0

مهدوي‌کيا:نمي‌توانم به زور به پرسپوليس بيايم!

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مهدوي‌کيا:نمي‌توانم به زور به پرسپوليس بيايم!

پس از گذشت دو هفته، سرانجام مهدي مهدوي‌کيا سکوت را شکست و به طور مفصل در مورد اين موضوع که پرسپوليس او را نمي‌خواهد صحبت کرد. مهدوي‌کيا از زماني که گفته بود دوست دارد به پرسپوليس برگردد، تا همين حالا هيچ حرفي نزده بود و سکوتي معنا دار داشت. او حالا و در گفت‌وگو با خبرآنلاين مي‌گويد سکوتش به اين دليل بوده که نمي‌خواسته حاشيه‌اي ايجاد شود.

*حميد استيلي گفته در پست مهدوي‌کيا دو سه بازيکن داريم و اين يعني اين‌که عملا تو را نمي‌خواهد؟

بالاخره ايشان سرمربي تيم است و بايد پاسخگو باشد و تيم را ببندد. نظر ايشان قابل احترام است. ولي من بايد يک سري صحبت‌ها در مورد اين موضوع داشته باشم.

*همه هواداران مي‌خواهند بدانند نظر شما چيست؟

زماني که بعد از 11 سال بازي در بوندسليگا تصميم گرفتم به فوتبال ايران برگردم، اولين مقصدم پرسپوليس بود. براي کاشاني پيغام فرستادم که مي‌خواهم به پرسپوليس بيايم. يکي از معاونان او تماس گرفت و گفت ليست تيم پر است و بگذار ببينيم مي‌توانيم يک جا را خالي کنيم يا نه. آن‌ها رايزني‌هايي هم کردند ولي نتوانستند ليست را خالي کنند. من هم اجبارا رفتم استيل‌آذين. اين را همه مي‌دانند. در اين يکي دو سالي که در ايران بازي مي‌کنم مردم مي‌گويند به پرسپوليس برگرد. در بازي پرسپوليس با استيل‌آذين هم من را تشويق کردند و خودم هم دوست دارم در پرسپوليس باشم. من بازيکن آزاد بودم و اگر مي‌خواستند مي‌توانستند اولين نفر من را جذب کنند. در اين يکي دو هفته اخير که قرار بود مربي پرسپوليس انتخاب شود، اتفاقات زيادي افتاد. اول گفتند دايي سرمربي شده و بعد استيلي را معرفي کردند. باشگاه هم طبق ليست مورد نظر استيلي اقدام به مذاکره با بازيکنان کرد. من هم سکوت کردم و هيچ مصاحبه‌اي نداشتم، مبادا که خللي در امور وارد شود. از روز اول مي‌دانستم در ليست پرسپوليس نيستم. چون اگر بودم با من تماس مي‌گرفتند.

*استيلي گفته در پست مهدوي‌کيا دو سه بازيکن داريم.

از نظر فني از زماني که در تيم نوجوانان بازي مي‌کردم فوتبالم به گونه‌اي بوده که هيچ وقت دنبال تيم نبودم. تيم‌ها آمدند دنبالم. ولي ماجراي پرسپوليس فرق مي‌کرد. من قول داده بودم برمي‌گردم. اين بود که خودم براي اولين بار در زندگي‌ام پيشنهاد دادم برمي‌گردم. با کمال ميل هم مي‌آيم. در حالي که در تمام عمرم اين کار را نکرده بودم. بازيکن آزاد بودم و اگر من را مي‌خواستند مي‌آورند. ولي باشگاه الان با بازيکنان ديگري مذاکره کرده و کاري ندارم که اين گزينه‌ها پيشنهادهاي 700-800 ميليوني داده‌اند. امروز هم سرمربي تيم رسما اعلام کرده در پست مهدوي‌کيا دو سه بازيکن داريم. من صبر کردم و گفتم شايد من را بخواهند اما با اين مصاحبه عملا گفته‌اند من را نمي‌خواهند.

*يعني آب پاکي را روي دستتان ريخته‌اند؟

اين براي همه مشخص است. هم هوادار مي‌تواند بفهمد در پست من دو بازيکن دارند يعني چي، هم من.

*از استيلي يا کاشاني دلخوري؟

چه دليلي دارد دلخور باشم؟ ايشان مربي تيم است و تصميم مي‌گيرد و کسي نمي تواند دلخور باشد که بگويد چرا من در ليست تيم نيستم. من بازيکن حرفه‌اي هستم و به نظر آن‌ها احترام مي‌گذارم. اين طور نيست که بخواهم شهر را به هم بريزم. من فقط مي‌خواهم هواداران پرسپوليس بدانند که من صبر کردم ولي چون در ليست نبودم تماسي با من نگرفتند و از اين به بعد بايد به فکر تيم بعدي‌ام باشم؛ تيمي غير از پرسپوليس.

*پيشنهادي از تيم‌هاي ديگر داري؟

بله پيشنهاد داشتم. ولي گفتم بايد ببينم پرسپوليس من را مي‌خواهد يا نه. امروز مي‌بينم که پرسپوليس من را نخواست و حالا به گزينه‌هاي ديگر فکر مي‌کنم.

*استيلي گفته در پست مهدوي‌کيا دو سه بازيکن داريم. از نظر فني، شوت، پاس، پا به توپ، قدرت هجومي و قدرت دفاعي آيا مهدوي‌کيا با عليرضا محمد و سامان آقازماني قابل مقايسه است؟

اين سوال خوبي نيست. اين بازيکنان جوان هستند و زحمت مي‌کشند. اميدوارم تيم موفق باشد. نظر سرمربي اين است و من به اين نظر احترام مي‌گذارم. تا امروز هم به خاطر هوادارن پرسپوليس و قولي که داده بودم صبر کردم. من نمي‌توانم به زور به پرسپوليس بيايم. جمله‌اي بهتر از اين پيدا نمي‌کنم. حق هر مربي و مديري است که تصميم بگيرد. اگر هم اين حرف‌ها را مي‌زنم مي‌خواهم هوادارن بدانند که براي بازگشت به پرسپوليس صبر کردم.

*حبيب کاشاني در برنامه نود وقتي بحث محسن بيات مدافع صبا و ادعاي دايي در مورد مذاکره با اين بازيکن پيش آمد گفت ما در دفاع راست دو سه بازيکن خوب داريم و چه دليلي دارد بخواهيم با بيات تماس بگيريم. به نظرت مديرعامل يک تيم مي‌تواند تصميم بگيرد قبل از نتخاب مربي تيمش بايد چه بازيکني را جذب کند؟

از اين سوالات از من نپرسيد. من براي همه احترام قائل هستم. دوست دارم پرسپوليس نتيجه بگيرد. از صميم قلب دارم مي‌گويم. من چه باشم چه نباشم آرزوي موفقيت پرسپوليس را دارم. بازيکني نيستم که اگر نباشم بخواهم تيم نتيجه نگيرد. پرسپوليس داستانش با همه فرق مي‌کند. مربي و بازيکن و همه آدم‌هاي باشگاه مي‌آيند و مي‌روند، اما پرسپوليس است که مي‌ماند. من نمي‌خوام حرفي بزنم که لطف هواداران پرسپوليس از بين برود. احترام هواداران را حفظ مي‌کنم و بزرگي آن‌ها هيچ وقت از ذهنم نمي‌رود. من از 12-13 سالگي تا همين بازي جام حذفي که با بزيک به ورزشگاه آزادي رفتم، به عنوان تماشاگر به آزادي نرفته بودم. وقتي آن مسابقه را رفتم و از داخل ورزشگاه تماشا کردم، تمام حس هواداري‌ام زنده شد. انگيزه من براي حضور در پرسپوليس چند برابر شد. علاقه‌ام چندين برابر شد ولي اين اتفاق امروز نيفتاده و از دست من کاري ساخته نيست. گفتم بهترين جمله اين است که بگويم نمي‌توانم به زور بيايم.

*گفتي مي‌خواهي به پرسپوليس اداي دين کني ولي به نظر مي‌رسد هيچ بازيکني به اندازه تو به پرسپوليس اداي دين نکرده چراکه از کنار ترانسفر تو پول زيادي به باشگاه رسيده.

وقتي در تيم بازي مي‌کردم دو تا قهرماني داشتيم. در آسيا هم هميشه تا مراحل بالا صعود مي‌کرديم. زماني هم که به بوخوم رفتم چون بازيکن قرضي بودم پول زيادي به باشگاه نرسيد ولي زماني که به هامبورگ رفتم و دو سال قراردادم تمديد شد، در سه مقطع درآمد خوبي به باشگاه رسيد که اگر اشتباه نکنم نزديک به سه و نيم ميليون مارک مي‌شد. با اين پول بودجه دو سه فصل پرسپوليس تامين مي‌شد. البته به لطف پرسپوليس و تيم ملي بود که به فوتبال اروپا رسيدم. به هر حال من علاقه داشتم به پرسپوليس برگردم و قول داده بودم که اين کار را بکنم. اما حالا اين اتفاق نيفتاده.

*عابديني امروز مصاحبه تندي عليه مسئولان باشگاه پرسپوليس داشته که در آن از شما حمايت کرده و گفته مي‌خواهند مهدوي‌کيا را مقابل مردم قرار بدهند.

براي پرسپوليس آرزوي موفقيت دارم. کسي نمي‌تواند من را مقابل مردم قرار بدهد. من با عابديني هميشه رفت و آمد خانوادگي داشتم. چيزي هم براي پنهان کردن وجود ندارد. عابديني چند هفته قبل گفت بيا داماش. گفتم من پرسپوليسي‌ام و مي‌خواهم برگردم به پرسپوليس که ايشان گفت اگر مي‌خواهي بري پرسپوليس، حتما اين کار را بکن و اگر تو را نخواستند، بيا داماش. آن روز عابديني ظاهرا مي‌دانست در ليست مربيان پرسسپوليس نيستم. خيلي‌ها در يکي دو هفته اخير تماس گرفتند و گفتند در ليست پرسپوليس نيستي. اما سکوت کردم و حرفي نزدم. ولي حالا بايد به فکر تيم بعدي باشم و کارم را شروع کنم. اين موضعي است که آقاي استيلي رسما اعلام کرده و اميدوارم که موفق باشد. با استيلي سال‌ها در پرسپوليس هم‌بازي بوديم و در تيم ملي هم هم‌بازي بوديم. در استيل‌آذين هم مقطعي با هم کار کرديم ولي امروز ايشان بايد بر اساس چيزي که در ذهنش است تيم ببندد. من دلخور نيستم. فقط هواداران بداند براي پرسپوليس صبر کردم اما پرسپوليس من را نخواست.

*پرسپوليس با چند بازيکن مذاکره کرده که پيشنهاد ميلياردي مي‌دهند امامهدوي‌کيا را نمي‌خواهند. اين عجيب نيست؟

من کاري به بقيه ندارم. از روز اول هم مي‌دانستم که من را نمي‌خواهند ولي تا حالا صبر کردم.

*عابديني گفته در ليست داماش يک جاي خالي براي مهدوي‌کيا گذاشته؟

عابديني به من گفت به داماش بيا و حالا که پرسپوليس نشده، پيشنهاد او را بررسي مي‌کنم. از لطف او ممنونم. در سال‌هايي که او مديرعامل پرسپوليس بود چند بازيکن به باشگاه‌هاي اروپايي رسيدند ولي حالا سال‌هاست اين اتفاق نمي‌افتد.

*اين فصل آخرين فصل فوتبالي‌ات است؟

من هميشه معتقد بودم بايد ميدان را براي جوان‌ها باز کرد. بازيکني بودم که در 17-18 سالگي به پرسپوليس رفتم. فيکس تيم ملي و پرسپوليس شدم. ولي در تيم ملي نشان دادم جاي جوان‌ها را نمي‌گيرم. در 32 سالگي از رفتم. حتي بعد از رفتنم صحبت‌هايي شد که به تيم ملي برگردم اما اين کار را نکردم. الان هم به شما مي‌گم اگر بدنم مثل جوان 25 ساله جواب ندهد فوتبال را کنار مي‌گذارم.

*گفته بودي دوست داري بازي خداحافظي‌ات با پيراهن پرسپوليس باشد. اگر برنگردي احتمال دارد در يک تک بازي با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي کني؟

نمي‌توانم حرف قاطعي بزنم. بايد ببينم چه مي‌شود. فعلا روزگار دارد مي‌چرخد.

*حرف آخر؟

دوست داشتم برگردم. به خاطر هواداران صبر کردم. امروز گفته شده من را نمي‌خواهند. البته استيلي گفته در پست مهدوي‌کيا دو سه بازيکن داريم. اين يعني به من احتياج ندارد. اگر استيلي در اين چند روز حرف‌هاي متناقض مي‌زند و همه به اين معني است که من را نمي‌خواهد، معني‌اش اين است که رويش نمي‌شود بگويد من را نمي‌خواهد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 6 تیر 1390  2:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها