0

يك آسيايي براي اولين بار قهرمان شد

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

يك آسيايي براي اولين بار قهرمان شد

رقابت‌هاي گراند اسلم رولان‌گاروس

يك آسيايي براي اولين بار قهرمان شد

جام جم آنلاين: يك آسيايي براي اولين بار جام قهرماني مسابقات تنيس گراند اسلم را با قرار گرفتن بر سكوي نخست رقابت‌هاي گراند اسلم رولان گاروس بالاي سر برد.
 

به گزارش فارس، تنيسور چيني 4 ماه پيش اولين بازيكن آسيايي نام گرفت كه به رقابت‌هاي گراند اسلم راه يافته بود. در فرصت بعدي توانست يك پله بالاتر بايستد.

لي نا 29 ساله از چين با شكست فرانچسكا شياوونه تنيسور ايتاليايي در يك بازي سخت و با نتيجه 6 بر 4 و 7 بر 6 اولين عنوان قهرماني در رقابت‌هاي گراند اسلم را براي كشورش به ارمغان آورد.

لي مرحله به مرحله بهتر شد و در پاريس شگفتي آفريد. گرچه وي تنيسور سيد 6 اين مسابقات بود، اما توانست در مرحله يك هشتم، يك‌چهارم نهايي و نيمه‌نهايي به ترتيب پترا كويتووا، ويكتوريا آزارنكا و ماريا شاراپووا را از پيش رو بردارد.

گرچه سان تيان تيان، يان زي و ژنگ جي از چين عنوان‌هاي زيادي در رقابت‌هاي 2 نفره و مختلط به دست آوردند، لي اولين تنيسور چيني و آسيايي در بخش زنان و مردان است كه در رقابت‌هاي انفرادي به چنين افتخاري دست يافته است.

وي اكنون به جايگاه چهارم تنيس بانوان جهان راه خواهد يافت كه روزي در اختيار كيميكو ديت كروم از ژاپن بود.

 

یک شنبه 15 خرداد 1390  9:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها