حضرت آية الله ابطحي مي فرمايد:
پيرزني كه با اخلاص تمام، رتك محرمات مي كرد و واجباتش را خوب انجام ميداد روزي نزد من آمد و بگريه افتاد و گفت: شما در كتاب پرواز روح نوشته ايد كه اگر فلان دعاء را بنويسيد و زير سر بگذاريد پيغمبر اكرم را در خواب مي بينيد من ده ها مرتبه اين عمل را انجام داده ام ولي حتي براي يكمرتبه هم آنحضرت را در خواب نديده ام.
من به او گفتم آن دستور را من از يادداشتهاي مرحوم حاج ميرزا تقي زرگري رحمة الله عليه نوشته ام و در صحت و سقم آن هيچ اظهار نظري ننموده ام و احتمال دارد كه شما آنحضرت را در خواب ديده باشيد ولي فراموش كرده باشيد اما حالا چند دستور بتو ميدهم كه انشاء الله حضرت ولي عصر را در خواب ببيني و مرا هم از دعاء خير فراموش نكني.
حضرت موسي بن جعفر فرمود كسي كه حاجتي نزد خدا دارد و ميخواهد ما را در خواب ببيند و وضيعت خود را بشناسد، سه شب غسل كند پس از غسل با ما مناجات نمايد حتماً ما را در خواب خواهد ديد و خدا او را بخاطر ما ببخشيد و وضعيتش بر او مخفي نخواهد ماند.
خلاصه اگر خواستي در خواب خدمت امام زمان برسي سه شب بخصوص اگر بتواني آخر شب غسل كن و بعد از غسل رو به قبله بنشين و با امام زمان با توجه به اينكه آنحضرت حيّ و حاضر است با زبان خودت آهسته حرف بزن و حاجتت را درخواست كن، و بعد با همان حال كه بوسيله غسل، بدنت و روحت طاهر شده و بوسيله مناجات با امام زمان قلبت متوجه آنحضرت گرديده بخواب برو انشاء الله آنحضرت را در خواب خواهي ديد، آن پيرزن باين دستور عمل كرد و بحمدالله موفق به مقصودش گرديد.