بازيكن تيم ملي فوتبال ايران با تمجيد از سرمربي پرتغالي اين تيم، گفت: نميدانم در تيم ملي فيكس خواهم بود يا خير.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايمان مبعلي در حاشيه تمرين امروز صبح تيم ملي فوتبال گفت: مانند روزهاي قبل در تمرين فوتبال بازي كرديم ولي امروز كمي بيشتر فشار آورديم. امشب هم استراحت ميكنيم تا براي بازي فردا برابر تيم اميد آماده شود.
وي در ادامه گفت: فعلا تمرين خاصي انجام نميدهيم چون مربيان تيم ملي ميخواهند با بازيكنان آشنا شوند و فعلا كار تاكتيكي نميكنيم.
مبعلي در ادامه درباره تيم فوتبال استقلال تهران نيز گفت: ما امسال در سه جام شانس داشتيم ولي متاسفانه مثل سالهاي قبل با بدشانسي مواجه شديم و نتوانستيم در هيچ جامي به قهرماني برسيم. به عنوان نمونه رسيدن به فينال جام حذفي حق ما بود كه به آن نرسيديم.
وي همچنين گفت: قراردادم با تيم استقلال تمام شده است ولي هنوز براي فصل آينده هيچ تصميمي نگرفتهام. پيشنهادهايي از امارات و قطر دارم كه در حال فكر كردن به آنها هستم.
مبعلي در پايان با بيان اينكه عملكردش در نيم فصل دوم ليگ برتر بهتر از قبل بوده است، گفت: نميدانم كيروش به من فرصت بازي كردن در تيم ملي را ميدهد ولي از آنجا كه او مربي باتجربهاي است، ميدانم كه تصميمهايش هرچه باشد به سود تيم ملي است.
انتهاي پيام