خبرگزاري فارس: سرمربي ايراني تيم ملي كاراتهي كرهجنوبي گفت: تيمها با آمادگي بيشتري نسبت به بازيهاي گوانگجو در مسابقات قهرماني آسيا در چين شركت خواهند كرد.

احمد صافي بعد از شركت در تورنمنت كرهجنوبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تيمها براي حضوري پرقدرت در بازيهاي گوانگجو به مدت 4 سال سرمايه گذاري كرده بودند، آنها بعد از آن نيز به تمريناتشان ادامه داده و بدون شك آمادهتر در رقابتهاي آسيايي چين شركت ميكنند.
وي ادامه داد: از طرفي با توجه به اهميت بازيهاي آسيايي براي دولتها، مسابقات و داوريها در آنجا از حساسيت بسيار بالايي برخوردار و گاهي شاهد تقسيم مدالها بوديم؛ اما اين مسائل در پيكارهاي آسيايي كمتر ديده ميشود. در چين هر كسي بيشتر تلاش كند، بهتر نتيجه ميگيرد.
صافي تاكيد كرد: باز هم ميگويم اگر تيم ايران بتواند 4 مدال طلا كسب كند، نتيجه خوبي است و تيم بانوان نيز ميتواند نقطه اتكايي براي تيم ايران باشد. در تورنمنت كرهجنوبي كشورهاي آسيايي زيادي حضور داشتند كه برخي با مليپوشان خود آمده بودند.
وي افزود: ويتنام 2 كاراتهكار دختر خود را كه طلاي گوانگجو را گرفتند، آورده بود. ازبكستان با تركيبي از تيمهاي ملي جوانان و بزرگسالان مبارزه كرد. ژاپن تيم نداشت اما يك گروهي از كارشناسان را براي نظارت بر اين مسابقات فرستاده بود. آنها خيلي دوست دارند اين تورنمنت را خود برگزار كنند؛ اما كرهايها اجازه نميدهند.
سرمربي تيم كاراته دانشگاه آزاد اسلامي درباره عدم سفر پناهي به كرهجنوبي گفت: من با روساي فدراسيون هاي كره، ويتنام، هنگكنگ، نپال و ... براي رايزني بيشتر هماهنگ كرده بودم و اين فرصت خوبي براي پناهي بود كه به دليل گرفتاري آن را لغو كرد.
وي تاكيد كرد: به نظر من نام ايران براي كسب كرسيهاي بينالمللي كافي است؛ اما در آسيا يك مافياي قوي از كشورهاي شرقي وجود دارد و عدم ثبات مديريت فدراسيون ايران نيز موجب شده كه نتوانيم به حق خود برسيم.
انتهاي پيام/م