0

هفتاد استغفار حضرت امير عليه السلام(7)

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

هفتاد استغفار حضرت امير عليه السلام(7)

بند شصت ويك
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه با آن آنچه را ظهركرده بودي وارونه جلوه دادم ، يا با آن ، آنچه را از من پوشاندي بودي بر ملا كردم ،يا با آن آنچه را زينت داده بودي زشت شمردم ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست واينگونه مرا بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند شصت ودو
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه به جهت آن به عهد تونمي توان رسيد و از خشم و غضبت نمي توان در امان ماند، و با وجود آن رحمتت نازل نميشود و نعمتت به واسطة آن از تداوم باز مي ايستد ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست واينگونه مرا بيامرز اي بهترين آمرزندگان*

بند شصت وسه
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه روشنايي روز خود رااز ديد بندگانت پنهان كردم و در تاريكي شب با جسارت در پيشگاهت آشكارا مرتكب آن شدم، با آن كه مي دانستم سر پيش تو آشكار است و پنهان نزد تو هويداست و اين كه هيچمانعي مرا از تو باز نمي دارد و چيزي از مال و اولاد پيش تو به من سودي نمي بخشدمگر اين كه با قلب سليم نزد تو آيم ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اينگونه مرابيامرز اي بهترين آمرزندگان*

بند شصت و چهار
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه باعث فراموشي ياد تو وغفلت از هشدارهايت خواهد بود يا مرا در امنيت از مكرت قرار دهد ، يا مرا به طمع مياندازد كه از غير تو طلب روزي كنم يا از خيري كه نزد توست مايوس مي سازد پس برمحمود و آل محمد درود فرست و اينگونه مرا بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند شصت وپنج
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه مرا به خاطر پرخاش وناشكري و روگرداني از تو و رفتن در خانة بندگانت با خواري و ذلت در هنگام حبس رزق وبسته شدن در روزي در بر گرفته ، آنگاه كه با زاري به سراغ بندگانت رفتم در حالي كهكلامت را در كتاب محكمت به گوشم رسانده بودي كه « آنان براي پرودگارشان اظهار خضوعو تضرع نكردند » پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اينگونه مرا بيامرز اي بهترينآمرزندگان *

بند شصت و شش
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه همراهم گشت به خاطرگرفتاري كه در آن از غير تو كمك خواستم يا در آن گرفتاري به كي جز تو پناه بردم ،پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اينگونه گناهم را بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند شصت و هفت
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه مرا واداشت كه از غيرتو بيترسم يا مرا به تواضع كرد پيش يكي از مخلوقاتت كشانيد يا به طمع آنچه نزد اوبود به سوي او مايل شدم يا چون پيروي اش را در معصيت تو براي من زينت و جلوه دادهبود مرتكب شدم ، در حالي كه من مي دانم كه همواره به تو محتاجم و هرگز از تو بينياز نيستم ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اينگونه مرا بيامرز اي بهترينآمرزندگان *

بند شصت وهشت
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه با زبان آن را مدحكردم ، يا نفسم به سوي آن مشتاق گشت ، يا با كردار خود آن را نيكو جلوه دادم ، يابا گفتارم به آن تشويق كردم ، در حالي كه آن نزد تو قبيح بوده و بر آن عذابم مي كني، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اينگونه مرا بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند شصت ونه
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهي كه با كوچك شمردن آن درنفسم آن را تصور كردم ، پس حقير شمردن آن را برايم مجسم نمود و خفيف شمردن را بر منآسان كرد تا آن كه مرا در ورطة آن فرو برد ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست واينگونه مرا بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند هفتاد
بارخدايا از تو آمرزش مي طلبم براي هر گناهانم از اول و آخرش ، و عمدي و سهوي ، و كم وزياد ، ظريف و باريك ، و يا جليل و بزرگش ، قديم و جديدش ، پنهان و آشكارش و همة آنگناهاني كه من مرتكب آن مي شوم و به سوي تو توبه مي كنم ، و مي خواهم كه بر محمد وآل محمد درود فرستي و همة مظالم بندگان را كه بر ذمّة من آمده و تو آن ها را بهشماره آورده اي ببخشي ، زيرا بندگانت بر گردنم حقوقي دارند كه من در گرو آن ها هستم، پس هر گونه و هر زماني كه خواستي آن ها را بيامرز اي مهربانترين مهربانان *

پایان

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 4 تیر 1390  4:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها