سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: بعد از آنکه گل دوم را به استقلال زديم، يدالله جهانبازي به نفع استقلاليها سوت زد.
فرهاد پورغلامي پس از پيروزي 2 بر يک ملوان مقابل استقلال اظهار داشت: از زحمات بچهها تشکر ميکنم. آنها با انگيزه بازي کردند. ما خيلي خوب مسابقه را شروع کرديم و به گل رسيديم.
وي افزود:مسئلهاي که در اين مسابقه اهميت داشت، تمرکز تيم ما بود. ما توانستيم با در دست گرفتن بازي به فينال برسيم. خيلي زياد خوشحالم و يکي از دلايل خوشحالي من شادي مردم است. امروز يک روز رويايي را رقم زديم و به همه ملوانيها تبريک ميگويم.
سرمربي ملوان تصريح کرد: اميدوارم خدا کمک کند تا در فينال جام حذفي هم همين موفقيت را تکرار کنيم. سوت پايان يک بازي سوت آغاز مسابقه آينده است. اميدوارم بتوانيم تا ديدار رفت فينال ريکاوري خوبي داشته باشيم.
پورغلامي درباره داوري اين مسابقه گفت: داور در صحنه پنالتي اعلام پنالتي نکرد و بعد از گل دومي که به ثمر رسانديم،کاملا به نفع استقلاليها سوت زد. گناه ما اين است که اسم ما شهرستاني است و آرام هستيم و اگر مثل تيمهاي ديگر اعتراض کنيم، خوب است. داور تمام صحنههاي 50 -50 و 60 به 40 را به نفع حريف ميگرفت. واقعا خطاي تاميني اخراج داشت؟ در بازي با نفت آبادان هم همين بلا را سرمان آوردند.
وي خاطرنشان کرد: باز هم از زحماتي که بازيکنان کشيدند خدا را شکر ميکنم. اگر داور آن پنالتي را ميگرفت بازي 3 بر صفر به سود ملوان ميشد. امروز فراموش نشدني است و اميدوارم در فينال هم اين موضوع تکرار شود. خوشحالم افتخار جديدي کسب کرديم. من به بچهها گفته بودم ميتوانيم چنين روزي را رقم بزنيم.
سرمربي ملوان در پاسخ به اين سؤال که دوست دارد از بين پرسپوليس و فولاد کدام تيم به فينال راه پيدا کند، گفت: براي تيمي که ميخواهد قهرمان شود، فرقي نميکند و بايد همه جوانب را در نظر بگيرد و ترسي نداشته باشد. من فقط بابت رفتن به اهواز نگران مسير هستم و به همين دليل پرسپوليس بيايد، براي ما بهتر است.
پورغلامي در پاسخ به اين سؤال که آيا ملوان سقف قرارداد را رعايت ميکند، عنوان کرد: تمام قرارداد بازيکنان ملوان زير سقف قرارداد است.
وي درباره اينکه چرا پس از 10 نفره شدن بازي دفاعي روي آوردند، گفت: طبيعي است وقتي 10 نفره شويم، دفاعي بازي کنيم. ما مقابل تيم آسيايي بازي داشتيم. از طرفي حذف شدن هم استرس به تيم ايجاد ميکند و خودش عامل عقبنشيني ميشود. شما بايد بپذيريد جلوي تيمي مثل استقلال 10 نفره شدن خيلي سخت است.
منبع:www.varzesh3.com