0

عبداللهي: كرمي به مراتب از لوپز آمريكايي بهتر است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

عبداللهي: كرمي به مراتب از لوپز آمريكايي بهتر است

خبرگزاري فارس: تكواندوكار وزن ششم ايران گفت: يوسف كرمي از هر نظر نسبت به استيون لوپز امريكايي بهتر است.

فرزاد عبداللهي در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در جريان تمرينات تيم ملي تمامي شگردهاي لوپز را با كرمي كار كردم، تجربه يوسف از حريفش خيلي بالاتر است و قدرت بدني بيشتري دارد.
وي تصريح كرد: رضا مهماندوست سرمربي تيم ملي نيز خيلي روي مبارزه با فكر تاكيد داشت، درست است كه قد لوپز از يوسف بلندتر است؛ اما بايد بداند كه او حريف خطرناكي نيست و فقط شگردهاي حريف را خراب مي‌كند. كرمي با كمي فكر به راحتي مي‌تواند او را شكست دهد.
عبداللهي كه بامداد فردا راهي آذربايجان مي‌شود، خاطرنشان ساخت: با هزينه شخصي مي‌روم و چون سرباز هستم مبلغ 15 ميليون تومان نيز به نظام وظيفه پرداخته‌ام تا بتوانم به اين سفر بروم. چون مسابقات سهميه المپيك در وزن من(80- كيلوگرم) برگزار مي‌شود، مي‌خواهم در آنجا حريفان را براي جام جهاني و رقابت‌هاي آسيايي بعدي آناليز كنم.
وي يادآور شد: از طرفي يوسف كرمي همشهري و پسر دايي‌ام است و مي خواهم كنارش باشم و تجربياتم را به او منتقل كنم. ديگر حريفان يوسف هم خوب هستند، او نبايد هيچكس را دست كم بگيرد. تزگل ترك نيز حريف اصلي معتمد است كه در اردوها خيلي روي شگردهاي او تمرين كرديم. هر دوي آنها مي‌توانند سهميه المپيك را كسب كنند.
عبداللهي افزود: درست است كه دوست دارم در مسابقات انتخابي براي اعزام به المپيك شركت كنم؛ اما بيشتر مي‌خواهم كه معتمد و كرمي در آذربايجان سهميه بگيرند و خودشان مسافر لندن شوند.
وي در پاسخ به اينكه چرا به تيم ارتش هاي جهان نرفته است، گفت: آنها يك روز گفتند وزن ششم مبارزه كنم و يك روز ديگر وزن پنجم را برايم در نظر گرفتند. معلوم نبود بايد در مسابقه انتخابي شركت كنم يا نه. از طرفي مچ پايم آسيب ديد و ترجيح دادم كه به اين تيم نروم.
انتهاي پيام/م

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 8 تیر 1390  5:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها