0

پیپو اینزاگی: تیاگو سیلوا بهترین مدافع جهان است

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پیپو اینزاگی: تیاگو سیلوا بهترین مدافع جهان است

فیلیپو اینزاگی، مهاجم میلان، معتقد است تیاگو سیلوا، هم تیمی برزیلی اش، بهترین مدافع حال حاضر دنیاست.

این ملی پوش برزیلی در سال 2009 به میلان یپوست و در دو فصل اخیر خود را به عنوان یکی از بهترین های سری آ معرفی کرد.

میلانی ها این فصل قهرمان سری آ شدند و تیاگو سیلوا در کنار نستا با بازی های مهمی که در قلب خط دفاعی انجام دادند، نقش مهمی در قهرمانی روسونری داشتند.

اینزاگی که به تازگی قرار دادش را با میلان برای یک فصل دیگر تمدید کرده، از اینکه با تیاگو سیلوا هم تیمی است، اظهار خشنودی کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم تیاگو بهترین مدافع دنیاست. او واقعا مدافع شگفت انگیزی است. به عنوان یک هم تیمی و کسی که موفقیت میلان را می خواهد امیدوارم او بتواند راه فرانکو بارسی و پائولو مالدینی را ادامه بدهد. فکر می کنم او بتواند این کار را انجام بدهد هرچند هر بازیکنی باید خودش باشد. بی تردید تیاگو سیلوا در دسته بازیکنان بزرگ قرار می گیرد که در هر قرن یک بار متولد می شوند."

سیلوا در رقابت های این فصل 33 بازی برای میلان انجام داد و یک بار گلزنی کرد و یک پاس گل نیز داد. او تنها یک کارت زرد در این فصل گرفت.

جمعه 13 خرداد 1390  3:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها