تهران - رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در آستانه فرارسيدن نيم شعبان و ولادت خجسته امام زمان (عج)، توصيه هاي بهداشتي را براي برپاكنندگان ايستگاه هاي صلواتي ارايه كرد.
|
|
|
'رضا غلامي' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: برپاكنندگان ايستگاه هاي صلواتي در اعياد شعبانيه بهتر است از آب ميوه هاي بسته بندي شده استفاده كنند.
وي اظهار داشت: درغيراين صورت استفاده از شربت آبليمو براي توزيع بين مردم مناسب تر است چراكه شربت آبليمو به دليل داشتن اسيد و ويتامين C جلوي رشد و نموي ميكروب ها را مي گيرد و احتمال آلودگي كمتري دارد.
رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد، برپاكنندگان ايستگاه هاي صلواتي براي تهيه شربت بايد حتما از شبكه آبرساني شهري و روستايي تحت كنترل استفاده كنند و به هيچ وجه از چشمه هاي روباز، آب تهيه نكنند.
غلامي تاكيد كرد، اين افراد تحت هيچ شرايطي نبايد از يخ قالبي استفاده كنند.
وي افزود: بنابراين اين افراد مي توانند پس از تهيه شربت در يك ظرف جداگانه، اين ظرف را داخل ظرف بزرگتري قرار دهند و اطراف آن را بدون تماس يخ با شربت با يخ بپوشانند تا شربت سرد نگاه داشته شود.
رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، گفت: همچنين برپاكنندگان ايستگاه هاي صلواتي مي توانند از يخ هاي بسته بندي شده در وزن هاي گوناگون استفاده كنند.
غلامي به برپاكنندگان ايستگاه هاي صلواتي توصيه كرد، در كنار چادرها و اماكن توزيع مواد غذايي، سطل بزرگي قرار دهند تا مردم پس از ميل كردن شربت، ليوان هاي خود را در سطل بياندازند.
وي يادآور شد، كارشناسان بهداشتي وزارت بهداشت در سراسر كشور به ويژه در استان قم بر ايستگاه هاي صلواتي نظارت دارند