0

مصرف ويتامين‌هاي گروه B در كاهش عصبانيت مفيد است

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مصرف ويتامين‌هاي گروه B در كاهش عصبانيت مفيد است

سيد ضياءالدين مظهري : مصرف ويتامين‌هاي گروه B در افزايش يادگيري مؤثر است.
وي گفت: گنجانيدن مواد غذايي حاوي ويتامين‌هاي گروه B در تغذيه روزمره در كاهش عصبانيت، پيشگيري و درمان افسردگي و خستگي مفيد است.
اين متخصص تغذيه افزود: مخمر آبجو، جگر، گوشت گوساله، ماهي، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه كدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شير و لبنيات، گوجه فرهنگي، كاهو، هويج، قارچ، انواع ميوه مختلف و دانه‌ها و مغزهاي روغني از منابع غني از ويتامين B است.
مظهري گفت: وجود 16 ماده معدني ضروري در رژيم غذايي روزمره از اهميت زيادي برخوردار است. اما مواد معدني مانند كلسيم، منيزيم، آهن، روي و سلنيوم نقش مهمتري را بر عهده دارند.
وي اضافه كرد: وجود موادمعدني در غداها موجب افزايش توان يادگيري، تقويت نيروي دفاعي و سرعت بخشيدن به روند رشد قوي است.
اين متخصص تغذيه گفت: گردو، ماهي، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و محصولات تهيه شده از آردهاي سبوس دار حاوي اين مواد معدني هستند.
مظهري افزود: به دانش آموزان و داوطلبان كنكور توصيه مي‌شود، مصرف همبرگر، سوسيس، كالباس، كله پاچه و مواد غذايي حاوي چربي هاي اشباع نشده داراي فرم ترانس را كاهش دهند.
وي گفت: استفاده از غذاهاي حاوي امگا 3 نظير ماهي، روغن‌هاي سويا، كنجد، تخم كتان يا بذرك و گردو در اين دوران از اهميت زيادي برخوردار است و مفيد است.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 10 خرداد 1389  12:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها