0

موفقیت تصادفی نیست

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

هفتاد استغفار حضرت امير عليه السلام(3)

بند بيست ويكم
با الها از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه خود از آن خير دارم ، يافراموشش كرده ام يا به ياد مي آورم ، يا به عمد آن را انجام دادم يا از روي خطاآورده ام ، مواردي كه بي شك از من سوال خواهي كرد و نفسم پيش تو در گرو آنست ، هرچند آن را فراموش و از آن غافل شده باشم ، پس بر محمد و آل محمد درود بفرست و آن رابيامرز ، اي بهترين آمرزندگان *

بند بيست دوم
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه با آن با تو روبرو شدم ويقين داشتم كه تو مرا در آن حال مي بيني و غافل شدم كه از آن توبه كنم ، و فراموشكردم كه از آن استغفار نماييم پس بر محمد و آل محمد درود فرست و آن را بر من بيامرزاي بهترين آمرزندگان *

بند بيستسوم
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه وارد آن شدم بواسطةحسن ظن به تو كه مرا بر آن عذاب نمي كني و اميدوارم بودم كه آن را مي آمرزي ، پس بهآن اقدام كردم ، در حالي كه اتكاء من به كَرَمي بود كه از تو مي شناختم ، كه ديگرپس از آنكه آن را بر من پوشاندي رسوايم نمي كني پس بر محمد و آل محمد درود فرست وآن را بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند بيست و چهار
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه بواسطة آن مستحق رد شدندعا و محروميت از اجابت و نا اميدي از طمع و گسستن آرزو شده ام ، پس بر محمد و آلمحمد درود بفرست و آن را بيامرز ، اي بهترين آمرزندگان *

بند بيست وپنج
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه موجب حسرت و سببپشيماني و ندامت و باعث بند آمدن روزي و رد شدن دعا مي گردد پس بر محمد و آل محمددرود بفرست و آن را بر من بيامرز ، اي بهترين آمرزندگان *

بند بيست و شش
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه موجب بيماري و نابودي ، وباعث گرفتاريها و بلا ها مي شود ، و در قيامت حسرت و ندامت در پي خواهد داشت ، پسبر محمد و آل محمد درود فرست و آن را بر من بيامرز اي بهترين آمرزندگان *  

بند بيست وهفتم
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه آن را با زبان تعريفكردم ، يا در دل به فكر آن بودم يا نفسم به آن مشتاق گشت يا به كردارم آن را انجامداده يا با دست آن را نوشتم ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و آن را بر من بيامرزاي بهترين آمرزندگان *

بند بيست و هشتم
بار الها از تو آمرزش مي طلبم و از هر گناهي كه در شب روز در تنهائي بهسراغ آن رفتم ، و تو پرده اي ستاريت را بر من فروانداختي به طوري كه هيچ كس جز تواي خداي جبار نمي ديد پس به ترديد افتادم بين اينكه از ترس تو آن را ترك كنم يا بهواسطه حسن ظن به تو آن را مرتكب شود ، پس نفس آن را برايت زينت داد و انجام دادم درحالي كه مي داسنتم معصيت تو را مرتكب مي شوم پس بر محمد و ال محمد درود فرست و آنرا بر من بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بندبيست و نهم
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم و از هر گناهي كه آنرا كم شمردم يا زيادبزرگ شمردم يا كوچك يا اينكه نادانيم مرا در وطة آن فرود برد ، پس بر محمد و آلمحمد درود فرست و آن را بيامرز اي بهترين آمرزندگان *

بند سي ام
بارخدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه در آن معاونت كردم بر عليه يكي ازبندگانت بواسطة آن به يكي از بندگانت توهين كردم ، يا نفسم آن را برايم زينت داد ياديگري را به سوي آن راهنمايي كردم و يا غير خود را به سوي آن دلالت نمودم بر آناصرار ورزيدم يا از روي ناداني در آن مقيم شدم پس بر محمد و آل محمد درود فرست و آنرا بر من بيامرز اي بهترين آمرزندگان *
 ادامه دارد

...

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 4 تیر 1390  4:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها