آقاميري معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي رياست جمهوري شد
با حكم سلطانخواه؛
آقاميري معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي رياست جمهوري شد
خبرگزاري فارس: نسرين سلطانخواه طي حكمي، سيدمحمودرضا آقاميري را به سمت معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري منصوب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حكم معاون علمي و فناوري رئيس جمهور خطاب به آقاميري آمده است:
«با توجه به ضرورت ساماندهي، توسعه و ارتقاي فناوريهاي مورد نياز و بسترسازي براي بروز و شكوفايي نوآوريهاي مبتني بر علم و فناوري و تبديل آن به كسب و كارهاي نوين به منظور تكميل چرخه علم، فناوري و نوآوري در كشور و با عنايت به مراتب علم، تعهد و كارآمدي كه از آن برخورداريد، جنابعالي را به سمت معاون فناوري و نوآوري منصوب ميكنيم.
اميدواريم با توكل بر خداوند متعال و در پرتو ارزشها و اصول والاي جمهوري اسلامي و اهداف دولت خدمتگزار و با استفاده از تجارب ارزشمند ملي و توجه به مزايا و مقتضيات بومي و دستاوردهاي مفيد بينالمللي و بهرهمندي از مشاورت گسترده متخصصان برجسته و همكاري دانشگاهها، مراكز پژوهشي و صنعتي، پاركهاي علم و فناوري و ديگر دستگاههاي ذيربط به انجام امور مزبور همت گماريد و گزارش آن را مستمرا به اينجانب ارائه كنيد.
دوام توفيق جنابعالي را در ايفاي اين مسئوليت خطير از درگاه احديت مسئلت دارم.»
همچنين در پايان اين حكم آمده است: «از تلاش صادقانه برادر ارجمند جناب آقاي دكتر حسين سالار آملي كه طي سه سال گذشته خدمات ارزشمند و زحمات وافري را براي اعتلاء نظام فناوري و نوآوري مبذول داشتند، كمال تشكر و قدرداني را مينمايد. و از خداوند بزرگ براي همه خدمتگزاران سلامتي و موفقيت را مسئلت دارم.»
به گزارش فارس، آقاميري عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي هستهاي دانشگاه شهيد بهشتي و داراي دكتراي فيزيك هستهاي است و پيش از اين نماينده شوراي عالي دفاع و مسئول كميسيون اسرا و مفقودين (در دوران دفاع مقدس)، قائم مقام و معاون دانشگاه شهيد بهشتي، نماينده ايران در شوراي بينالمللي سزامي (پس از شهادت دكتر محمدعلي شهرياري) و رئيس پارك زيست فناوري خليج فارس بوده است.
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
دوشنبه 6 تیر 1390 8:11 PM
تشکرات از این پست