پزشكان براي اولين بار به تاثير معجزهآساي تركيب خوردنيهاي ضد التهابي روي سلامت افراد پي بردهاند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، كارشناسان مركز تغذيه ضد ديابتي دانشگاه لوند در اين مطالعات دريافتهاند كه مصرف همزمان ماهي چرب با تمشك آبي تاثير قابل توجهي روي تقويت حافظه دارد.
اين كارشناسان تاكيد كردند كه تركيب برخي از مواد خوراكي با هم ميتواند خواص ضدالتهابي آنها را تا حد قابل توجهي افزايش دهد.
به گزارش روزنامه ديليميل، نتايج بررسي روي يك رژيم تركيبي غذايي نشان داد كه دنبال كردن اين نوع رژيم غذايي از ميزان كلسترول بد خون 33 درصد، چربي خون14 درصد، فشار خون 8 درصد و خطر تشكيل لختههاي خوني را تا 26 درصد كاهش ميدهد.
پروفسور اينگر بجورك، استاد تغذيه در اين دانشگاه تاكيد كرد: اين مطالعات ما را به نتايج شگفتانگيزي رسانده است و ميتوانم ادعا كنم كه پيش از اين در هيچ مطالعهاي چنين تاثيرات فوقالعاده و شفابخشي از مصرف تركيبات مناسب خوردنيهاي مفيد نشان داده نشده است از جمله خوردنيهايي كه اين تاثيرات سودمند را در تركيب با هم بر جاي ميگذارند ميتوان به ماهي چرب، پروتئين سويا، تمشك آبي، بادامها، دارچين، سركه و انواع خاصي از نانهاي سبوسدار اشاره كرد.