0

يوسفي: ما هرچه داريم به خاطر قدرت ايران است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

يوسفي: ما هرچه داريم به خاطر قدرت ايران است

خبرگزاري فارس: سرمربي ايراني تيم ملي تكواندوي تاجيكستان گفت: موفقيت‌هاي تيم ملي ايران تاثير مستقيمي بر موقعيت ما دارد.

مهرداد يوسفي كه تيمش 20 روزي را در ايران تمرين كرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تيم ما يكشنبه راهي باكو شد؛ اما من فردا مي‌روم. تاجيكستان تا كنون نماينده‌اي در مسابقات سهميه المپيك نداشته و اين براي اولين بار است كه در اين رقابت‌ها شركت مي‌كند.

وي افزود: از سال 2006 كنار اين تيم هستم و در مسابقات آسيايي 2009 توانستم اولين مدال نقره را براي آنها به‌دست آورم، در آنجا ديدار نهايي را به ايران باختيم. ما تمرينات عمومي را در تاجيكستان پشت سر گذاشتيم و مرور كارهاي تخصصي خود را در ايران انجام داديم.

يوسفي با اشاره به اينكه در بازي‌هاي گوانگجو تيمش بدشانسي آورده است، گفت: مي‌توانستيم حتي در آنجا مدال كسب كنيم؛ اما بدشانسي آورديم. در رقابت‌هاي سهميه المپيك نيز تمام تلاش خود را خواهيم كرد، اگر آذربايجان نشد در مسابقات قاره‌اي تايلند در اوزان دوم و سوم سهميه كسب مي‌كنيم.

وي يادآور شد: تيم ملي ايران از نظر فني و جسماني فوق‌العاده است و با تمريناتي كه از رضا مهماندوست سراغ دارم هر دوي آنها مي‌توانند در باكو با مدال طلا سهميه بگيرند. وقتي آنها در كره‌جنوبي بالاخره قهرمان جهان شدند براي ما يك افتخار بزرگ بود. ما هرچه داريم از قدرت تكواندوي ايران است.

يوسفي افزود: اميدوارم مسابقات با هوگوي الكترونيكي برگزار شود تا دوباره شاهد ناحقي داوران و ضايع شدن حق ايران نباشيم.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 8 تیر 1390  5:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها