خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال اميد گفت: روحم هم از موضوع دو اخطاره بودن در ديدار با عراق خبر نداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، كمال كاميابينيا بازيكن تيم ملي اميد در دقيقه 82 ديدار رفت مقابل عراق به ميدان رفت آن هم در حالي كه دو اخطاره بود و به همين دليل كنفدراسيون فوتبال آسيا ايران را 3 بر صفر بازنده اعلام كرد.
كاميابينيا در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: اصلا روح من خبر نداشت و وقتي صبح روز پنجشنبه چنين مسئلهاي را شنيدم شوك روحي به من وارد شد. در آن لحظه به كادرفني و بچهها استرس زيادي وارد شد و تمركزمان را از دست داديم. نميدانم چه بگويم و مقصر اصلي چه كسي است.
وي در خصوص اينكه هنگام شنيدن اين خبر چه حسي داشت، گفت: از ساعت 11 صبح كه به من اين موضوع را اعلام كردند فقط گريه ميكردم. اگر اين اتفاق نميافتد صددرصد صعود ميكرديم و شك نكنيد با آن بازي كه در عراق انجام داد بوديم اين تيم اصلا توان ياري با ما را نداشت.
مهاجم راهآهن در ادامه صحبتهايش به خبرنگار فارس گفت: ديگر شانسي نداريم و 4 سال ديگر بازيكن تيم اميد نيستيم. خيلي ناراحتم و معتقدم نسل ما سوخت.
كاميابينيا در خصوص اينكه چه كسي مقصر بود گفت: روحم هم خبر نداشت كه دو اخطاره هستم. نميدانم چه كسي مقصر است و مردم ميتوانند در اين خصوص قضاوت كنند اما آيا كسي در فدراسيون فوتبال نيست كه بگويد كمال كاميابينيا دو اخطاره است و نميتواند بازي كند. من كه از قوانين فيفا سر در نميآورم. من يك بازيكن هستم و بايد كارم را انجام بدهم.
انتهاي پيام/