خبرگزاري فارس: باشگاه سيهنا كه به تازگي به سري آ راه پيدا كرده، در پي رفتن سرمربي خود به يوونتوس جوزپه سانيو را به عنوان سرمربي جديد خود معرفي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، پيش از اين گمانهزنيهايي در خصوص حضور وينچنزو مونتلا در سيهنا به گوش رسيده بود كه در نهايت سانيو طي قراردادي دو ساله به اين تيم پيوست.
اين باشگاه به زودي سرمربي جديد خود را به هواداران معرفي خواهد كرد و برنامههاي وي براي فصل آينده را به اطلاع آنها خواهد رساند.
ماسيمو مزاروما رئيس اين باشگاه در اين خصوص گفت: ما از سانيو با آغوش باز پذيرايي خواهيم كرد. او نشان داده كه همواره براي پيروزي ميجنگند و رسيدن به هدفهايش در اولويت كارهاي وي قرار دادند. اميدواريم او اين شخصيت را به تيم ما وارد كند تا بتوانيم به حضورمان در سري آ ادامه دهيم.
اين نخستين تجربه سانيو در سري آ خواهد بود. او تجربه حضور در لچه را نيز در كارنامه دارد.
انتهاي پيام/