0

مبعلي: از قطر و امارات پيشنهاد دارم ولي زود تصميم نمي‌گيرم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مبعلي: از قطر و امارات پيشنهاد دارم ولي زود تصميم نمي‌گيرم

خبرگزاري فارس: هافبك ملي‌پوش تيم استقلال گفت: از كشورهاي قطر و امارات پيشنهاداتي دارم ولي امسال نمي‌خواهم زود تصميم بگيرم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايمان مبعلي پس از پايان تمرين امروز تيم ملي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمرين خوب و پرنشاطي را پشت سر گذاشتيم و بازيكناني كه در جام حذفي بازي كرده بودند يك تمرين سبك را پشت سر گذاشتند.
وي ادامه داد: قرار است در نوبت عصر استراحت كنيم و براي ديدار دوستانه مقابل تيم ملي اميد آماده شويم.
وي با اشاره به تمرينات كارلوس كي‌روش تصريح كرد: فعلا كار خاصي انجام نمي‌دهيم و ايشان فقط قصد شناخت از نفرات را دارند و كار تاكتيكي خاصي صورت نمي‌گيرد.
مبعلي در خصوص حذف استقلال از جام حذفي گفت: متأسفانه درست مثل ليگ قهرمانان آسيا حذف شديم. در حاليكه آنجا بهترين تيم گروه خودمان بوديم به حقمان نرسيديم و در جام حذفي نيز بايد به فينال مي‌رفتيم. خودمان ملوان را دست كم گرفتيم و در نهايت بازي را واگذار كرديم.
هافبك ملي‌پوش تيم استقلال در خصوص وضعيت سال آينده گفت: هنوز هيچ تصميمي نگرفته‌ام و قراردادم با استقلال توافقي است. پيشنهاداتي از قطر و امارات دارم ولي امسال دوست ندارم زود تصميم بگيرم و مي‌خواهم با فراغ بال در خصوص آينده‌ام فكر كنم.
وي در خصوص اينكه آيا مي‌تواند در تيم ملي به مهره‌اي ثابت تبديل شود يا خير، گفت: 12 سال عضو تيم ملي بودم و هيچ‌وقت فيكس نشدم. البته اين مسائل دلايلي دارد كه تا حدودي براي خودم روشن شده است. خوشحالم كه زير نظر كي‌روش كار مي‌كنم و مي‌‌دانم كه او مربي بزرگي است و حتي اگر بازي نكنم ناراحت مي‌شوم ولي مي‌دانم كه تصميمات او به نفع تيم ملي خواهد بود.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 15 خرداد 1390  9:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها