0

قابلمه (ترکمن صحرا)

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

قابلمه (ترکمن صحرا)

 

قابلمه (ترکمن صحرا)
 
 
 

قابلمه (ترکمن صحرا)

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد...
 

 مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

 
فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو
 
پیاز ساطوری                                             یک عدد
 
سیبزمینی پوست گرفته گردویی                  3 تا 4 عدد
 
کشمش بی هسته                                  1پیمانه
 
رب گوجه فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری
 
زردچوبه                                                 1 قاشق مرباخوری
 
روغن، نمک، فلفل                                    به میزان لازم
 
 

 طرز تهيه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .

سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه  را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند . 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 16 خرداد 1390  9:29 AM
تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها