0

وصیت نامه شهدا

amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3567

پاسخ به:وصیت نامه شهدا

وصيت نامه شهيد محمدرضا لولاچيان
بسم الله الرحمن الرحيم
وصيتنامه اينجانب محمدرضا لولاچيان فرزند محمود به شماره شناسنامه 2142 مسلمان و شيعه اثني عشري و منتظر ظهور حضرت مهدي (عج) انشا الله پروردگارا، كريما، رحيما، اي محبوب محبان، اي معشوق عاشقان اي غوث مستغيثان اي پناه بي پناهان، اي درمان دردمندان اي سرمايه و غناي مستمندان اي اميد اميدواران اي نجات گمراهان اي روشني دل عارفان، اي فروغ قلب خالصان، اي امين شاكران ، كدام جستجوگر به جستجويت برخاست و نااميد از جستجو بازگشت و كدام عاشق دلباخته به درگاه لطفت آمد و به وصال تو نرسيد؟ آنانكه در اين درياي خروشان حيات به جستجويت برخاستند تو را يافتند و آنانكه به عشق ديدارت با پاي دل به سويت آمدند با ديده جان به ديدارت شتافتند. عارفان عاشق در تمام مسير حيات چشم به هم زدني از او غفلت نكردند و لحظه اي بي ياد تو به سر نبردند و يار و ياوري جز تو نگرفتند و به كسي به غير تو تكيه نكردند. و روي به سرايي جز سراي تو و كويي جز كوي عشق تو نياوردند. اي خدا، اي پروردگار عالميان من به خويشتن ظلم كرده ام اي آقاي من اي مولاي من از تو مي خواهم به عزتت كه بدي رفتار و كردارم جلوي اجابت دعايم را نگيرد و رسوا نكني مرا به آنچه از اسرار پنهاني من اطلاع داري و شتاب نكني در عقوبتم براي رفتار و اعمال زشتي كه در خلوت انجام مي دادم و خدايا به عزتت سوگند كه در تمامي احوال نسبت به من مهربان باش و در تمام امور بر من عطوفت فرما. اي معبود من در حالي كه به درگاهت آمده ام كه درباره ات كوتاهي كرده و بر خود زياده روي نموده و عذرخواه و پشيمان و دل شكسته و پوزش جو و آمرزش طلب و بازگشت كنان و به گناه خويش اقرار و اذعان و اعتراف دارم.
خدايا عذرم را بپذير و به سخت پشيمانيم رحم كن و از بند سخت گناهانم رهاييم ده. خداوندا به راه بندگيم بدار و از زشتي ها دورم كن، به حسنات اخلاقي و صفات الهيم بياراي و قلبم را به نورت روشن كن شرار عشقت را در دلم بيفروز سينه ام را بسوزان و محبتت را نصيبم كن و شر بدترين دشمن يعني هواي نفس را از ميدان زندگيم دور فرما.
از آن لحظه كه گام هاي خود را براي حضور در جبهه برداشتم خود را براي هرگونه تقديري از جانب او آماده كرده ام و از خودش خواستم كه قدرت شكرگزاري در قبال هرگونه اتفاقي را به من عطا كند. از همين هنگام دلم را به خدا مي سپارم و از او مي خواهم مرا در هر گونه امتحاني سربلند و سرافراز بيرون آورد. بي خبران و بي هدفان بدانند جبهه رفتن امثال ما اگر مكرر هم باشد وظيفه شرعي زيرا تبعيت و اطاعت از مرجع تقليد مي باشد لذا اگر انجام نشود حتماً فرداي قيامت مواخذه خواهيم شد آن مقدس ماب هاييكه هيچ عقيده به انقلاب و امام و اين مردم و رزمندگان ندارند قدري به خود آيند و از چاه ظلمت و خودخواهي و حسد بيرون آينده كه فردا پشيمان خواهند شد.
اي امام عزيز اي اميد همه مستضعفان جهان تا زمانيكه حتي يك بسيجي مخلص باشد دست از ياري تو برداشته نخواهد شد اي ملت بزرگ امام و رزمندگان را دعا كنيد و از اطاعت اين مرد خسته نشويد خدا نياورد آن روزي را كه امام در بين ما نباشد پس بايد بخواهيم كه خدا تا انقلاب جهاني حضرت مهدي (عج) ايشان را براي رهبري ملت نگهداري فرمايد.
اي خانواده عزيز:
تنها توصيه ايكه داشتم اين است كه هركار را كه مورد رضاي خداست انجام دهيد مبادا طبق هواي نفس عملي كنيد تا لحظه اي كه عمر داريد از آموختن علم غفلت نكنيد هر علمي كه ما را به خدا نزديك كند مخصوصاً علم دين و مذهب همانطوريكه آرزوي من بود و به حمدالله در آن راه قرار گرفتم.
در مورد محل دفن هرچه صلاح مي دانيد انجام دهيد آرزويم اين است كه با همان لباس رزم دفن شوم.
در خاتمه هربدي كه از من ديديد به خوبي خودتان ببخشيد و از هركه مرا مي شناسد حلاليت بطلبيد و اگر قرضي داشتم كه خودم فراموش كردم آن را بدهيد. از پولي كه در صندوق قرض الحسنه دارم چهارهزارتومان نذر كردم صدقه بدهيد يك سال روزه و دوماه نماز براي من انجام دهيد و بقيه را به جبهه ها كمك كنيد.
از همه دوستان و اقوام التماس دعا دارم و از همه مي خواهم براي اين بنده مذنب طلب مغفرت كنند.
9/3/65

** دارالولایه **

درباره امضاء

دوشنبه 20 تیر 1390  12:16 PM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

وصيت نامه شهيد عمران همرنگ
...شكر خدايي را كه به ما توفيق داد تا در اين جنگ شركت كنيم و شاهد پيروزي ها و دلاوري هاي سپاه اسلام باشيم اكنون در ايام محرم هستيم ماهي كه خون بر شمشير پيروز شد ماهي كه تاريكي ها را پس زد و نور را پيروزي گردانيد برادران و خواهران عزيزم رسالت ما در مقابل اسلام و انقلاب و همه شهيدان و كيفيت ادامه راه آنان در رساندن پيام مظلوميت اسلام و مظلوميت اين انقلاب كه بر همه جهانيان بسي سنگين است بر عهده ماست من هم مثل تمامي برادران جان بر كف به غير از جان چيزي ندارم كه به دين اسلام هديه كنم لذا خواستم جان خود را در راه اسلام و عقيده ام و قرآنم قرباني كنم ايمان ما استوار و قلب ما آرام است ما را گريه مادران داغديده و زاري خواهران بي برادر و اشك سالخوردگان و خردسالان از راه خويش بازنمي گرداند...

** دارالولایه **

درباره امضاء

دوشنبه 20 تیر 1390  12:26 PM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

وصيت نامه شهيد باقر يوسفي
با سلام بر آقا امام زمان (عج) آخرين حجت خدا در ارض و سلام بر نائبش امام خميني (ره) و امت اسلام و شهيدان و رزمندگان، اينجانب باقر يوسفي بنده روسياه درگاه خداوند متعال شهادت مي دهم به يگانگي خداوند و نبوت حضرت رسول (ص) و امام امام علي(ع) و يازده امام بعد از ايشان كه مهدي (عج) صاحب الزمان (عج) خاتم ائمه هدي (ع) است.
اميدوارم در زمره مسلمانان مؤمن و شهيد قرار بگيرم، بنده اي كه در طول زندگي چندين ساله خود توشه اي قابل عرضه به درگاهش ندارد، بنده اي گنه كار كه نتوانسته بنده اي صالح براي او باشد. اميد از درگاه رحمتش دارم كه حداقل با ريخته شدم خونم به پيروي از آقا اباعبدالله الحسين (ع) در جهت احياي دين و ناموس كشور رضايتش را جلب نمايم. در اين دنياي پست و فنا شدني اميدي جز به او كه ماندني و جاويد است ندارم و در بين انشا الله كه رسول الله (ص) و معصومين دست ما را گرفته و ياريمان كنند كه اين ها واسطه رحمت و فيض الهي هستند، به ويژه امام حسين (ع) سالار شهيدان و سالار قافله جهادگران و اين انقلاب اسلامي است كه دريچه جديدي در مقابل افكار انسان هاي دربند باز كرده است و آنان را به سوي خداوند و رستگاري و سعادت مي خواند و بي شك اين اسلام است كه درست تريم راه زيستن را نشان مي دهد و در همين جا به خواهران و برادران عرض مي نمايم كه بدانيد اسلام در تمام نقاط زندگي دنيوي و اخروي هدايت گراست و بهترين راه حل براي زندگي سعادتمندانه چرا كه به گفته آيات قرآن كريم با فطرت انساني هماهنگ است. من در اين جا از همه مسلمانان به ويژه خاصان درگاهش التماس دعا دارم به خصوص از امام خميني (ره) و شما عزيزان با آگاهي و شناخت به دنبال اين حنيف حركت كنيد.

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

وصيت نامه شهيد ابراهيم يعقوبي
اينجانب ابراهيم يعقوبي يكي از بندگان گنهكار و روسياه خدا كه با چشم باز و آگاهي كامل به دستورات دين مبين اسلام كه به آن اعقتاد صد در صد دارم به جبهه آمده ام تا دشمنان را به زانو درآورم. بر ماست كه نگذاريد خون اين شهيدان و عزيزان مجروح و معلول پايمال شود..... از جنگ حمايت كنيد كه اين جنگ سرنوشت اسلام و كفر است.مادرم! شما به زيارت كعبه رفتيد و من هم به زيارت خداي كعبه.صفا و مروه نموديد و من بين جبهه و قتلگاه.... شما با سنگ، رمي جمره، كرديد و من با فشنگ شيطانكهاي ملحد و منافقين را نشانه رفتم! شما با لباس سفيد محرم شديد و من با لباس رزم احرام كردم شما حجر الاسود را بوسه زديد و من ريگهاي تفتيده كربلاي غرب و جنوب را.

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

وصيت نامه شهيد مهدي يخچالي
سفارش من به شما اين است كه پشتيبان ولايت فقيه باشيد و از امام حمايت نماييد. از روحانيت و دولت حمايت كرده و با كسي كه اين دو را تضعيف كند به شدت برخورد نماييد.
به خدا قسم كه اگر دشمنان مرا بكشند و خونم را بر زمين ريزند در قطره قطره خونم نام مقدس خميني را مي بينند. اي برادران، خط آل محمد و علي را روش و منش خود قرار دهيد و مبادا از اين راه بيرون رويد كه شكست شماها در اين صورت حتمي است. اي خواهران، اين شعر را الگوي خودتان قرار دهيد.
اي زن به تواز فاطمه اينگونه خطاب است
ارزنــده ترين زينت زن حفـظ حجاب است

** دارالولایه **

درباره امضاء

دوشنبه 20 تیر 1390  12:27 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

با سلام

خواهشا از گذاشتن وصیت نامه شهدا خوداری نمایید در سایت بانک جامع وصیت نامه های شهدا موجود میباشد

در غیر اینصورت پست شما حذف خواهد شد.

دوشنبه 20 تیر 1390  12:27 PM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

وصیت نامه شهید عباس عطاریان

... عزیزانم ، از شما می خواهم كه در همه حال پرهیزكار باشید و از خدا بترسید و همیشه به یادش باشید و دلهایتان را با یادش شاد كنید و همچنین از شما می خواهم كه تمام كارهایتان با خلوص نیت باشد زیرا هر كاری كه با اخلاص نباشد ناقص خواهد بود و نا تمام خواهد ماند و در همه كارهایتان به خدا پناهنده بشوید كه علی (ع) می فرمایند : " اگر چنین كاری بكنید بدانید كه به قلعه ای محكم و دژی استوار پناهنده شده اید ." همیشه با زبانتان بقیه را به كارهای نیك دعوت و از كارهای زشت و ناپسند باز دارید و این را بدانید كه
جنگ بین حق و باطل همیشه بوده و هست و خواهد بود پس همیشه در برابر باطل قیام و او را سر به نیست و نابود سازید .
عزیزان به یاد مردن باشید و خود را برای مرگ آماده سازید كه هر گاه مرگ به سراغ شما آمد شما خود را آماده كرده باشید و دیگر هیچ كاری در این دنیا نداشته باشید و این را بدانید كه شما تعلق به این جهان فانی ندارید بلكه اینجا منزل بین راه است و سرای گذری بیش نیست .
دنیا فریبنده ای بیش نیست ، خوب حواستان را جمع كنید كه شما را فریب ندهد كه اگر این طور شد وقتی مرگ به سراغ شما آمد دیگر پشیمانی سودی ندارد و آب به جوی رفته دیگر باز نیاید .
عزیزان با همنوعان خود صمیمی و مهربان باشید و با یكدیگر وحدت داشته باشید كه اگر بین شما وحدت و یكپارچگی باشد دشمن زبون ،هیچ كاری از دستش ساخته نیست و هیچگاه از یاد یتیمان و فقرا غافل مشوید .
شادی روح مطهرش صلوات

** دارالولایه **

درباره امضاء

دوشنبه 20 تیر 1390  12:28 PM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

فرازی ازوصیت نامه هنرمند شهید پیمان بزرگ زاده

امام راحل را تنها نگذارید و به برادرانم توصیه میکنم که درهیچ شرایطی واجبات دین را فراموش نکنند

برایم پیراهن مشکی نپوشید .وبدانید که من به انچه ارزوی خود بوده رسیده ام ودیگر ارزویی ندارم.

شهید پیمان بزرگ زاده کارمند صداوسیمای شیراز خطاط نقاش بازیگر گوینده ودانشجوی زبان انگلیسی

درزمان شهادت بود که بصورت بسیجی در زمانی که جبهه ها شدیدا نیاز به نیرو داشتند بفرمان امام (ره)

لبیک گفته وبه کربلای عاشقان رفت.

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

فرازی ازوصیت نامه هنرمند شهید پیمان بزرگ زاده

امام راحل را تنها نگذارید و به برادرانم توصیه میکنم که درهیچ شرایطی واجبات دین را فراموش نکنند

برایم پیراهن مشکی نپوشید .وبدانید که من به انچه ارزوی خود بوده رسیده ام ودیگر ارزویی ندارم.

شهید پیمان بزرگ زاده کارمند صداوسیمای شیراز خطاط نقاش بازیگر گوینده ودانشجوی زبان انگلیسی

درزمان شهادت بود که بصورت بسیجی در زمانی که جبهه ها شدیدا نیاز به نیرو داشتند بفرمان امام (ره)

لبیک گفته وبه کربلای عاشقان رفت.

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

فرازي از وصيتنامه آیت ا...قدوسی:

آنچه كه ارزش دارد علم همراه با تقوي است، آن علمي ارزش دارد كه با تهذيب نفس همراه باشد، عالم غير مهذب و لو اينكه بسيار درس خوانده باشد با يك فردي كه علوم جديد را مي خواند هيچ فرقي ندارد و كسي كه فيزيك و رياضي را مي خواند با كسي كه علم فقه و اصول فلسفه مي خواند هيچ تفاوتي ندارد. الا اينكه متهذب باشد. آن عالمي كه در اسلام به آن اهميت مي‌دهند عالم رباني است، آن عالمي كه خواب و نفس كشيدنش عبادت است عالم موحد و متقي است

** دارالولایه **

درباره امضاء

دوشنبه 20 تیر 1390  12:29 PM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3

حتما بنده متوجه نشده بودم

از شما معضرت می خواهم

اگر مایل هستید بنده موافقم که پست های این موضوع را حذف کنید