0

ماتيچ : نگران پست 4 هستم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

ماتيچ : نگران پست 4 هستم

ماتيچ :
نگران پست 4 هستم
مهرام در سطح واقعي‌اش نبود
براي ارزيابي حريفان آسيايي به فيليپين رفتم

سرمربي تيم ملي بسكتبال ايران كه به همراه مهرام در رقابت‌هاي بسكتبال باشگاه‌هاي آسيا حضور داشت ارزيابي حريفان آسيايي ايران را دليل سفر خود مي‌داند.

وسلين ماتيچ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به قدرت تيم‌هاي غرب آسيا اظهار كرد: مهرام با تيم ملي ايران عازم رقابت‌هاي بسكتبال باشگاه‌هاي آسيا شد و به اين دليل كه حريفان مهرام نيز با تركيب تيم ملي خود وارد اين رقابت‌ها شده بودند فرصت بسيار مناسبي ايجاد شد تا براي ارزيابي حريفان آسيايي تيم ملي ايران به فيليپين سفر كنم و از نزديك شاهد عملكرد بازيكنان باشم. اين رقابت‌ها سطح واقعي بسكتباليست‌ها را نشان داد و ما با آشنايي با عملكرد تيم‌هاي آسيايي به خصوص غرب آسيا خود و استراتژي‌هاي تيم را براي عملكردي بهتر آماده مي‌كنيم. به عنوان مثال باشگاه الجلا سوريه تيم ملي اين كشور است و نزديك به چند سال است كه در كنار يكديگر توپ مي‌زنند و همين امر باعث ايجاد هماهنگي فوق‌العاده بين آن‌ها شده است.

وي ادامه داد: الرياضي لبنان كه قهرمان آسيا شد نيز با تركيب قدرتمند تيم ملي خود به مانيل آمده بود. سعي كردم با حضورم با برنامه‌هاي خاص آن‌ها آشنا شوم تا با فرصتي كه در اختيار داريم بتوانيم با شناختي خوب در رقابت‌هاي بسكتبال غرب آسيا و پس از آن جام ملت‌ها حاضر شويم.

سرمربي صربستاني تيم ملي بسكتبال ايران با بيان اين مطلب كه اميدوار است قانون فيبا به سوريه اجازه ندهد تا از بازيكنان برزيلي الاصل خود استفاده كند، تصريح كرد: تيم‌هايي كه در رقابت‌هاي باشگاه‌هاي آسيا حاضر بودند با تركيب تيم ملي خود مسابقه مي‌دادند. سوريه سه بازيكن برزيلي دارد كه با تغيير تابعيت مي‌خواهد از آن‌ها در جام ملت‌ها استفاده كند و اميدوارم كه قانون فيبا چنين اجازه‌اي به آن‌ها ندهد. لبنان و اردن نيز همان طور كه گفتم با شاكله تيم ملي خود به فيليپين سفر كرده بودند.

ماتيچ با ابراز نگراني از پست چهار تيم ملي بسكتبال به ايسنا گفت: نگراني من پست چهار است. پس از اوشين ساهاكيان بازيكنان ديگري نداريم كه بتوانند در آن سطح جاي خالي اوشين را پر كنند. بايد سعي كنيم تا با تقويت بازيكنان دعوت شده بازيكنان كمكي خوبي در اين پست حاضر كنيم.

وي درباره پست پنج تيم ملي افزود: خوشبختانه با حضور اصغر كاردوست، روزبه ارغوان و جابر روزبهاني و حامد سهراب نژاد مشكلي در پست پنج نداريم و البته من در تيمم حامد حدادي را نيز دارم. كاردوست در بازي‌هاي آسيايي نشان داد كه چقدر قدرتمند است و مي‌تواند در زير سبد عملكردي خيره كننده داشته باشد.

سرمربي تيم ملي بسكتبال با مناسب دانستن تمرين‌هاي تيم ملي اظهار كرد: بايد شرايط را مهيا كنيم تا با قدرت در رقابت‌هاي غرب آسيا حاضر شويم. بايد قهرمان شويم و به رقابت‌هاي جام ملت‌ها برويم و در آنجا از عنوان قهرماني خود دفاع كرده و سهميه المپيك لندن را كسب كنيم. با توجه به فرصت كمي كه باقي مانده است بايد با تمام قدرت تمرين كنيم. هم‌اكنون مشخص نيست كه حامد حدادي چه روزي به تيم ملي اضافه مي‌شود و در طرف ديگر نيز ارسلان كاظمي نمي‌تواند به تيم ملي كمك كند. موسي نبي‌پور بايد تحت عمل جراحي قرار بگيرد و سهراب نژاد نيز با اينكه خداحافظي كرده بود دوباره به تيم ملي بازگشت و ما را خوشحال كرد. بايد بگويم براي رسيدن به آن شرايط ايده‌آل ايران به عنوان قهرمان آسيا بايد سخت تمرين كنيم. هفته آينده عازم عراق مي‌شويم در حالي كه اردوي آماده‌سازي ما بدون بازيكنان اصلي آغاز شد.

وي ادامه داد: از ملي‌پوشان تنها سامان ويسي بود و بيشتر بر روي پرتاب‌هايش تمركز كرد. پس از او جابر به اردو پيوست و وزنه زد اما بازيكنان اصلي كه با مهرام به باشگاه‌هاي آسيا رفته بودند خيلي دير به تمرين اضافه شدند. اگر به سالن بسكتبال آزادي برويم تمام قدرت بسكتبال ايران را در حال تمرين و تلاش خواهيم ديد.

ماتيچ با دشوار دانستن رقابت‌هاي غرب آسيا گفت: در ابتدا به حضور لبنان در اين رقابت‌ها اعتراض داشتيم. اين تيم به دليل قهرماني در جام استانكوويچ به طور مستقيم انتخاب شده است و حالا به صورت تمريني در اين رقابت‌ها حاضر مي‌شود. لبنان انگيزه‌اي ندارد و همين مسئله باعث پايين آمدن سطح رقابت‌ها مي‌شود و همه چيز به ضرر ايران مي‌شد. خوشبختانه لبنان از اين رقابت‌ها انصراف داد. با اين تفاسير بايد آگاه باشيم كه تمامي تيم‌ها براي آبروي ورزشي خود به عراق مي‌آيند. رقابت‌هاي بسيار دشواري در پيش داريم. انتظارها بسيار بالاست و ما نيز بسيار تلاش مي‌كنيم. ايران براي دفاع از عنوان‌هاي خود مبارزه مي‌كند.

سرمربي تيم ملي بسكتبال ايران درباره بازيكنان جوان دعوت شده به اردوي تيم ملي با تاكيد بر استعداد ورزشي آن‌ها به ايسنا گفت: بازيكنان جوان و با استعدادي را به تيم ملي دعوت كرديم كه آينده ورزش ايران را در دست بگيرند. همين جوانان كه امروز با خنده در كنار بزرگان بسكتبال ايران حاضر مي‌شوند، ملي‌پوشان و نمايندگان ايران در سال‌هاي آينده هستند. استعداد زيادي در آن‌ها مي‌بينم و بايد با مديريت درست آن‌ها را تقويت كنيم. حضور اين جوانان قدرت و سطح بالاي ليگ ايران را نشان مي‌دهد و ثابت كرد كه بسكتبال ايران ورزشكاران بسياري دارد.

وسلين ماتيچ همچنين افزود: هر سال بازيكنان و ستاره‌هاي جديدي در تيم ملي به وجود مي‌آيند. اميدوارم در سال جاري نيز بازيكن بزرگ ديگري به عرصه بسكتبال معرفي شود.

سرمربي صربستاني تيم ملي در پايان با بيان اين مطلب كه مهرام در سطح واقعي خودش نبود تصريح كرد: درباره عملكرد مهرام چند نظر وجود دارد. نخستين نظر من اين است كه مهرامي‌ها با خستگي زياد به دليل ليگ برتر و پس از آن بدون تمرين با بازيكنان كمكي هماهنگي خوبي نداشتند. دوم فشار بالاي رقابت‌ها به خصوص پيكار مهرام و اسمارت گيلاس در مرحله نيمه نهايي بود. مهرامي‌ها در بازي فينال خسته ديدار گذشته خود بودند و سومين دليل من براي نايب قهرماني مهرام اشتباه‌هاي فردي بود. شيخ سمب در هر دو مسابقه برابر الرياضي لبنان مغلوب لورن وودز شد. با تعداد خطاهاي زياد به سرعت از زمين خارج و برنامه‌هاي مهرام را خراب مي‌كرد. در دقايق پاياني بازي فينال كرين ويليامز از دفاع تيمي غافل شد و فادي الخطيب و عبدالنور پرتاب‌هاي سه و دو امتياز خود را يكي پس از ديگري وارد سبد كردند اما بايد اين نكته را نيز بگويم كه مهرام در سطح واقعي خودش نبود.

تيم ملي ايران روز شنبه براي شركت در رقابت‌هاي بسكتبال غرب آسيا (انتخابي جام ملت‌ها) عازم عراق خواهد شد و از روز سه‌شنبه پيكارهاي خود را در اين بازي‌ها آغاز مي‌كند.

جمعه 27 خرداد 1390  11:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها