غلامرضا محمدي در سفرش به آمريکا به گفت و گو با تلويزيون سايت کشتي آمريکا پرداخت.
به گزارش ايسنا، سرمربي تيم ملي کشتي آزاد ايران که به همراه محسن کاوه ديگر مربي تيم ملي و دو کشتي گير ملي پوش يعني رضا يزداني و صادق گودرزي در سفر آمريکا به سفر مي برد با تلويزيون سايت کشتي آمريکا (themat.tv) به گفت و گو پرداخت.
پيش از اين محمدرضا يزداني خرم سفر مربيان تيم ملي را سفري شخصي خوانده بود که البته محمدي در مصاحبه اش از امکانات کمپ تمريني تيم ملي آمريکا ابراز رضايت كرد.
اين گفت و گو را در زير مي خوانيد:
- چه احساسي داريد از اين که در مرکز تمريني کشتي المپيک آمريکا هستيد؟
از اين که در اردوي تيم ملي آمريکا در کلورادو اسپرينگز هستم خيلي خوشحالم، خصوصا اين که در کنار دوست خيلي خوب و رقيب ديرينه ام "زيک جونز" سرمربي تيم ملي آمريکا هستم.
- چند نفر از کساني که همراه شما هستند قبلا هم به آمريکا سفر کرده بودند؟
من خودم قبلا 6 بار به آمريکا سفر کرده بودم. همچنين آقاي کاوه هم قبلا به آمريکا آمده بوده و دو قهرمان خيلي خوبمان در جهان يعني صادق گودرزي در 74 کيلو و رضا يزداني در 96 کيلو براي اولين بار است که به آمريکا مي آيند.
- تا اينجاي سفر به آنها خوش گذشته است؟
شرايط اردويي خوب و متفاوتي دارند. اينجا در ارتفاع تمرين مي کنند. در روز اول به آنها فشار آمد ولي چون چند روز ديگر مسابقه انتخابي تيم ملي در کشورمان داريم مي تواند خيلي به آنها کمک کند و همچنين براي موفقيت در مسابقات جهاني استانبول. يک چيزي هم که مهم است، اينجا امکانات خيلي خوب است، هم سالن تمرين هم سالن بدنسازي، محل خواب و تغذيه.
انتهاي پيام