مانوئل نوير سنگربان 25 ساله که در پايان فصل گذشته از شالکه جدا شد و به باوارييها پيوست در گفتوگو با نشريه ولتامزونتاگ مطالبي را اظهار داشته که بهشرح زير است:
*آقاي نوير، وقتي هواداران بايرن عليه شما اعتراض ميکنند چه احساسي پيدا ميکنيد؟
در جلسه شروع تمرينات فصل جديد در مونيخ، به گرمي از سوي هواداران مورد استقبال واقع شدم. حتي يک نفر هم چيزي عليه من نگفت. بايرن 165 هزار نفر عضو دارد. اگر 30 نفر حرکتي عليه من انجام دهند، مساله مهمي نخواهد بود.
*با اين حال امکان دارد با هواداران صحبت کنيد؟
اگر مشکل خاصي وجود داشته باشد، بهطور حتم صحبت خواهم کرد.
*حتي در مورد فرانک ريبري، زماني بود که هواداران بهخاطر کفشهاي آبيرنگ اين بازيکن ايراد گرفته و ناراحتي بوجود آوردند. شما هم که کفشي همين رنگ را به پا داريد.
بله. من اين رنگ کفش را به پا ميکنم چون حامي ماليام آن را به من براي استفاده ميدهد. از اين گذشته رنگهاي آبي و سفيد که در پرچم بايرن وجود دارد.
*روساي تيم در قضيه هياهوي ناشي از انتقال و اعتراضها چقدر باشخصيت برخورد کردند. اين قدرت از کجا ناشي ميشود؟
نمي دانم درست است بگويم يا که خير، آدم اين موضوع را که ياد نميگيرد. من بازيکني کاملا حرفهاي هستم. دروازهبانم و شغلي دارم که بايد آن را انجام دهم. براي اين آورده نشدم که ذهنم را معطوف مسائل حاشيهاي کنم. در ماههاي اخير لحظات بحثانگيزي وجود داشته با اين حال قدرت و تواناييام را نشان دادم و فهميدم بهترين راه هماني است که انتخاب کردم.
*اولي هوينس شما را با اوليور کان مقايسه ميکند که در مدت 14 سال، هشت بار با بايرن قهرمان شد و شش مرتبه هم به مقام قهرماني جام حذفي رسيد و فاتح ليگ قهرمانان اروپا شد. باور داريد ميتوانيد چنين دوران مشابهي داشته باشيد؟
بله. چيزي که گفتيد، نشان از عملکردي عالي است. ولي شما از زبان من الان نخواهيد شنيد که خودم را در اين سمت و سو قرار ميدهم. چهرهاي متفاوت با اوليور کان هستم. سبک بازي متفاوتي با او دارم. البته از نظر ميل و اراده او جزو الگوهايم است.
*قراردادتان تا سال 2016 است. تا آن زمان چند عنوان قهرماني ميخواهيد کسب کنيد؟
هرچه بيشتر، بهتر. عطش من نسبت به کسب مقام زياد است. تا الان صاحب يک جام درست و حسابي مثل قهرماني جام حذفي با شالکه شدهام. پس ديدهام وقتي که قهرمان يک جام ميشوي و همراه با تيم جشن ميگيري، چقدر دلانگيز است.
*الان با شش مليپوش در بايرن، همتيمي هستيد و اگر بواتنگ از منچسترسيتي نيز اضافه شود، آنوقت با 7 مليپوش در يک تيم خواهيد بود.
فدراسيون فوتبال دنبال تاسيس يک مرکز تمريني تازه براي تيم ملي است، آنوقت آن را بايد در مونيخ برپا کند (ميخندد). ولي جدي بگويم بايرن بازيکنان تيم ملي آلمان را ميخواهد که باعث درخشش تيم در مدتي طولاني باشند. اين موضوع ميتواند به تيم ملي نيز کمک کند. من که از بودن در اينجا احساس خوشايندي دارم.
*اولين فصل حضورتان در بايرن، فينال ليگ قهرمانان اروپا در مونيخ انجام خواهد شد و آنوقت جام ملتها پيش خواهد آمد. امسال سالي سرنوشتساز براي شما نيست؟
البته سال 2010 هم براي من مهم بود. پنجسال آينده براي من نقش تعيينکنندهاي دارد. در اين مدت دنبال بخت و اقبالم خواهم گشت.