0

سردردهای همراه با تهوع و تب را جدی بگیرید

 
a09195384934
a09195384934
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 4056

سردردهای همراه با تهوع و تب را جدی بگیرید

 سردردهای میگرنی شایع ترین سر دردها در جهان است و حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد به آن مبتلا می شوند.

دکتر محمد حسین حریرچیان در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: سردردهای میگرنی معمولا خطرناک نیست و عوارض خاصی را به همراه ندارد بنابراین نباید از ابتلا به آن نگران شد.

وی تاکید کرد: گاهی سردرد با علایمی ظاهر می شود که باید آن ها را جدی گرفت. به عنوان نمونه تهوع، استفراغ، تب همراه با سردرد، سردرد شدید و ناگهانی، تشدید سردرد با سرفه ظهورمی کند یا سردرد در سنین ۵۵ سالگی آغاز می شود.

این متخصص مغز و اعصاب درباره راه های پیشگیری از ابتلا به سردرد گفت: پیشگیری بر حسب نوع سردرد متفاوت است.

افرادی که معمولا به سردردهای میگرنی مبتلا می شوند باید تا حد امکان از استرس، کم خوابی، گرسنگی، گاهی اوقات خواب زیاد و استشمام بوهای تند اجتناب کنند چون این عوامل باعث بروز یا تشدید سردرد می شود.

حریرچیان در ادامه سردرد، سرگیجه، تشنج و سکته های مغزی را شایع ترین بیماریهای مغز و اعصاب در جهان برشمرد و اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد مردم دست کم در طول عمر خود دچار سردرد می شوند علاوه بر آن سالانه حدود ۴۰ درصد مردم به سردرد و یک درصد آنان به صرع مبتلا می شوند.

وی با بیان اینکه سکته های مغزی نخستین علت ناتوانی در میان مردم جهان است، گفت: ریسک فاکتورهای سکته های قلبی و مغزی مشابه هستند که یکی از آنان استرس و فشارهای عصبی است چون استرس موجب تصلب عروق گردن، مغز و قلب می شود و به سکته های قلبی و مغزی می انجامد.

حریرچیان در پایان گفت: استرس در افزایش فشار خون نیز نقش دارد و فشار خون یکی از عوامل سکته های قلبی و مغزی است.

جمعه 13 خرداد 1390  2:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها