|
پكن- 'جانگ جيلونگ' سرپرست كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) گفت كه استاندارد فوتبال آسيا بايد ارتقا يابد.
|
|
|
روزنامه ورزش چين روز سه شنبه نوشت: جيلونگ كه از روز گذشته اين سمت را در اختيار گرفت، خاطر نشان كرد: ما به اتحاد و همكاري نزديكترين و تقويت استانداردهاي فوتبال آسيا نياز داريم.
وي وجود برخي از رسوايي هاي مالي از جمله تباني در مسابقات و فساد را ضربه جدي بر پيكره اين رشته ورزشي در قاره كهن دانست.
مقام چيني تصريح كرد: در مدت سرپرستي اين كنفدراسيون از هيچ تلاشي براي ارتقاي استانداردهاي تيم هاي فوتبال اين قاره و ارتقاي سطح باشگاه هاي فوتبال دريغ نخواهد كرد. اگر چه وي اين راه را دشوار و طولاني توصيف كرد.
وي گفت: اين كنفدراسيون با 12 عضو كارش را در سال 1954 ميلادي آغاز كرد، اما اكنون 64 عضو دارد.
'جانگ' افزود: مشكلاتي در مسير ارتقاي استانداردهاي فوتبال در آسيا وجود دارد كه برخي از تيم ها عقب تر از ديگران هستند و يا موفق به جذب بازيكنان بزرگ نشده اند و به همين دليل كاركرد تيم ها يكسان نيست.
وي از تيم فوتبال چين به عنوان تيم پر فراز و نشيب در قاره آسيا ياد كرد و گفت: چين هنوز موفق به توسعه اين رشته ورزشي و جا انداختن آن در ميان جوانان نشده است.
جانگ كفالت اين كنفدراسيون را پس از تعليق رياست 'بن همام' به اتهام رشوه و فساد مالي در اختيار گرفت.