بند يازدهم
بار خدايا، از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه مرا از آن نهي كردي ، ومن مخالفت نمودم يا مرا از آن بر حذر داشتي و من بر ارتكاب آن ايستادگي كردم ، ياآن را برايم زشت شمردي و من آن را بر خود زينت دادم ، پس بر محمد و آل محمد درودفرست و آن را بيامرز ، اي بهترين آمرزندگان *
بند دوازدهم
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم و از هر گناهي كه آن را فراموش كرده امولي تو به شمارش آورده اي ، و آن را سبك شمردم و تو آن را نوشته اي و آشكارا آن رامرتكب شده ام و تو آنرا پوشانده اي در حالي كه اگر از آن توبه مي كردم حتماً ميآمرزيدي ، پس بر محمد و آلش درود فرست و آنرا بيامرز ، اي بهترينآمرزندگان*
بند سيزدهم
بارخدايا از تو آمرزش مي طلبم و از هر گناهي كه انتظار داشتم قبل از به پايان رسيدن آنفوراً عقوبتم كني ، ولي مهلتم دادي و پردة پوشش را بر من فرو انداختي ، ولي از هيچگونه كوششي در هتك آن فرو گذار نكردم ، پس بر محمد و آلش درود فرست و آن را بيامرز، اي بهترين آمرزندگان *
بند چهارده
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه موجب شد رحمتت را از منبر گرداند ، يا عذابت را بر من فرود آورد يا مركز از كرامتت محروم گرداند و يانعمتت را از من زايل كند ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و آن را بيامرز ، ايبهترين آمرزندگان *
بند پانزده
بارخدا يا از تو آمرزش مي طلبم و از هر گناهي كه موجب هلاكت و فنا يا نزول بلا و ياباعث شماتت دشمنان ، و يا موجب پرده دري گرده يا سبب حبس باران شود ، پس بر محمد وآل محمد درود فرست و آن را بر من بيامرز ، اي بهترينآمرزندگان*
بند شانزدهم
بار خدايا از تو آمرزش مي طلبم و از هر گناهي كه با آن يكي از بندگانترا سرزنش كردم ، يا گناهي را از كسي رشت شمردم و خود وارد آن شده ، آنرا مرتكب شدهو با جرات بر تو هتك حرمت نمودم و در معصيت گستاخي كردم ، پس بر محمد و آل محمددرود فرست و آن را بر من بيامرز ، اي بهترين آمرزندگان *
بند هفدهم
بارخدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه از آن توبه كردم سپس به آن اقدام نمودم وبا اينكه از تو حيا مي كردم آن را انجام مي دادم و با اينكه از تو مي ترسيدم مرتكبشدم ، آنگاه از تو خواستم كه از من در گذري و باز به سوي آن برگشتم ، پس بر محمد وآل محمد درود فرست و آن را بيامرز ، اي بهترين آمرزندگان*
بند هجدهم
باالها ! از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه شعلة غضب تو را بر من مشتعمل ساخت وباعث شد در اثر ارتكاب آن به سبب عهدي كه با تو بسته بودم ، با پيماني كه با توداشتم، يا قسمي كه برا يكي از مردم بخاطر تو خوردم گناهي بر ذمّه من لازم آيد ، وليپس از آن به خاطر ميل و رغبتم آن را بدون ضرورت نقش كردم ، بلكه خوش گذراني مرا ازوفاي به ان بازداشت و سرمستي مرا از رعايت آن فرود انداخت ، پس بر محمد و آل محمددرود فرست و آن را بر بيامرز اي بهترين آمرزندگان *
بند نوزدهم
بارخدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه گريبان گيرم شد به واسطة نعمتي كه به منعطا كردي ، و با آن قوت بر معصيت پيدا كردم و مخالفت امر تو نمدم و با آن به سويوعدة عذابت نزديك شدم ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و آن را بر من بيامرز ايبهترين آمرزندگان *
بند بيستم
بارخدايا از تو آمرزش مي طلبم از هر گناهي كه شهرت خود را بر طاحتت مقدم داشتم و ميل ومحبت خود را بر امر تو ترجيح دادم و نفس خويش را با خشم تو راضي كردم زيرا با تهياز آن مرا ترسانده بودي و پيشاپيش راه عذر را بر من بسته و با وعدة عطايت حجت را برمن تمام كرده بودي ، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و آن را بر من بيامرز ، ايبهترين آمرزندگان *
ادامه دارد
...