0

حكايت‏

mrahmads
mrahmads
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 19

حكايت‏

حكايت‏
آورده‏اند كه روزى مريدى بنزد شيخى از مشايخ آن زمان رفت و گفت:
يا شيخ! زن من حامله است، ميترسم كه دخترى بياورد، توقع اينكه دعا كنى كه از بركت انفاس شما، خدايتعالى پسرى كرامت كند.
شيخ گفت:
برو چند خربزه بسيار خوب با نان و پنير بياور تا اهل اللّه بخورند و در حق تو دعا كنند!.
آن مرد گفت: بچشم!.

بعد رفت و نان و پنير و خربزه حاضر ساخت.
پس از صرف و تناول، آن مرد را دعا نمودند، شيخ نيز دعا و فاتحه بخواند و گفت:
اى مرد خاطر جمع‏دار كه خداى تعالى البته تو را پسرى كرامت خواهد فرمود كه در ده سالگى داخل صوفيان خواهد شد.
چون مدت حمل بگذشت و حمل را بنهاد دخترى كريه منظر بود، آن مرد بسيار دلگير گرديد، بخدمت شيخ آمد در حالتى كه همه‏ى مريدان نزد شيخ حاضر بودند گفت:
يا شيخ؟! دعاى تو در حق من اثرى نكرد و حال اينكه شما تأكيد فرمودى خداى تعالى پسرى كرامت خواهد فرمود، الحال دخترى بد تركيب و كريه منظر متولد گرديده؟!!
شيخ گفت:
البته آن سفره كه بجهت اهل اللّه آوردى باكراه بوده، چنانچه آنرا از راه رضا و صدق و ارادت آورده بودى البته پسرى ميشد، در هر حال بنهايت خاطر جمع دار اگر چه دختر است لكن زياده از پسر بتو نفع خواهد رسيد، زيرا من در خلوت و مراقبت چنين ديدم كه علامه خواهد شد.
پس از اين گفتگو، بدوماه دختر وفات يافت؟.
آن مرد باز بنزد شيخ آمد و گفت:
يا شيخ! آن دختر نيز وفات يافت، غرض اينكه دعاى شما بهيچ وجه تأثيرى نكرد.
شيخ گفت:

ما گفتيم اين دختر بيش از پسر بتو نفع ميرساند، اگر زنده ميماند بر مشغله‏ى دنيا دارى و آلودگى تو ميافزود پس بهتر آنكه برحمت ايزدى پيوسته شد.
روايت شده كه چون شيخ اين بگفت مريدان بيكبار برخاسته بر دست و پاى شيخ افتادند و پاى شيخ را بوسه ميدادند و ميگفتند:
انشاء اللّه تعالى وجود شما را سلامت دارد كه از اين وجه ما را حيات تازه بخشيدى، حقا كه نفس و دم پير كامل، كم از دم عيسى نيست! چرا كه گفته‏اند:
شعر
فيض روح القدس ارباز مدد فرمايد ديگران هم بكنند آنچه مسيحا ميكرد
الحمد اللّه و المنه كه ما كسى را دست براه فن زده‏ييم كه از پنهان و آشكار خبر ميدهد.
اى موش! كشف و كرامات صوفيه بدين نوع است كه شنيدى و اگر باز چيزى از كرامات ايشان شنيده‏يى و يا خوانده‏يى بيان كن تا بشنوم!.
منبع : موش و گربه ی شیخ بهایی

اگر نیست مهدی ما ، هست نائب او (الهی احفظ السیدنا القائدنا الامام الخامنه ای)

سه شنبه 14 تیر 1390  5:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها