0

موجي: دروغ بس است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

موجي: دروغ بس است

خبرگزاري فارس: رئيس پيشين يوونتوس خطاب به مالك اينتر گفت: بيش از اين حقيقت را پنهان نكنيد، ديگر دروغ بس است.

به گزارش خبرگزراي فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، لوچيانو موجي كه از هرگونه فعاليت در زمينه فوتبال محروم است، متهم به‌دست داشتن در تباني در چند سال گذشته در فوتبال است.

تحقيقات اخير فدراسيون فوتبال ايتاليا نشان مي‌دهد كه رئيس پيشين اينتر نيز مكالمات تلفني در مورد تباني داشته و اين موضوع نشان مي‌دهد اينتري‌ها نيز در اين زمينه تخلف داشته‌اند. البته ماسيمو موراتي مالك اينتر در پاسخ به اتهام‌هايي كه متوجه جياچينتو فاكتي شده، واكنش تندي نشان داد و او را انساني پاك و به دور از هرگونه تخلف دانست.

اظهارات موراتي در مورد فاكتي فقيد، واكنش دوباره موجي را در پي داشته است. موجي در اين‌باره گفت: موراتي نبايد بيش از اين خود را پشت مرگ فاكتي پنهان كند. همه ما به‌خاطر مرگ او ناراحت هستيم ولي اين موضوع به هيچ‌وجه دليل بر آن نمي‌شود كه تماس‌هاي تلفني مشكوك فاكتي ناديده گرفته شوند. اگر تخلف اينتري‌ها ثابت شود، قهرماني يوونتوس در سال 2006 كه به نرآتزوري رسيده بود، از آن‌ها پس گرفته خواهد شد. موراتي نبايد بيش از اين حقيقت را پنهان كند. دروغ بس است.

موجي در مورد ميلان نيز گفت: ميلاني‌ها نيز بدتر از اينتر هستند. تماس‌هاي تلفني من با آن‌ها را مقايسه كنيد. در مقايسه با آن‌ها من شبيه آماتورها هستم.
انتهاي پيام/آ

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 18 تیر 1390  3:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها