0

توكل: عضويت در تالار مشاهير فيلا افتخاري براي جامعه كشتي ايران است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

توكل: عضويت در تالار مشاهير فيلا افتخاري براي جامعه كشتي ايران است

خبرگزاري فارس: عضو سابق هيئت رئيسه فدراسيون جهاني گفت: عضويت در تالار مشاهير فيلا را به هيچ عنوان موضوعي شخصي تلقي نمي‌كنم بلكه افتخاري براي تمام جامعه كشتي ايران است.

محمد توكل در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره انتخابش براي عضويت در تالار مشاهير فيلا گفت: بايد از اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون جهاني كشتي تشكر كنم كه چنين محبتي به من داشتند. حدود 40 سال در فيلا فعاليت داشتم و خوشحالم كه يك يادگاري از من باقي مي‌ماند. اينكه يك ايراني غير مدال‌دار و غيركشتي‌گير عضو تالار مشاهير باشد افتخار بزرگي است.

وي در ادامه افزود: اين افتخاري ديگر براي تمام جامعه كشتي است و اين مسئله را به هيچ عنوان شخصي تلقي نمي‌كنم. اگر افتخاري هم است، براي ايران، مردم و كشتي ماست. اميدوارم بعد از من هم افراد بيشتري از كشورمان به عضويت اين تالار درآيند و باعث افتخار ايران شوند.
عضو سابق هيات رئيسه فدراسيون جهاني كشتي درباره نقش فدراسيون در اين زمينه تصريح كرد: اگر فرد شناخته نشده‌اي باشد بايد فدراسيون پيشنهاد دهد، اما چون روي ما شناخت داشتند خودشان اين موضوع را مطرح كردند.

توكل با اشاره به تداوم حضورش در برنامه‌هاي فيلا گفت: هنوز هم عضو افتخاري هيئت رئيسه هستم و براي برخي تصميم‌گيري‌ها از جمله تغييراتي كه در قوانين ممكن است صورت گيرد از من دعوت شده و مشورت مي‌گيرند.
انتهاي پيام/د

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 5 تیر 1390  2:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها