خبرگزاري فارس: بازيكن و مربي پيشين باشگاه ميلان معتقد است، هافبك اسلواك ناپولي ميتواند فصل آينده نقش مهمي در تركيب اين تيم داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كالچو 24، مارك همشيك چندي پيش اعلام كرده بود، انتقال وي به ميلان ميتواند گام بزرگي در دوران ورزشي وي باشد و به نوعي براي حضور در اين تيم ابراز علاقه كرده بود.
چزاره مالديني در اينباره گفت: مارك بازيكن خوبي است و در صورت انتقال به سن سيرو ميتواند به مهره مهمي براي آنها تبديل شود. ميلان با او ميتواند در همه بازيها پيروز شود و بهنوعي او كليد موفقيت ميلان خواهد شد. اگر به شيوه بازي او در ناپولي نگاه كنيد، خواهيد ديد كه تا چه حد در ناپل موفق عمل كرده است. او يك قهرمان واقعي است و همواره ميتواند خودش را در موقعيتهاي خطرناكي قرار دهد تا به حريف ضربه بزند.
مالديني ادامه داد: همشيك از فيزيك بدني مطلوبي بهره ميبرد و از همين موضوع استفاده كرده و توانسته گلهاي حساسي را نيز براي تيمش به ثمر برساند. اگر ميلان بتواند وي را به خدمت بگيرد، تاحدود زيادي ميتواند خيالش از بابت خط هافبك راحت باشد.
همشيك 23 ساله تا سال 2015 با ناپولي قرارداد دارد. از طرفي شايد ميلانيها بخواهند با 50 ميليون يورو بودجه تابستاني خود براي خريد بازيكن، روساي سن پائولو را براي فروش وي ترغيب كنند.
انتهاي پيام/آ