0

طالبي: با تيم‌هاي كره‌اي توافق كنم به اين كشور مي‌روم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

طالبي: با تيم‌هاي كره‌اي توافق كنم به اين كشور مي‌روم

خبرگزاري فارس: مدافع ملي‌پوش تيم ذوب‌آهن گفت: با تيم‌هاي كره‌اي از طريق ايميل در حال مكاتبه هستم و در صورت توافق به كي‌ليگ خواهم رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس فرشيد طالبي پس از پايان تمرين تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران با اشاره به تمرينات اظهار داشت: كارهاي شاداب و با نشاطي را در كنار ديگر بازيكنان انجام مي‌دهيم و هنوز كار فني ما شروع نشده است. ولي چيزي كه مشخص است اينكه كي‌روش از شعور بالايي برخوردار است و اميدواريم از دانش ايشان به نحو احسن استفاده كنيم.

طالبي در ادامه صحبت‌هايش در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: مصدوميت جزئي داشتم كه طبيعي است و به خاطر خستگي‌هاي بازيكنان فوتبال پس از پايان مسابقات خواهد بود. مي‌خواهم به عنوان يك بازيكن موفق در ميادين ظاهر شود و از روزي كه به عنوان دومين بازيكن آسيا انتخاب شدم تلاشم دو چندان شده است.

وي در خصوص پيشنهاداتي كه از شرق آسيا داشت، گفت: دو پيشنهاد از كشور كره جنوبي دارم كه آنها هنوز از طريق ايميل در حال مكاتبه با من هستند و در صورتي كه به توافق مالي برسيم با رضايت مادرم راهي اين تيم خواهم شد.

مدافع ملي‌پوش تيم ذوب‌آهن ادامه داد: از ايران هم پيشنهاداتي دارم ولي هنوز هيچ تيمي بسته نشده است و اگر صحبت از جدايي خلعتبري از ذوب‌آهن مي‌شود بايد ديد در نهايت چه اتفاقي خواهد افتاد. تا يك بازيكن با پيراهن يك تيم بازي نكرده حضور او را در آن باشگاه باور نكنيد ولي اميدوار هستم كه ذوب‌آهن اسكلت خود را حفظ كند چون مسيري كه آنها در آن هستند به آساني به دست نيامده و شايد اگر قدر آن را ندانند ديگر به دست نيايد.

وي در پايان گفت: مطمئن هستم مسئولان ذوب‌آهن اين مسئله را به خوبي مي‌دانند و به همين راحتي اين موقعيت ذوب‌آهن را از دست نخواهند داد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 15 خرداد 1390  9:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها