0

اصلي ترين رقيب قهرمان دوي 100 متر مسابقات جهاني را از دست داد

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

اصلي ترين رقيب قهرمان دوي 100 متر مسابقات جهاني را از دست داد

تهران - 'تيسون گاي' دونده مطرح آمريكايي بعد از آسيب ديدگي در مسابقات قهرماني اين كشور، شانس رقابت با 'اوساين بولت' در مسابقات 100 متر قهرماني جهان را از دست داد.
اصلي ترين رقيب قهرمان دوي 100 متر مسابقات جهاني را از دست داد

به گزارش منابع خبري، اين دونده 28 ساله از شركت در مسابقات مرحله نيمه نهايي 200 متر آمريكا انصراف داد و به همين دليل نمي تواند در رقابت هاي جهاني اين ماده كه در دائگو كره جنوبي برگزار مي شود، شركت كند.


وي با وجود اين هنوز شانس حضور در رقابت هاي 4 در 100 متر امدادي را از دست نداده است.


گاي كه با ركورد 9.79 ثانيه ركورد سريعترين دوي 100 متر در سال جاري ميلادي را ثبت كرده است، يكي از اصلي ترين رقباي بولت جاماييكايي در مسابقات جهاني به شمار مي رفت.


ركورد 9.69 ثانيه اي او در مسابقات آمريكا، وي را بعد از بولت در رده دوم سريعترين دوندگان جهان قرار داده است.


اين دونده آمريكايي بعد از اين كه در مسابقات جهاني 2007 اوزاكا به قهرماني در مواد 100 متر و 200 متر رسيد، تاكنون با مصدوميت هاي مكرري روبرو شده است.


او در سال 2008 در جريان مسابقات انتخابي المپيك آمريكا در 200 متر آسيب ديد و سال بعد از آن نتوانست در فينال دوي 100 متر المپيك پكن شركت كند.


وي در سال 2009 نيز بعد از اين كه در مسابقات جهاني برلين در دوي 100 متر بعد از بولت موفق به كسب مدال نقره شد، از حضور در مسابقات 200 متر انصراف داد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 5 تیر 1390  1:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها