0

نگهداري مواد اسيدي در ظروف روي مناسب نيست

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

نگهداري مواد اسيدي در ظروف روي مناسب نيست

خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
سرويس: استان‌ها

کارشناس مواد آشاميدني، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: نگهداري مواد اسيدي در ظروف روي مناسب نيست.

 

رضا مورکيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه يزد، اظهار داشت: ظروف روي از جنس آلومينيوم است و استفاده از آنها ضرري ندارد.

 

وي، نگهداري مواد غذايي اسيدي در داخل اين ظروف را مناسب ندانست و ادامه داد: نگهداري مواد غذايي اسيدي و ترش در داخل اين ظروف سبب خورانندگي آن مي شود به عبارتي آلومينيوم که در اين ظروف وجود دارد وارد مواد غذايي مي‌شود بنابراين استفاده از اين ظروف براي نگهداري مواد اسيدي مناسب نيست.

 

وي با اشاره به اين‌كه در مجموع ظروف روي از ظروفي هستند که از زمان قديم مورد استفاده مردم بوده است، افزود: براساس تحقيقات انجام شده در زمينه ظروف روي كه آلومينيوم در آنها به كار رفته، مصرف آلومينيوم در بلندمدت سبب ابتلا به آلزايمر مي‌شود، بنابراين به جز اين مورد، استفاده از ظروف روي عيب ديگري ندارد.

 

وي گفت: با دقت در ظروف روي که جهت نگهداري آبليمو يا ماست استفاده مي‌شوند، در مي يابيم كه بعد از يک يا دو روز ظرف سياه مي شود چرا كه نگهداري مواد اسيدي مانند آبليمو و ماست در اين ظروف سبب خورانندگي ظرف مي‌شود بنابراين استفاده از مواد اسيدي هم ظرف را خراب مي‌کند و هم آلومينيوم را وارد مواد غذايي مي‌کند.

انتهاي پيام

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 4 تیر 1390  8:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها