ناني در اولدترافورد ميماند
ستاره پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد با وجود حضور اشلييانگ 17 ميليون پوندي باز هم اولدترافورد را ترک نخواهد کرد
ناني که در فصل گذشته يکي از ستارههاي تيم فوتبال منچستريونايتد بود، قصد دارد همچنان به حضورش در اين تيم ادامه دهد.
برخي رسانهها پيش از اين خبر از علاقه رئال مادريد براي جذب اين بازيکن داده بودند.
ناني پس از مطلع شدن از شايعات مربوط به نقل و انتقالات گفت: من در منچستريونايتد شرايط خوبي دارم و از وضعيتم راضي هستم، اما اين که ميشنوم باشگاههاي ديگر براي جذب من پيشنهاد دادهاند يا به نوعي علاقهشان را نشان دادهاند برايم خوشايند است.
ناني در پاسخ به اين سوال که آيا دوست دارد روزي با مورينيو کار کند، گفت: قطعا همين طور است، اما در حال حاضر من بازيکن باشگاه منچستريونايتد هستم.
سر الکس فرگوسن قصد دارد در چند روز آينده جلسهاي را با ناني داشته باشد تا درباره نقش و عملکرد در تيم با توجه به حضور اشلييانگ در فصل آينده توضيح دهد.
باشگاه منچستريونايتد که با توجه به خريد اشلييانگ و در نظر گرفتن ستارههايي مانند دهخيا، با مشکل مالي روبرو شده است که همين مساله بر شايعات مبني بر جدايي اين هافبک 24 ساله دامن ميزند.
منبع:WWW.VARZESH3.COM