دروگبا در رادار ميلان
طبق گزارش منتشره، ديديه دروگبا ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستاني رختکن تيم آبي هاي لندن را به مقصد ميلان ترک کند.
سران میلان تمایل زیادی دارند تا اندکی از بار سنگینی که بر دوش زلاتان ایبراهیموویچ قرار دارد بکاهند و برای تقویت خط حمله تیمشان در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا به فکر جذب دیدیه دروگبا افتاده اند که گزینه منتخب ماسیمیلیانو الگری است.
دروگبای 33 ساله اندکی با روزهای اوجش فاصله دارد و با پیوستن فرناندو تورس به چلسی در بازار زمستانی، حضورش در ترکیب ثابت این تیم با اما و اگرهایی مواجه است. در این میان انتظار می رود تا روملو لوکاکو، بازیکن جوان آندرلشت هم در بازار تابستانی روانه استمفورد بریج شود و همین حضور دروگبا درترکیب اصلی تیمش را با اما و اگرهای بیشتری مواجه خواهد کرد.
با این شرایط چندان بعید نیست که دروگبا نیز به فکر جدایی از چلسی بیفتد و از سوی دیگر سران میلان نیز آماده اند تا این ستاره ساحل عاجی را به رختکن تیمشان ببرند.قرارداد کنونی دروگبا با چلسی تا سال 2012 اعتبار دارد و انتظار می رود که سران چلسی در ازای دریافت پیشنهاد مناسبی او را به فروش برسانند.
منبع:www.varzesh3.com