0

ردنپ: مودريچ فروشي نيست

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

ردنپ: مودريچ فروشي نيست

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تاتنهام با انتقاد از بي‌توجهي تيم‌هاي منچستريونايتد، منچسترسيتي و چلسي نسبت به اظهاراتش گفت: چند بار بايد بگويم لوكا مودريچ فروشي نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان، هري ردنپ از دست سران تيم‌هاي شهر منچستر و آبي‌هاي چلسي نسبت به يك موضوع كه از جانب وي بيان شده،‌ دلخور است. وي هفته قبل عنوان كرد كه لوكا مودريچ، بازيكن محوري و كروات تيمش درليست فروش نيست. او انتظار داشت پس از بيان اين موضع، من‌يونايتد، من‌سيتي و چلسي به اين موضوع توجه دقيق كنند و ديگر دنبال خريد اين ستاره 25 ساله نباشند.

ولي روز گذشته پس از شدت‌گيري تلاش‌هاي تازه اين سه تيم براي جذب بازيكن محوري لندني‌ها، وي با ناراحتي اظهار داشت: نمي‌دانم چقدر بايد يك جمله را تكرار كنم. نمي‌دانم چند بار به منچستري‌ها و چلسي بگويم مورديچ بازيكن فروشي نيست.

وي بيان كرد: در برنامه كلي ما براي فصل بعد، به هيچ‌وجه جايي براي واگذاري اين ستاره به تيمي ديگر نيست. پس به همه رقبا اعلام مي‌كنم به اين داستان خاتمه بدهند.

ردنپ اضافه كرد: من حرفم را با دانيل لووي، رئيس تاتنهام زدم. او نيز به من اطمينان خاطر داده لوكا در ليست فروش نيست. همين براي من كافي است.

او اظهار داشت: ‌هر تيمي در اين كره خاكي،‌دنبال بازيكن با كيفيت است، ولي ما بازيكني مانند مودريچ را اكنون در كادر خود داريم. ديگر نياز نيست دنبال بازيكني بگرديم. همين براي ما كفايت مي‌كند.

اين اظهار تند از جانب مربي 63 ساله تاتنهامي‌ها در شرايطي بيان شد كه برخي رسانه‌ها حتي عنوان كردند چلسي به وي 22 ميليون پيشنهاد مالي داده و نمايندگان منچستري‌ها نيز شرايط مالي نزديكي به آن دارند.

انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 27 خرداد 1390  11:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها