دعاي كودك اهري مستجاب شد
دختر 12 ساله كه در دعايش از خدا خواسته بود پدرم بيمار است و من و مادرم براي در آوردن خرجي خانه كار و تلاش ميكنيم، اما نميتوانيم حتي يك سرپناه كوچك هم جور كنيم، از مشكل بيپناهي نجات يافت و ديگر به كار كبريتفروشي در كنار خيابانها نميپردازد.
فارس: مسئول روابط عمومي حوزه هنري آذربايجان شرقي گفت: دعاي كودكي كه از شهرستان اهر در پنجمين جشنوراه سراسري و سومين جشنوراه بينالمللي «دستهاي كوچك دعا» شركت كرده بود، برآورده شد.
محمد پورعبدالله فرشباف اظهار داشت: اين كودك 12 ساله اهري دعا كرده بود كه «اي خداي بزرگ، چنان كن كه سال بعد مانند اين سال نباشد. خانهاي داشته باشيم مانند خانوادههاي ديگر. الآن كه هنگام تحويل سال است همه در خانه گرم و روشن خود مينشينند و از انواع خوراكيها ميخورند، حتي يك خانه كوچك و سرد براي ما كافي است، ديگر من كبريت نفروشم و بابايم مريض نباشد، مادر مهربانم در خانهها كار نكند، او هر چه تلاش كرد تا خانه داشته باشيم، ولي به دليل پول كم نتوانستيم، خداوندا كاري كن كه پول به دست آوريم تا بتوانيم پدر را به دكتر ببريم.»
وي افزود: بعد از اينكه كودك اهري دعايش را خواند و از خداوند متعال برآورده شدنش را خواستار شد، يك خانم از بين حضار و كساني كه براي اختتاميه اين جشنواره آمده بودند، بلند شد و برآورده شدن دعاي اين كودك را اعلام كرد.
فرشباف افزود: اين زن خير كه نخواست نامش عنوان شود، گفت: من در تبريز آپارتمان كوچكي دارم كه تازه كار ساخت و سازش تمام شده است و ميتوانم آن را در اختيار خانواده اين كودك 12 ساله شهرستان اهر قرار دهم تا مشكل بيپناهي آنها برطرف شود.
وي ادامه داد: با اين كار بانوي خير تبريزي، دختر 12 ساله كه در دعايش از خدا خواسته بود پدرم بيمار است و من و مادرم براي در آوردن خرجي خانه كار و تلاش ميكنيم، اما نميتوانيم حتي يك سرپناه كوچك هم جور كنيم، از مشكل بيپناهي نجات يافت و ديگر به كار كبريتفروشي در كنار خيابانها نميپردازد.
پس از اين اتفاق در پنجمين جشنوراه سراسري و سومين جشنوراه بينالمللي «دستهاي كوچك دعا»، حضار تحت تاثير فضاي معنوي ايجاد شده قرار گرفتند و مجري برنامه براي مدتي ادامه برنامه را نتوانست اجرا كند.
اين جشنواره ويژه انتخاب بهترين دعاي تحويل سال از زبان كودكان است كه از سال 84 در تبريز آغاز شده و اهدافي همچون ترويج فرهنگ دعا و نتايج آن در راستاي نشر ارزشهاي ديني، بيان غنيترين احساسات خداجويانه در ميان كودكان و گفتوگوي بيآلايش كودكان با خداوند را مدنظر قرار داده است.
آثار برگزيده اين جشنواره در قالب كتاب به شكلي نفيس و به دو زبان فارسي و انگليسي به چاپ ميرسد.
بيش از 62 هزار اثر شامل ادعيه كودكان جهان از كشورهاي مختلفي مانند لبنان، تاجيكستان، افغانستان، آذربايجان، تركيه، فلسطين و ازبكستان در دبيرخانه دائمي جشنواره «دستهاي كوچك دعا» به ثبت رسيده است.
جشنواره «دستهاي كوچك دعا» كاري ابتكاري در حوزه فرهنگ ديني است كه با هدف تبيين و ترويج فرهنگ دعا و نيايش در راستاي گفتوگو با خالق يكتا و آينه زلال جستجوي خداوند در لابهلاي فطرت بيآلايش كودكان و نوجوانان برگزار ميشود.
اجراي اين جشنواره به نظر كارشناسان سبب گسترش فرهنگ نيايش، پايه توليدات رشتههاي مختلف هنري از قبيل تصويرسازي، كميك استريپ، فيلم، انيميشن و داستان شده است.
خاطرنشان ميشود، پنجمين جشنوراه سراسري و سومين جشنوراه بينالمللي «دستهاي كوچك دعا» ديروز با شناختن برگزيدگان خود در تبريز به كار خود پايان داد.
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
یک شنبه 6 تیر 1389 2:50 PM
تشکرات از این پست