0

محمد‌سيفي: جاي مدال طلاي ووشوي جهان در كارنامه‌ام خالي است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

محمد‌سيفي: جاي مدال طلاي ووشوي جهان در كارنامه‌ام خالي است

خبرگزاري فارس: دارنده مدال طلاي مسابقات ووشوي بازي‌هاي آسيايي گفت: دوره گذشته در رقابت‌هاي جهاني كانادا نقره گرفتم و اين بار بايد در تركيه با مدال طلا بازگردم.

محسن محمدسيفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: به دليل شركت در امتحانات دانشگاه به مدت يك هفته از اردوي تيم ملي مرخصي گرفته‌ام، 16 تيرماه بازمي‌گردم تا در مسابقات انتخابي شركت كنم.
وي ادامه داد: بعد از بازي‌هاي آسيايي گوانگجو به يك وزن بالاتر رفتم، چون وزن كم كردن برايم خيلي سخت بود. در جام جهاني توانستم اولين طلاي خود را در وزن جديد كسب كنم.
سيفي درباره بازگشت علي دهقان، قهرمان جهان به اين وزن تصريح كرد: براي من حضور او فرقي نمي‌كند؛ اما اعتقاد دارم كه بعد از آن تصادف سنگين و 2 سال دوري از دنياي قهرماني، دهقان نبايد در اردوها حاضر شود و مسابقه انتخابي برگزار كند.
وي افزود: به عقيده من او اكنون سايه‌اي از دهقان سابق است و بايد يك‌سال به طور مداوم تمرين كند تا بتواند به دوران اوج گذشته بازگردد. مبارزه دوباره او ممكن است كه موجب مصدوميتش شود.
نايب قهرمان جهان خاطرنشان ساخت: من همه مدال‌هاي طلا را در كارنامه دارم و بايد در تركيه بتوانم ناكامي كانادا را جبران كرده و به مدال طلا دست يابم. در دوره گذشته به نماينده چين باختم و نقره گرفتم، معلوم نيست كه چيني‌ها اين بار در وزن 65- كيلوگرم نفري را اعزام مي‌كنند يا خير.
وي يادآور شد: قبلاً در جام پارس و مسابقات حرفه‌اي نمايندگان چين را برده‌ام و مشكلي براي مبارزه با آنها ندارم. در اين وزن نماينده ماكائو از قدرت زيادي برخوردار است.
انتهاي پيام/م

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 5 تیر 1390  2:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها