0

ناني در اولدترافورد مي‌ماند

M101001000
M101001000
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 413

ستاره پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد با وجود حضور اشلي‌يانگ 17 ميليون پوندي باز هم اولدترافورد را ترک نخواهد کرد

ناني که در فصل گذشته يکي از ستاره‌هاي تيم فوتبال منچستريونايتد بود، قصد دارد همچنان به حضورش در اين تيم ادامه دهد.

برخي رسانه‌ها پيش از اين خبر از علاقه رئال مادريد براي جذب اين بازيکن داده بودند.

ناني پس از مطلع شدن از شايعات مربوط به نقل و انتقالات گفت: من در منچستريونايتد شرايط خوبي دارم و از وضعيتم راضي هستم، اما اين که مي‌شنوم باشگاه‌هاي ديگر براي جذب من پيشنهاد داده‌اند يا به نوعي علاقه‌شان را نشان داده‌اند برايم خوشايند است.

ناني در پاسخ به اين سوال که آيا دوست دارد روزي با مورينيو کار کند، گفت: قطعا همين طور است، اما در حال حاضر من بازيکن باشگاه منچستريونايتد هستم.

سر الکس فرگوسن قصد دارد در چند روز آينده جلسه‌اي را با ناني داشته باشد تا درباره نقش و عملکرد در تيم با توجه به حضور اشلي‌يانگ در فصل آينده توضيح دهد.

باشگاه منچستريونايتد که با توجه به خريد اشلي‌يانگ و در نظر گرفتن ستاره‌هايي مانند ده‌خيا، با مشکل مالي روبرو شده است که همين مساله بر شايعات مبني بر جدايي اين هافبک 24 ساله دامن مي‌زند.

منبع:WWW.VARZESH3.COM

شنبه 4 تیر 1390  11:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها