0

آگهي استخدام: وضعیت جذب هیئت علمی در دانشگاه

 
giba22
giba22
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 1994
محل سکونت : اصفهان

آگهي استخدام: وضعیت جذب هیئت علمی در دانشگاه

 وضعیت جذب هیئت علمی در دانشگاه 
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح وضعیت جذب هیئت علمی در این دانشگاه گفت: با جذب اعضای هیئت علمی مورد نیاز مطابق برنامه به پذیرش 100 هزار دانشجوی خارجی اقدام می کنیم. 
به گزارش خبرگزاری مهر، کریم زارع - معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی امروز در مراسم اختتامیه اجلاس مسئولان روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، خبرنگاران را طلیعه داران عرصه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بر شمرد و گفت: روابط عمومی واحدهای دانشگاهی با توجه به 7/1 میلیون دانشجو باید نهایت تعامل و همکاری صمیمانه را با اصحاب رسانه و مطبوعات و خبرنگاران داشته باشند.
وی در ارتباط با روند جذب هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تا افق سال 1404با استخدام 85 هزار عضو هیئت علمی جدید برای جذب 100 هزار دانشجوی خارجی برنامه ریزی کرده است.
وی افزود: امروز دانشگاه آزاد اسلامی، خواسته حضرت امام را تحقق بخشیده و جلوی خروج بیش از 60 میلیارد دلار ارز از کشور را گرفته و بر اساس بررسی های انجام شده دانشگاه آزاد اسلامی رتبه نخست را در میان دانشگاه های کشور از لحاظ مقالات ISI و علمی ـ پژوهشی کسب کرده است.

 

کارساز ما به فکر کار ماست      فکر ما در کار ما آزار ماست

پنج شنبه 12 خرداد 1390  1:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها