0

پژوهش‌ها حاكيست: افزايش 50 درصدي خطر مرگ با ازدياد مصرف سديم و کاهش پتاسيم

 
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7282
محل سکونت : قم

پژوهش‌ها حاكيست: افزايش 50 درصدي خطر مرگ با ازدياد مصرف سديم و کاهش پتاسيم

محققان تاکيد دارند که افزايش مصرف نمک و کاهش مصرف پتاسيم در رژيم غذايي به معناي افزايش خطر مرگ ناشي از حملات قلبي تا دو برابر است.

 بر اساس نتايج تحقيق به عمل آمده در اين خصوص که در «آرشيو پزشکي داخلي» منتشر شد، افزايش سديم و کاهش مصرف پتاسيم در رژيم غذايي خطر مرگ ناشي از عوامل مختلف، نه فقط حملات قلبي، را تا 50 درصد افزايش مي‌دهد.

نتايج اين تحقيق در واقع تاييد کننده تحقيقات گذشته است که بر کاهش مصرف سديم تاکيد داشتند که تا 80 درصد از طريق غذاهاي فرآورده و رستوراني وارد بدن مي‌شوند.

بطور معمول مصرف روزانه سديم بايد کمتر از 2.300 ميلي‌گرم و پتاسيم 4.700 باشد.

ماست، شير، ميوه و سبزيجاتي نظير الياف سبز، انگور، توت، هويج، سيب زميني و مرکبات حاوي پتاسيم هستند.

نور

چهارشنبه 22 تیر 1390  6:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها