یک فوق تخصص تغذیه درباره خواص میوه توت فرنگی گفت: توت فرنگی منبع غنی از فیبر، ویتامینC، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها است.
دکتر کیومرث دانشور در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه کرمانشاه، در ادامه اظهار داشت: از این میوه می توان در جهت افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در مجموع ارتقاء سلامتی بدن بهره گرفت.
دکتر دانشور افزود: این میوه همچنین دارای املاح کلسیم، آهن و فسفر است، به ویژه فسفر موجود در این میوه عملکرد مغز را بهبود می بخشد. دانشجویان و افرادی که تمرینات فکری می کنند، بهتر است حتما توت فرنگی میل کنند چرا که خوردن این میوه باعث تامین فسفر مورد نیاز مغزشان می شود.
وی در پایان گفت: نکته مهمی که در مورد توت فرنگی باید در نظر داشت این است که این میوه به راحتی آلوده می شود، لذا در زمان شستن باید دقت کافی اعمال شود.