به ارمغان بياورد.

وي ادامه داد: هنکه 5 سال در بايرن مونيخ به عنوان مربي کار و آخرين بار با کلينزمن همکاري کرده است. او در بايرن مونيخ هم 5 قهرماني ليگ و 2 قهرماني سوپر کاپ را به همراه آورده و با اين تيم هم يک بار قهرمان جام باشگاه‌هاي جهان شده است.

فتح الله زاده در ادامه در پاسخ به اين سؤال که تکليف هوار محمد با استقلال چه شد، عنوان کرد: هنوز با هوار در حال مذاکره هستيم و در کنار آن با وليد علي هافبک چپ تيم ملي کويت در حال مذاکره هستيم و تا فردا با يکي از اين دو نفر به توافق مي‌رسيم.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد جزئيات قرارداد هنکه که تا امروز رسانه‌اي نشده‌ بود گفت: قراردادمان دو فصل است اما يک کميسيون در نظر گرفته‌ايم که اگر نحوه قرارداد تغيير پيدا کرد با شرايط جديد به کار ادامه دهيم. اميدواريم هنکه به 2 سال اکتفا نکند و 4 و 5 سال در فوتبال ايران بماند. اميدوارم با حضور هنکه به نظمي که آلماني‌ها در فوتبالشان به آن اعتقاد دارند برسيم که با انجام اين کار فوتبال ايران 30 درصد پيشرفت خواهد کرد.

فتح الله زاده در مورد مبلغ اين قرارداد گفت: دو طرف مي‌خواهند اين رقم مخفي بماند اما مبلغ متعارفي بوده است. از هنکه تشکر مي‌کنم که به خاطر رفاقت و احترامي که به ما گذاشته و البته بيشتر مد نظرش مسائل فني بود با ما کنار آمد.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا هنکه آلترناتيو مظلومي نيست، تصريح کرد: مطمئن باشيد که اين گونه نيست. من از اين لحاظ هنکه را مشاور خودم کردم که از تمام توانمندي‌هاي او هم من و تيم استفاده کند ضمن اينکه دوست دارم از پتانسيل‌ فدراسيون‌هاي اروپايي نيز براي پيشرفت فوتبال کشورم بهره بگيرم تا به آن سطح برسيم.

سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا در استقلال با جذب هنکه زهرش را به باشگاه پرسپوليس به خاطر جذب محمد نصرتي ريخته، گفت: ما از قبال نصرتي خيلي متضرر نشديم آن موقع که مي‌خواستيم نصرتي را بگيريم عمران‌زاده و منتظري قراردادشان با ما تمام شده بود اما وقتي با اين 2 بازيکن قرار داد بستيم در آن زمان نصرتي ذخيره اين دو بازيکن مي‌شد. از سوي ديگر در حال حاضر 200 ميليون هم گير‌مان آمده و هيچ ضرري نکرديم.

وي در مورد مذاکراتش با هنکه گفت: قبل از عيد مذاکراتم را آغاز کردم اما به دليل سفر به ژاپن و مالزي يک مقدار از بابت مذاکرات‌مان با هنکه از حريف عقب مانديم. زماني که به ايران بازگشتم به من گفتند که پرسپوليسي‌ها هم باب مذاکره با او را آغاز کردند اما من از دوستاني که در آلمان داشتم کمک گرفتم و خوشحالم که هنکه هم روي قول خود ماند و به استقلال آمد. در مجموع معتقدم که هنکه مي‌تواند سطح استقلال را بالا ببرد.

فتح الله زاده افزود: سال گذشته زماني که يورگن گده به استقلال آمد ديديد که تغييراتي در تيم ايجاد شد و استقلال انضباط تيمي و فني پيدا کرد. هنکه هم مي‌تواند سطح استقلال را بالاتر ببرد.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينکه پرويز مظلومي چه استقبالي از هنکه کرد گفت: چند مربي را به مظلومي پيشنهاد دادم و انتخاب آنها را به خودش سپردم که در نهايت مربي آلماني که سطح فني‌اش از ديگران بالاتر بود را انتخاب کرد.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا در سال‌هاي اخير کم‌تر بازيکن ترانسفر بازيکن داشته، گفت: يک زمان به خاطر کسب درآمد مجبور بودم که اين کار را انجام دهم. سالي که تيم ما به جام جهاني رفت سالي بود که 7 و 8 بازيکن استقلال و پرسپوليس در تيم‌هاي اروپايي بودند و در يک آکادمي علمي کار مي‌کردند و به همين دليل دوست داشتم ترانسفر انجام شود، امروز علاقه دارم با آوردن بازيکنان بزرگ بتوانيم از تکنيک و تاکتيک اين بازيکنان استفاده کنيم و خود را بالا بکشيم. تيم ملي ما نتوانست به جام جهاني برود، اما پتانسيل ما بالاتر از اين حرف‌ها است و اميدوارم با اين کارهايي که باشگاه‌ها با آوردن مربيان تراز اول اروپايي انجام مي‌دهند و بهره مندي از دانش آنها بتوانيم نه تنها به جام جهاني صعود مي‌کنيم بلکه به مرحله دوم هم برويم.

فتح الله زاده در جمع خبرنگاران در مورد اينکه آيا انتقادي به پرويز مظلومي کرده است، گفت: خير انتقادي نبوده و ما فقط از او خواستيم تا روحيه‌اي مانند خود ما داشته باشد. محکم باشد و فقط در مورد قهرماني استقلال صحبت کند.
وي همچنين در خصوص اينکه در فصل نقل و انتقالات چرا 2 تيم استقلال و پرسپوليس گزينه‌هاي يکديگر را جذب مي‌کنند، تاکيد کرد: به هيچ وجه اين طور نيست. منظور از مطرح کردن اين موضوعات به هر دو باشگاه ضربه مي‌زند.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد قهر چند بازيکن استقلال تصريح کرد: اين طور نيست. بازيکن مشکل داشته و نمي‌تواند در تمرينات شرکت کند. آنها با اجازه ما به مرخصي رفتند و مشکلي در اين خصوص نداريم.
فتح الله زاده در مورد عدم جذب کريم انصاري فرد گفت: او مذاکراتي با ما داشت، اما در نهايت ترجيح داد است قراردادش را با سايپا تمديد کند.

وي همچنين در مورد تقويت خط حمله استقلال گفت: براي تقويت خط حمله با 5 بازيکن از کشورهاي آرژانتين، ايتاليا، مالي، اسپانيا و يکي ديگر از کشورهاي آفريقايي در حال مذاکره هستيم و در آينده‌ا‌‌ي نزديک با يکي از اين نفرات قرارداد مي‌بنديم.

یک شنبه 26 تیر 1390  1:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها